Jump to content

leppis

Vierailija
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Tampere
 1. Tää on varmaan tullu ilmanputsarissa mukana autoon. Champion-ilmanputsari oli seisonut Ipartsilta tilauksen jälkeen koko kesän ja syksyn pihaladossa omassa pahvilaatikossaan. Ilmanputsarin ympärillä ei oo mitään muoveja. Kärpänsen on täytyny ettiä sieltä talvipesää ittelleen. Ja kyllähän jos minä olisin kärpänen, niin tuommoista valkoista. mukavia koloja sisältävää kangasviritelmää. pitäisin hyvinkin houkuttelevana paikkana talvehtimiseen. Tammikuun ekalla viikolla sitten vaihdoin tuon kuukausia ladon hyllyllä lojuneen ilmanputsarin autoon. Sitten juuri ennen ongelman ilmenemistä jyrryyttelin lumiketjuilla jäistä mökkitietä ylös, kun ei ilman päässy. Sieltä se kärpänen sitten varmaan lähti tai ravisteltiin lähtemään liikenteeseen kohti kuumottavaa lankaa. Tai sitten Champion-putsaria valmistavalla tehtaalla on tuholaisongelma.
 2. Täältähän löytyi oikea bugi. MAF-anturissa oli kärpäsen siipi. Siipi poistettu ja taas pelaa.
 3. Hyvä vinkki, ilmamassamittari putsaantuu sitten seuraavaksi huomenna. Tää on DPF:llä joo. Kone kiertää kuin laakista 2000 rpm:n jälkeen ja kaikki tehot on huippukierroksilla tallessa. Myöskään DPF:n paine-ero ei mielestäni näytä pahalta tuossa datassa.
 4. Potilaana Diesel-Avensis vm. 2012. Moottorina 2.0 D4d ja 221 Mm ajettu. Ongelma on, ettei moottori vedä alle 2000 rpm, kunnes aina täsmälleen 2000 rpm kohdalla tulee täydet tehot takasin. Maantiellä pitää ajaa nelosella, motarilla sai sentään vitoselle vetoja. Risteyksestä pitää lähteä kytkintä luistattaen. Vika ilmeni tänään päivällä melkein heti ajoon lähdettäessä ja ajoin sillä jo 190 km matkan. PA-suodatin vaihdettu kuukausi sitten (Boschin filtteri). Tankkasin eilen, yöllä oli 9 astetta pakkasta. Ei sytytä moottorivaloa, mutta Techstream antaa koodin P1608 Lack of power. Koodin nollaus ei auta, se nousee uudelleen ylös kun lähtee ajamaan. Ensihätään tiskasin EGR-venttiilin ja tämän jälkeen Techstreamin testissä myös itse venttiili vaikuttaa kääntyvän hyvin. EGR-tiskauksen jälkeen viat nollattu ja auto käynnistetty sen jälkeen uudelleen, mutta ei vain kulje. Techstreamin Freeze Frame Data löytyy täältä: http://leppis.kapsi.fi/d4d_p1608.pdf Mikä avuksi?
×
×
 • Create New...