Jump to content

JuhaS

Vierailija
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Vaasa
 • City
  Kauhajoki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 69120-52030 tuon osanumeron sain tiskiltä ja ymmärtääkseni se on vain tuo ovimoottori. No anyway, oli mitä oli niin tilaan ulkomailta.
 2. Kiitoksia vastauksista, odottelen pakkasten heltiämistä niin voisin kurkata oven sisään. Tosiaan uusi osa marmorilta 195e. Joten menee ebay tilaukseen, luulisin kestävän. On tämä huvittava auto varaosien hinnoissa, takajarrukilvet 270e kpl ja tuo ovenmoottori 195e. Mutta elämä on.
 3. Yaris verso 2002. Vika: Kuskin ovessa ei toimi keskuslukko. Kuskin ovi, avain lukkoon ja kääntämällä menee kaikki ovet lukkoon/auki. OK. Sisäpuolen sähköisestä lukituksesta painamalla auki/kiinni, menee muut lukkoon paitsi kuskin ovi. Kaukosäätimestä painamalla auki/kiinni, menee muut lukkoon paitsi kuskin ovi. Ovikytkimet menty läpi ja paiskittu ovia, ei vaikutusta. Ovipahvin kytkimen johtosarjaa renkutettu, ei vaikutusta. Lennosta meni tähän moodiin. Joten vinkit kelpaa. Pihalla saa värkätä ja ovet on luonnollisesti vaimennettu ja kaikki reiät tukittu.
 4. Osanumero : 46504-52040 Juu, purkaamoilta kysellyt mutta aika harvinaisia tai sitten samassa jamassa. Yksi vaihtoehto on ostaa sakemannin kilvet ja soveltaa, mutta se että löydätkö ehjää kohtaa vanhoista kilvistä on toinen juttu. Tuo toydiy oli aivan uusi juttu, pitääpä katsastaa se. Kiitoksia vastauksista!!
 5. Nyt tuli palattua Hondalta takasin Toyotalle, Yaris Verson muodossa. Sitä tässä pajoittanut ja eteen tuli takajarrukilvet jotka on nyt osaksi autossa/pihassa/pöydällä. Eli levyjarrulliset takakilvet. tarvikkeena ei ole, Toyotalla tingattuna 260e kpl. Mitä tehdä? Onko kellään kokemusta/sama tilanne ollut/jaksuhali. Kiitän!
×
×
 • Create New...