Jump to content

MESNELLO

Jäsen
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Uusimaa
 • City
  Helsinki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Auto on paikallaan, moottori ja valot päällä ja silti valikko ei tule näkyviin. Korjausehdotuksia ? Mikä yksikkö pitää vaihtaa ?
 2. Hei, Juuri tuota kokeilin, mutta vaikka mitä yritän, mittaristo ei siirry "kolmanteen toimintoon". Mitäköhän sille pitäisi tehdä kun haluaisin saada mittaristoon lisää näkyvyyttä. Mitä pitäisi vaihtaa ?
 3. Jos läppä on juuttunut väärään asentoon, mikä avuksi ? Joutuuko purkamaan paljon päästäkseen siihen kiinni ja pitääkö vaihtaa osia ? Missä ne korin poistoilma-aukot muuten ovat ? Ja jos ne ovat tukossa, kuinka helpoiten ne aukaisee ?
 4. Sisätilanpuhallin kuulostaa kyllä puhaltavan tai ainakin puhkuvan voimakkaasti, mutta ehkä tuulilasia lukuun ottamatta ilmaa tulee olemattomasti etu- sivu- ja jalkatilan suulakkeista. Katsoin raitisilmasuodattimen kunnon, mutta se näytti varsin puhtaalta. Missä siis todennäköinen vika ? Kiitollisena vinkeistä.
 5. En ole saanut säädettyä corollani mittariston valoisuutta ollenkaan ajoasennossa. Se näkyy kirkkaan pimeässä tunnelissa, mutta ei oikein ollenkaan ajoasennossa. Huvittavaa, koska 1-asennossa mittaristo on kyllä kirkas. Lisäksi ohjekirja kertoo, että mittariston kirkkautta pitäisi voida säätää samasta painotikusta, millä liikutaan trippimittari A:n ja B:n välillä. Kolmannen trippimittarin painalluksen pitäisi tuoda näkymään, missä pystyy säätämään näytön valoisuutta. No, minäpä en löytänyt sellaista kolmatta trippimittarin "moodia" ollenkaan. Osaisiko joku ystävällisesti ant
 6. Tervehdys, Voiko vanhan turvavyön huonoon kelautuvuuteen vaikuttaa muuten kuin vaihtamalla koko turvavyö ? Onko tiedossa firmaa, missä kenties voisi vaihtaa turvavyön jousen tms asiallisen edullisesti tai mikä on edullisin paikka ostaa uusi turvavyö, jos se vaihto on ainoa konsti saada turvavyö kelautumaan kunnolla ? Kiitollisena tiedoista
 7. Radiossa on äänenvoimakkuuden säätöongelma. Välillä toimii, välillä kuuluu vain hiljaa, välillä särkee ääntä ja välillä ei reagoi äänenvoimakkuuden säätöön. Mahtaakohan vika olla antennissa vai missä ?
 8. Mistä lie mahtaa vinkuna johtua ja mikä siihen auttaisi ?
 9. Kannattaako käytettynä ostaa ? Vai onko toisissa juotokset parempia ? Mistä niitä kannattaa hakea ? Mitä tarkoitat, että "äänenlaatu on enemmänkin tekijä et soittimia on vaihdettu" ? Millä vaimentaisit ovia ?
 10. Hei. Ostin käytetyn 05 Corolla farmarin 1.4 dieselin, missä radio on rikki. Olen kuullut, että tämä radion "rikkinäisyys" on tyyppivika. Miten radio kannattaisi korjata ja missä se olisi halvinta ? Jos radio on yhtään kunnollinen , pitäisin sen mielelläni. Tiedän, että monet ovat vaihtaneet radion tavalliseen ja kuuluvuudeltaan parempaan, mutta pidän Toyotan oman radion isoista näppäimistä. Tietysti jos joku tietäisi suuret näppäimet omaavan hyvän ja edullisen stereolaitteen, mikä sopisi hyvin koloon, voisin vaihtaakin radion.
×
×
 • Create New...