Jump to content

toyota korimekaanikko

Vierailija
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Turku
 • City
  turku

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En tiedä tähän hätään mutta onko jakajassa lovimallinen akseli vai ratas. Sehän riittää että akseli on hampaan pielessä. Vähän sama kun jakohihna olis väärin. Tai onko jakajan akseli niin kulunut että kärkiväli ei toimi oikealla säädöllä. Ei välttämättä toimi kierroksilla oikein. Onko konkka vaihdettu? Ei toimi jos liian vanha . Autodatasta katoin vielä ajoitusmerkit hihnalle niin nokka-akselin merkit on ainakin helppo todeta kun on suoraan ylöspäin ja reikä nokassa on kannen yläreunan kohdalla. Joo määkin haluun tietää mikä vika kun tästä on tullu vähän mysteeri.
 2. Joskus mulla kävi nii että meni bensasuodatin niin tukkoon että alkoi tökkimään juuri parin kilsan jälkeen. Auto oli mazda. Vaihdoin ja vika palasi parin viikon jälkeen. Aina sama juttu kun kiihdytin "Konetielle" mutta muuten toimis. Tankkin ei päässyt mistään korvausilmaa kun joku putki oli tukossa. Luulin niin. Kun avas korkin niin kauhea suhaus kun alipainetta ja matka jatku taas niin kun pitää. Korkin tiiviste oli kuivunut jotenkin niin että ei enää toiminu. Onko noin vanhassa jo niitä venttilejä mitkä ohjaa alipaineletkuja termostaattikotelossa. Voi nekin kiusata jos rikki ja toimii vää
 3. No eikös tossa ole vielä kärjellinen virranjakaja. Kaverin corolla nykis ihan pirusti ja teki kaikkee kummallista kun kärkiväli oli liian pieni. Säädin oikein ja kaikki ongelmat loppu.
 4. Tuttu ongelma noissa 12v moottoreissa käytetyissä kaasareissa. Niissä on termostaatin tapaan toimiva ryyppykompensaattori mikä rikastaa seoksen käynnistäessä. Se jotenkin jumittuu/lakkaa toimimasta. Kun kone lämpenee niin ajaminen on todella vittumaista kun nykii ja tyhjäkäyntikin yleensä hävii. Sitä ei pysty korjaamaan vaan pitää vaihtaa se kompensaattori.
 5. Totta puhut. Mutta ei ole aito japanissa tehty toyota. Löytyy densojakin mutta kilvessä voi lukea made in eu? . Höh ja höh . Aito japanissa tehty denso kestää ja kestää. Kaverin sv21 camryyn haettiin motonetista startti niin kesti 7kk.Huom takuu1v. Solenoidin natsat kiristetty päin v...tua ihan vinoon ja otti vaan reunoista vähän kiinni. Jokainen oikeasti toyotaa korjannut tietää että ei kauan kestä. Ja boshin "german engineering " tyypit ei ole vielä edes kuullukaan/hokannu vaihdettavia solenoidin kärkiä tai alennusvaihdetta kun ei niissä mikään muu kulu kiun ne kärjet/natsat.
 6. Turussa jarrutyö/jarruosa. Löytyy yleensä aina kun kysyy. Tosi vanhoihin ja erikoisiinkin sylinterin korjaus sarjat ainakin jos ei koko sylkkää. Wanha yritys ja löytyy paljon kaikkea. Jos ei ole niin tietoa ja kokemusta ainakin mistä saa.
 7. Kyllä ne yleensä on sulakerasiassa mut voi olla muuallakin kojelaudan sisällä. On melkeen releen näköinen mut hieman soikea ja peltinen pääty jossa reikä.
 8. Olisko voinut käydä niin että pyyhkijät on ollu jäätyny lasiin kiinni. Circuit braker sulakerasiassa klikkaa. Pystyy kuitaamaan pienellä tikulla. Joissain esim.camry se kuittaantuu itellään takas kun jäähtyy. Kuoressa on pieni reikä ja kuuluu napsahdus jos on aktivoitunut. Muutos tuli yleensäkin toyotiin noihin vuosimalleihin. Tai moottorista on ne käpälät lämmöstä vääntyny.
 9. Onko kone d4? Siinä pitää käyttää 98 bensaa. Jos menee 95e;llä niin sen korkeapainepumpun o-renkaat menee rikki kun ei kestä etanolia. Antaa silloin paineen vikakoodin kun paine ei nouse riittävän korkealle. Paine on muistaakseni n.20bar pumpun ja suuttimien välillä. Jos ei pummpu ole rikki o-renkaat pystyy vaihtamaan.
 10. Tiedän tapauksen kun eräs tyyppi sai poljettua rikki koneen "männänrengas väli" irtosi kun kävi kolmella heti kierrosten ja ahtojen noustua. Vika oli tulpan johdoissa siinä putken sisällä olevassa hatussa. Kipinä karkaa kuormitettuna siihen suojaputkeen. Kyljessä näkyi tarkkaan tutkittuna jälki josta kipinä karkaa. Näyttää ehkä pieneltä harmaalta pisteeltä tai joskus muistuttaa ristipää meisselin jälkeä.
×
×
 • Create New...