Jump to content

MikAro

Vierailija
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Turku
 • City
  Uusikaupunki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, vähän on tässä vierähtänyt aikaa sitten viestiketjun aloituksen, on ollut kaikkea elämässä ikäviä hetkiä koettavana, niin ei ole tullut paneuduttua asiaan. Tällä viikolla jouduin kuitenkin aloittaa vaihtamaan taakse iskunvaimentajat, kun viime kuussa katsastuksessa meni hilkulla läpi. Siinäkin oli ongelmia toisensa perään, kun kahdesti sain väärät jouset ja lopulta selvisi, että ainoa konsti saada uudet käypäiset jouset olisi teettää. Päädyin lykkään vanhat jouset uusien iskareiden kanssa. Mutta samalla, kun jouduin purkaan perästä päin verhoilut, jotta pääsin avaamaan parit mutterit puol
 2. Tutkailin eilen oisko sulake mennyt, ehjä oli. Siinä sulakerasian alla oli sininen rasia, jonka kannessa teksti: Relay Integration, Toyota, 82641-02040, MB2323000-8521 12V, Denso. Onko tuo nytten se keskuslukituksen vastaanotin? Harmi kun kuvaa en saanut lisättyä.
 3. Kah, kiitoksii tiedosta. Täytyy tutkia. Tuli muuten T22 Avensiksen suhteen kans tarpeen toi tieto, kun äidin T22 Avensiksesta lakkas viime vuonna pelaamasta keskuslukituksen kaukosäätö, niin tietää siitäin ettii se vastaanotin ja tutkii.
 4. Tuota, mistähä päin autoo mahtaa se vastaanotin löytyä?
 5. Kokkeiltu on niin, ettei kännykkää ole minkäänlaista liki = ei vaikutusta toimintaan. En kuskannut mitään elektroniikkaa töihin. Akun irroitin reilun vartin ajaksi jo viime torstaina töitten jälkeen, kun ilmeisesti orava oli kuskannut ruusupuskan marjoja ja lehtiä moottoritilaan akun ja pyöräkotelon väliin. Moskat putsattuani tutkin ettei ole johtoja poikki, enkä löytänyt katkenneita johtoja. Akku oli tuon operaation ajan irroitettuna ja kun laitoin sen takaisin kiinni, niin ei sekään vaikuttanut keskuslukituksen toimintaan. Pitäskö ottaa pidemmäksi aikaa irti, esim. tunniksi tai kahdeksi?
 6. Eilen kokeilin kämpille päästyäni kaikki ovet läpi, olivat kiinni, silti avasin ja suljin kunnolla, myös takaluukun. Avasin myös avaimen paristokotelon ja mittasin yleismittarilla nappipariston jännitteen ja 3,7 V näytti. Tuota 3x nappia painamista pitää kokeilla vielä. Löytyy toinenkin avain kaukosäädöllä, sillä sama homma, ettei avaudu/lukitu ovet. Mystistä, kun se ihan yks ja kaks lopetti eilen toimintansa.
 7. Hei, sama ongelma jatkui kämpän pihassa ja ei auttanut mikään taikatemppu. Mahtaakohan olla keskuslukituksen auton puoleinen vastaanotin olla oleman tahi olla olemati menossa kaput?
 8. Hei vaan kaikille, ensimmäinen viestini ja heti ongelmanratkaisuun hakemassa apua. Ongelma on sellainen, että aamulla kaukosäätöinen keskuslukitus toimi moitteetta työpaikalle asti, mutta töistä lähtiessä ei avaimen napista painamalla tapahtunut mitään. Avaimen paristossa on virtaa ja ledi syttyy, kun nappia painaa, mutta ovet ei aukea/lukitu. Onneksi lukkopesän kautta avaimella saa ovet auki ja lukkoon. Googletin aiheesta tietoa, mutta tuppas olemaan suomi24.fin tasoa, että "mulla toimi eilen, tänään ei ja huomenna varmaan toimii", toinen kertoi yön yli odoteltuaan autossaan keskuslukitu
×
×
 • Create New...