Jump to content

krtek

Vierailija
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by krtek

  1. Muovit oven sisälle uusittu, niitä on kaksi päällekkäin ja kun vähän järkeili niin tulin siihen tulokseen että sisemmän pitää mennä oven sisäpellin ulkopuolelle niin vesi ohjautuu oikeaan suuntaan. Ei tarvinnut muoveihin paljoa koskea niin olivat irti, nyt on uudet ja uudella massalla kiinni. Mikäli ei tule lähipäivinä vettä niin pitää ottaa vesiletku esiin ja testata vieläkö tulvii autoon sisälle. Kiitos neuvoista, tajusin muovien oikeat paikat paremmin.
  2. Takapenkin jalkatilasta on matto nostettu ylös ja sen alla on ehjää peltiä. Ovista otettu paneelit pois ja sen jälkeen auton päälle laskettu vettä, se tukkii muovien välistä sisään kun ikkunan alareunan tiiviste päästää oven sisään. Muovien kiinnitys massa/liima on päässyt 24 vuodessa vähän kuivumaan ja kovettumaan eikä oikein enää pidä. Käytän muovit irti, putsaan oven sisältä ja liimailen vanhan muovin takaisin mikäli ehjä, mikäli ylimääräisiä reikiä laitan uutta muovia tilalle. Toivottavasti alkaa vesi pysymään ulkona. Uuden tiivisteen löytyminen lasin alareunaan saattaa olla haasteellista.
  3. Kovassa joka päiväisessä käytössä on Toyota Carina E viime vuosituhannen lopulta, käy ja kukkuu hienosti. Nyt on tullut takapenkin jalkatilojen vesi ongelma. Alkuun ihmeteltiin kastuvia lattiamattoja kun selvisi ettei kysymyksessä ole ohi menevä oire asiaa tutkittiin lisää. Selvisi että takaovien tiivisteiden välistä tulee vettä sisään. Itse oven tiivisteet on hyvässä kunnossa mutta kun takaovien ikkunoihin tulee vettä ikkunan alareunan tiiviste valskaa sitä oven sisään. Sieltä vesi sitten valuu oven sisäpaneelin ja pellin välistä sisälle, tiivisteen yli ja takapenkkien jalkatiloihin. Ove
×
×
  • Create New...