Jump to content

saku57

Jäsen
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jäsen0
 • Nearest place
  Uusimaa
 • City
  Hyvinkää

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No ostin auton hiljattain ja mitään koodeja mulla ei ole. Mitäs noi kloonianturit oikein on ja mistä niitä saa. Oon pihalla kuin lumiukko. Techstreamia olen yrittänyt viritellä käyttöön mutta haasteena on W10 64bit.
 2. Vaihdoin talvirenkaat ja rengaspaineiden varoitusvalo syttyi parinkymmenen kilsan kuluttua palamaan. Yritin uusien anturien tunnistusta siitä kuskin kojelaudan alla olevasta napista painelemalla kolme kertaa melko tiuhaan. Kerran sain valon pois, mutta sieltähän se taas syttyi 20 kilsan jälkeen. Ei viittis viedä merkkihuoltoon, kun tää ongelma on tulevaisuudessa aina kaksi kertaa vuodessa. Osaako kukaan sanoa, miten tää toisien anturien tunnistaminen oikein menee... Kiitos jo etukäteen. Saku
 3. Mulla oli sama vehje 2004 mallisena ja sama vaiva. Rapsahdus on joku testiproseduuri. Kuuluu ihan asiaan. Eli ei mitään syytä huoleen... Itse ihmettelin asiaa pitkään, mutta seitsemän vuotta se mulla rapsui... No seuraava ei.
 4. No niin minäkin olen ajatellut, että CVT-laatikonkin öljyt likaantuu ja vanhenee. Halvinta korjausta on öljynvaihto... Jos vaikka 115 tkm huollossa.
 5. Siirryin taas takaisin Toyotan luotettavaan maailmaan. Avensis farkku 2014. Bensa 1.8 automaatti. Loistava peli, mutta kun yritin löytää netistä huolto- ja korjaamomanuskaa, en heti onnistunut. Tapana on ollut sellainen hommata kaikkiin omistamiini autoihin. Eikä tarvi edes olla ilmainen, kun joku vain tietäisi mistä löytyy. No eihän se ilmaisuuskaan tietysti huonoa olisi. Tietäiskö joku mistä löytyy... Toinen kysymys. CVT-laatikon öljynvaihdon tarve? Autolla on nyt ajettu 97 tkm ja mitään merkintää öljynvaihdosta ei ole muuten täydellisessä huoltokirjassa. Laatikko to
×
×
 • Create New...