Jump to content

Ylermi

Vierailija
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ylermi

 1. Oliko siellä jotkin rosteripellit paloissa? Ne ovat kyllä sitten menneet vanhojen palojen mukana roskiin - täytynee seuraavaan kertaan hankkia uudet jos alkaa ääntelemään? Mutta suuri ihmetys oli, kun vasemman puolen mäntä piti vastapäivään kiertää sisään!
 2. Soitin vielä Toyotalle ja kertoivat n. 160 €:lla laittavan jonkun releen valoihin, niin takavalot saadaan palamaan aina päiväledien kanssa
 3. Ei ole hämäräautomatiikkaa, on sen verran karvalakkimalli!
 4. Mitä temppuja pitäisi tehdä, että saisin Auris (1,6 -14) aina takavalot palamaan kun auto käy? Eli nyt on jo pari kertaa tiellä valoja takana vilkuteltu, kun olen pelkillä päiväajovaloilla, eli etuledeillä ajellut tihkusateessa päivällä , tai hämärän alkaessa.
 5. Auris -14 vasen takajarru jostain syystä laahaa ja kuumentaa levyä. Ihmettelen asiaa siksi, että pari viikkoa sitten vaihdettu (palat, levyt, palojen jousipellit) toimi hyvin aluksi, eikä laahannut, mutta viime päivinä alkanut lämpiään?? Voisiko asiaan vaikuttaa, että poikani voimakkaasti veteli käsijarrua viikonloppuna - voisiko käsijarrun automaattisäätö asettua liian lähelle ja laahata siksi?
 6. Voisiko lokasuojan kohdalla olla reittiä matkustamoon, vai pitääkö rintapeltiin porata?
 7. Hankin ensimmäisen Toyotani (Auris 1,6 bensa 2014), siitä puuttuu moottorinlämmitin ja tietenkin sisäpistoke myös. Mistä ne kannattaisi hankkia (jos en merkkiliikkeeseen veisi - oli aika kalliin tuntuinen hinta-arvio)?
×
×
 • Create New...