Jump to content

Juppe

Vierailija
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eilen asiaa tutkittu itse (autoista tietämättömänä ) ja ääni kuului nyt paljon selvemmin ja paikantui apulaitehihnan suuntaan. Tänään käytetty myyjäliikkeen suosittelemassa huollossa ja jonkun näköisellä stetoskoopilla paikannettu että ääni tulisi laturista. Kuinka paljon tuommoisen laturin kuuluisi kestää, kun liikkeestä todettiin että kyse on kuluvasta osasta ja tulevat puolella vastaan korjauskustannuksista. Ääni siis ollut autossa jo ostohetkellä ja omiin korviin kuulostaa että kovenisi kilometrikilometriltä.
 2. 145tkm ajettu Automaatti. Ääni siis tosiaan kuuluu kun auto käynnissä ja liikkeessä. Eli liikkeestä vapaalle laittaessa heti kun auton sammuttaa myös ääni katoaa ( kuuluu siis myös vapaalla kunhan vauhtia on yli 5kmh ) Ääntä ei tosiaan kuulu paikoillaan eikä kierrokset vaikuta mitenkään. Kokeiltu myös ilman ilmastointia ja puhaltimet sammuksissa eli ei tule sieltäkään.
 3. Moro. Juuri hankittu kyseinen auto ja nyt huomannut että ujeltaa/viheltää jostakin. Ääni kuuluu kun auto on käynnissä ja liikkeessä, mutta ääntä ei kuulu kun liikkuu vapaalla sammuksissa. Ääneen ei myöskään vaikuta kierrokset, esim liikkeestä vapaalle heittäessä (auto käynnissä) ääni kuuluu, mutta heti kun sammuttaa niin vihellys katkeaa. Olipa epäselkeä teksti 😅 Viety tosiaan takaisin osto liikkeeseen tutkittavaksi ja kysytty myös kolmannelta osapuolelta, mitään syytä ei kuulemma löydy ja kuulostaa tosi oudolta vialta. Ostoliike epäili että laatikko sa
×
×
 • Create New...