Jump to content

fidelisjk

Vierailija
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Etelä-Karjala / Kymi
 1. Tässä ei ole mittaristossa itsessään mitään kelloa tms, se on siinä radion "monitoiminäytössä". Eilen likalle piti antaa lisävirtaa kun kovilla pakkasilla vain lyhyttä matkaa ajellut jo tovin, ja kuulemma heti kun antoi lisävirtaa niin mittaristo kirkastui ja on on ollut sen jälkeen kirkas. Keskikonsoli tosin edelleen pimeä, eli sieltä vain tod. näk polttimot palaneet vuosien mittaan eikä edellinen ole jaksanut vaihtaa. Pitää se kattoa kunhan pakkaset hellittää vähän. Mutta tuo mittaristo on kyllä outo. Ekana mietin että lataako se kunnolla mutta luulisi että sitä saisi olla koko ajan kaa
 2. Mittariston valot todella himmeät eikä ole erillistä säädintä. Onko näissä vanhemmissakin jokin kikka valojen kirkkauden säätöön, vai pitääkö vikaa alkaa hakemaan sähköpuolelta? Jos täytyy, vinkit siihenkin tervetulleita. Lähtee kyllä hyvin käyntiin, joten luulisi että laturi pelaa normaalisti. Sitten ennenkuin alan purkamaan lämppärin säätimiä irti ja vaihtamaan lamppuja, niin voiko olla malleja joissa ei olisi valoja niissä pyöreiden säätimien takana ollenkaan? Vähän epäilyttää kun ei ole valon valoa radion yläpuolella muuta kuin takalasin lämppärin napissa. Mittaristo muutenkin sekoile
 3. kaiuttimet toimii, soitin toimii satunnaisesti, yleensä kun painaa etureunasta vähän eli joku ei nyt saa kosketusta. Täytyy vaihtaa siis suosiolla soitin kun piuhat oli kaikki ihan ehjiä kuitenkin. Onhan noita vaihdettavaa osaa joka autossa varsinkin 20v jälkeen, välillä vaan väsyneenä saattaa alkaa vituttaa joka pienikin juttu Bensapumpun vuoto korjattu jo.
 4. tankin päältä löytyi ainakin bensaa, tosin johdot olivat ehjät ja liitin täysin puhdas. bensapumpun päällä pieni hiushalkeama muovissa josta tihkuu bensaa läpi. tuntuu että tässä ei ole kuin korjattavaa tässä kappaleessa..
 5. Likalle ostin corollan ensi autoksi, mutta nyt luotettavasta tekniikasta huolimatta ilmennyt aika nopeasti pari ärsyttävää vikaa. Eli radio alkoi särisemään ja pätkimään, sekä sen lisäksi bensamittari seilaa ja näyttää mitä sattuu. Luulen että sattuu samaan aikaan radion vian kanssa, en ole itse vielä kokeillut. Tuli ensimmäisenä mieleen, että olisiko ihan maadoitusvikaa? Tietääkö joku yleisimmät kohteet joista maajohdot pitäisi ensimmäiseksi tarkistaa?
×
×
 • Create New...