Jump to content

Toi Ota

Vierailija
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Keski-Suomi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitos vinkeistä. Käsittääkseni jarruista oli ollut liukutapit jumissa ja ad-korjaamo oli oikein urakalla vedättänyt (edellistä) naisomistajaa. Kaikkea ylimääräistä oli vaihdettu/tehty.
 2. Vaihdettu on vaijeritkin näköjään. Eikös tuo 8 naksausta kahvassa ole ok?
 3. Kokonaisvoima oli tuo 1.7. Toinen puoli 0.7 ja toinen 1.0. Koetin kyllä pyörittää kengän asennon ihan tappiin, ei monta pykälää pystynyt kiristämään, kun jo hirtti. Kahvan naksaukset jäi kuuteen.
 4. Eipä sitten ollut voimaa tarpeeksi katsastuksessa. 1.7 oli, 2.6 olisi pitänyt olla. Kengät ja levyt uudet, kaikki toimii normaalisti, kahdeksanteen pykälään nousee kahva. Tarvikekengät. Mikä avuksi?
 5. Kiitos vinkeistä. Vaihdoin 45mm letkun, joka tuli välijäähyltä, oli vuotanut. Ei auttanut. Mutta, mikähän letku/tulppa kuvan liittimessä pitäisi olla? On siis tuossa kaasuläppärungon vieressä: https://aijaa.com/1pinOY
 6. Vuosia jo palanut. Välillä sammuu, kun nollaa koodit. Tänään kokeilin toisen auton ehjää ilmamassa-anturia, eikä sillä ollut vaikutusta. Mistähän lähtisi etsimään vikaa? vm 2004 Corolla kyseessä.j
 7. Mittasin vastukset abs:stä: takana reilu 1700 ja edessä reilu 1500. Muutama päivä sitten valo sammui muutamaksi minuutiksi. Joskus palaa koko ajan. Mistähän etsisi vikaa? Ja tuo lamda-koodi: välillä palaa varoitusvalo, välillä ei. Pitäisikö käydä moottoritiellä kaahaamassa sata kilsaa, niin jokin puhdistuisi? Ja auto on 1.6 farkku.
 8. Ostin kiinnileikanneen tilalle romikselta ja tässäpä onkin 3-napainen liitin, vanhassa 4-napainen. Saiskos tämän kytkettyä? Ja kysessä on 2004-mallinen kosla.
×
×
 • Create New...