Jump to content

petri.savolainen

Vierailija
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Etelä-Karjala / Kymi
 • City
  Kouvola
 1. Joo tässä on marginaalinen ero kompuran rungossa itsessään, sen ratkaisevan 5mm. Eli alkuperäinen laite vastaa tätä https://webshop.meretek.fi/fin/ilmastointi_kompressori_5se12c_ge447280_9281-p-55112 Laitettava uutta tulemaan ja huti meni myyntiin.
 2. Väärän mallinen uusi kompura tuli tilattua, eli käytetty paikallaan, todettu ettei hihnapyörät osu 100% kohdalleen ja purettu takaisin pakettiin. Sopii ainakin joihinkin T25 anjovikseihin ja Versoihin 03-09 välillä, mutta suosittelen ensin tsekkaamaan sopivuuden tuolta referensseiltä nykyisen laitteen tiedoilla https://www.stark-automotive.com/catalog/ac-and-ventilation-system-274961/ac-compressor-260434/8012948 Autodocilla tämä tuote https://www.autodoc.fi/stark/8012948 Hinta: 280e Tällä hetkellä tuote Jokelassa, sovittavissa nouto tai toimitus lähialueille, tai Helsingi
 3. Mitään säätöähän tuossa ei ole, eli oppirahoiksi menee tämä seikkailu. Jatkossa pitää nähfä vaiva purkaa kojeet irti siksi aikaa että saa alkuperäisen osanumeron niin osaa etsiä maailmalta vastaavan. Kohta myynnissä iskemätön Strarkin kompura :)
 4. Tervehdys kaikille uudelta jäseneltä, Alkaa rouvan uskollinen raketti olemaan siinä iässä että vaatii jo vähän jopa muitakin kuin ylläpitäviä huoltoja. Vanhasta kompurasta löytyi öv yhteydessä tavaraa pohjapanssarin päältä, joten uuden tilaukseen. Uusi tarvikelaitos on Starkin SKKM-0340019. Ongelmana on se, että uuden kompuran juoksupyörä on aavistuksen eri linjassa, jolloin hihna ei istu ja menee päreiksi. Osaako kukaan sanoa onko Starkin tuote viallinen, onko minulla väärä laite (myyjän mukaan yhteensopiva ja asennuksessa ei mitään ongelmaa) vai onko tässä jokin säätömahdollisuus?
×
×
 • Create New...