Jump to content

Maketsuli94

Vierailija
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Pohjois-Karjala

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Täytyy noita tee-se-itse juttuja koittaa vielä. Tai sitten Ebaysta katella putkea. Täällä päin Toyotan merkkiliikkeessä ei kuulemma osaa saa. Ja kallishan se varmaan olisi ollutkin. Kiitos vastanneille :)
 2. Siis viemäriputkea? Kestääkö se kuukausia kuitenkin 1-3 kertaa viikossa/250km ajoa, auto semmosessa käytössä yleensä? Talvella ei oo tarkotus ajaa tuolla autolla. Onko se viemäriputki parempi, kuin (pakoputken) paikkaustahna ja paikkauspanta esim. CRC merkkiä? Nyt on noilla kestänyt suurin vuoto pois, toki vuotaa vähän. Onko jokin muukin putki tai teippi/panta ratkaisu olemassa?
 3. Juu väliputken tosiaan tarviin. Hain tänään Motonetistä takapöntön (Eli ihan takimmainen äänenvaimennin. En toki entistä vanhaa heitä pois, kun se vain vähän vuotaa, korjaan ehkä joskus :D) ketjussa mainitsemaani autoon. Väliputkea näyttää Autodocilla tosiaan olevan eri merkkisiä montakin, mutta kaikissa on ei varastossa (eli siis saldo 0 kpl) Takaäänenvaimentajan ja väliputken liitoksesta takaa siis mulla ruostunut paikallaan oleva putki. Taitaa olla tyyppivika.
 4. Terve. Onko missä Toyotassa sama pakoputki, kuin 3S-FE moottorissa? Se on 2.0l bensiinikone. Toyota Carina 2 viistoperä vm.1991 kyseessä. Tarviisin väliputken takapöntön jälkeen keulaa kohti. Motonet ja moni muu sivu näyttää, ettei väliputkea ole saatavilla. Onko bensakoneessa 4A-FE (Carina 2 AT171) 1,6l sama pakoputkisto? Siihen näyttäs olevan, esim. Motonetissä. Kiitoksia jo valmiiksi.
 5. Joo väärin laitoin vahingossa, litraa tosiaan piti olla yksikkö :D
 6. Kiitos. Niin oli sivussa korkki. Sen huomaa ainakin silloin, kun ottaa pohjamuovin pois. Myös vaihteistoöljyä täytetään mainitsemallasi tavalla/2,55dl ja vaikka 75W90 vaihtoöljyä, jos joku muu kaipailee tätä neuvoksi. Tietysti pitää olla myös letkunpätkä suppilolla sinne täyttöpropulle. Kiitos myös pakoputki aiheen vastaajalle ja muille myös. Ulkoapäin oli pakoputki ehjä koko matkalta vielä onneksi.
 7. Mistä kohin vaihdelaatikkoa kuuluu täyttää vaihteistoöljy tästä 3S-FE mallin koneisesta? Vanhat öljyt sain jo ulos.
 8. Onko jokin äänenvaimennin menossa vaihtoon, kun työntää takapöntön päähän semmosta pitkien hiusten näköistä juttua :D ? Mistä tämä kertoo? Hiukan repäisemällä irtoaa pois. Maantieajon jälkeen tekee joskus tuota. Tätä autoa en ole vielä altapäin kunnolla päässyt näkemään. Edelleen tämä 3S-FE kyseessä. Ilkivaltakin on mahdollinen, mutta taitaa olla jokin muu syy...
 9. Hei! Onko tohon 3S-FE (eli 2.0i bensiini) kumpi moottoriöljy parempi: (Esim. Mobil 1) 0w-40 vai 5w40 ympärivuotiseen käyttöön, joka tosin painottuu enemmän lumettomalle kaudelle? Vai pitääkö olla jokin muu viskositeetti, kuin jompikumpi aiemmin mainitsemistani? Saako viritettyä millä tavalla vai kannattaako jokin toinen kone laittaa suosiolla? Temppuileeko tämä kone yleensä millä tavalla, nyt alkaa olla vasta 170tkm mittarissa ja pelaa hyvin. Onko vapaastipyörivä moottori, kuten 4A-FE, ettei jakohihnan katketessa/muun jakopään osan pettäessä tule todennäköisesti suurempaa vahink
×
×
 • Create New...