Jump to content

Mirove

Vierailija
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Vaasa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Täytyypä testata tätä, jos sais sulakkeen takaa sen suoraan. Ei tuo xbb rele niin hirveästi houkuttele, kun melko hintava, työläs ja kommenttien perusteella toimii vähän miten sattuu.
 2. Hei, et satu vielä muistamaan johdon väriä/pinnin numeroa, josta herätteen nappasit? Ja jos sieltä tulee jatkuva 12v virta, kun pitkät laittaa päälle, niin silloinhan tuon voisi toteuttaa ilman tuota xbb-relettä, eli perinteisellä rosvoamisella.
 3. Kiitos tästä vinkistä! -13, -14, -15 vuosimalleihin varmaan johdotus ym. toteutettu kuitenkin samallalailla. Täytyy siis varmaan laittaa tuo xbb rele tilaukseen ja kokeilla asennusta. Lisävalon asensin uppoasennustelineellä kilven alle, joten ei vaikuta vakkariin onneksi.
 4. Bixenoneilla toimii nämä, eli ei pitkille erillistä polttimoa.
 5. Kyselin lumisen asiakaspalvelusta, josta ledipaneelinkin ostin, niin meinasi, ettei tuo xbb rele välttämättä toimi. Tai ettei ainakaan ole testattu Lexukseen, mutta Toyotahan se tämäkin on.
 6. Moi, omistan Lexus IS 300h vm 2015 pirssin ja lisävalojen johdotus on osoittautunut erittäin hankalaksi. Autosähkökorjaamot eivät osaa sanoa, mitä siihen tarvitsisi ja mistä tämän 12v herätteen saisi ryöstettyä vai tarvitaanko erillinen can-väylärele kaveriksi. Johtodiagrammeja ei löydy mistään eikä niitä juuri mistään saa. Onko kenelläkään tietoa, mistä herätteen saisi vedettyä, onko tullut laitettua kyseiseen autoon aikaisemmin lisävaloja? Kiitos jo etukäteen vastauksistanne.
×
×
 • Create New...