Jump to content

Antza

Vierailija
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Antza

 1. Pitänee varmaan tehdä niin, että tyydyn nykyiseen puhdistukseen ja seuraavalla öljynvaihdolla vaihdan vvt-i nokkapyörän suodattimen samalla. Löytyy kanssa öljynerotin tuohon laitokseen kun suoraruiskuna tuppaa sotkemaan imuventtiilit. Oli aikamoinen operaatio saada ne puhtaaksi kuten pitääkin, aiempi omistaja ei ollut putsauttanut kertaakaan imupuolta 200 tkm ajolla .
 2. Nykyisen auton aiempi omistaja on vähän venyttänyt öljynvaihtoväliä. Moottori on tosiaan se 1AZ-FSE, Kone on käytetty avoinna ja nuhjiusen näköinen on sisusta ollut. Puhdisteltu miten pystytty mekaanisesti, sekä öljyjä vaihdeltu tiheämpään tahtiin kuin normaalisti (n.5000 km välein). Kannattaako mitään moottorinpuhdistusainetta käyttää vai käyttää jotain normaalista poikkeavaa öljylaatua, Vai onko mekaaninen puhdistus ainoa vaihtoehto puhdistaa moottoria?
 3. Kiitosta! Tuolta löytyy kyllä monta laatikkoa, onko noissa laatikoissa jotain tietty vuosimalliväliä milloin ongelmia laatikoiden kanssa oli yleisesti enemmän? Eli toisinsanoen, onko sillä laadullisesti merkitystä minkä vuosimallin laatikon tuohon hankkisin kunhan se on sopiva moottoriin ja koriin jos km. määrät ovat identtiset? Nuo kilometrimäärät näyttävät aika vähäsiltä, ilmeisesti suurimman osan lukemat eivät pidä paikkaansa purkuautojen osilla. Pitää vielä katsoa paljon tuo toimitus suomeen tulee olemaan . Kiitos.
 4. Joo, tuo S55 se näyttää olevan. Suomessa nuo purkulaatikot tuohon näyttävät olevan n. 800 euron luokkaa. Mistähänpäin internetiä kannattaa katsella noita ruotsinosia? Toivottavaa on jos mahdollisesti pystyy engalnniksi hoitamaan kun tuo virkamiesruotsi on vähän "ruosteinen".
 5. Kiitos vinkistä! Pistän kokeiluun.
 6. Terve! Minulla on vm. -02 T22 Avensis jossa on ohjauksessa tuntuva "pykälä". Tämä on siis havaittavissa kun kääntää rattia kumpaan vaan suuntaan, oli eturenkaat ilmassa tai eivät. Ohjauksesta nyt vaihdettu mm. - Alapallot - Alatukivarren puslat - Ulompi ja sisempi ohjausnivel - Koiranluut Yläkiinnitykset ovat ehjät eivätkä väljistyneet. Ainoa syy minkä voin keksiä niin on se, että ohjausakseli on rikkonainen, katsastuksesta kuitenkin meni läpi heittämällä joten en oikein tiedä mistä lähteä etsimään vikaa. Onko mitään keinoa diagnosoida ohjausakselin vika
 7. Terve! Minulla on ollut vuoden verran ajossa -02 T22 Avensis Joka on varustettu 1AZ-FSE-moottorilla. Ongelma kyseisessä laitoksessa on se, että jokin vaihdelaatikossa hiertää motarilla, 5-vaihteella ajaessa maantienopeudessa kuuluu kuskinpuolelta rohina moottoritilasta. Muilla vaihteilla en ole huomannut kyseistä ääntä. Autosta vaihdoin viimeisenä kesänä vaihdelaatikon päätylaakerit, sillä kyseinen operaatio oli mahdollista ilman vaihdelaatikon irroittamista ajoneuvosta. Apua ääneen tästä ei ollut. Pyöränlaakerit ovat hiljaiset eikä vetonivel tunnu ääntävän, sillä tämä ääni on m
×
×
 • Create New...