Jump to content

Urponaattori

Jäsen
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Lahti
 • City
  Kouvola

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nuo penkkien alla olevat liittimet saattaa olla aika kovalla koetuksella jos samalla autolla ajelee pidempiä ja lyhyempiä ihmisiä. Eli penkkiä siis säädellään edestakaisin suht usein, niin piuhatkin myös liikkuu penkin alla. Usein asiaan auttaa liittimen poisto ja kolvaamalla johdot yhteen (näin ainakin väylättömissä autoissa). Ja tietysti, kun hiplaillaan airbagiin liittyviä johtoja, niin sinne ei sitten kannata mitään vastusmittauksia tehdä tai muutakaan sähköä työntää
 2. Täytyy jossain vaiheessa säädellä gaini tuolla tavalla. Erillissarjoille on joku dls vahvistin ja virtapiuha on jotain tommosta etusormen paksuista. Täytyy käydä hakemassa joku kunnon rca piuha ja nappaa mankka sen verran irti, että saa vedettyä vaikka heittopiuhan penkkien yli paksiin ja testailla, että häviääkö häiriöt. Kai se pitää jostain pierasta toinen mankka, jota voisi myös testailla..
 3. Gainit muistaakseni vähän yli puolen välin. Mankasta löytyy aika laajat subin säätö mahdollisuudet. Minkälaisia jännitteitä tuolla rca linjassa pitäis olla? Onko ne jotain hitusähköä, vai pystyykö sen mittaamaan myös ihan perus yleismittarilla? Eilen nappasin uuden herätteen takavaloilta. Ei ainakaan häiriöääni hävinnyt, mutta en tiedä vaikuttiko millään tavalla subin käyttäytymiseen kun ei viittinyt enää iltamyöhään huuattaa rokkia naapureiden takia..
 4. Juu, sen takia toi "luulis" onki lihavoitu, ku ei tosiaan tiedä yhtään mimmosia liitoksia yms tuolta verhoilun alta löytyy.. Mittasin jännitteet vahvistimen navoilta. Tasaista 14.0v tykitti jatkuvasti eikä kyykkäilly missään vaiheessa, vaikka subi hävis pelistä. Täytyy siis seuraavaks purkaa rca:t esille ja nappaa mankka irti. Mistä tuo erillinen heräte olis hyvä ottaa? Joskus junnuna taisin ottaa usein takavaloita, mut onko se välttämättä paras paikka ottaa?
 5. Mikähän mahtaa subbaria vaivata, kun se vähän väliä häviää melkein kokonaan pois ja sitten taas hetken jytää ja taas pois. Se ei siis häviä ihan kokonaan missään vaiheessa vaan jää about 25% tehoisena humppaamaan. Aluksi tuntu että ongelma tulee esiin kun kuunteli vähän reilummalla volyymilla, mutta nyt tuntuis tekevän tuota jatkuvasti myös pienemmillä volyymeilla kuunnellessa. Vahvistimen error valot ei pala, eikä vahvistin tai muukaan komponentti tuntuisi lämpiävän mitenkään normaalista poikkeavasti. Uus elementti ei auttanut asiaan, eikä uusi vahvistin. Soitin pitäis vielä nappaa irti ja katsoa mitä sieltä takaa löytyy.. Maapiuhat on vaihdettu paksumpiin mitä edelliset oli ja maapaikkoja paranneltu. Pieni "laturin" häiriö vinkuminen kuuluu. Voisko toi vika löytyä siis rca puolelta? Edellinen auton omistaja laittanut musiikkivehkeisiin kuulemma kiinni 3500€, niin ainakin luulisi että piuhat on myös vedetty asian mukaisesti auton läpi. Onko siis mitään selkeää paikkaa mistä tommonen vika löytyisi vai pitääkö vaan odottaa lämpimämpiä kelejä ja purkaa sisusta irti, että näkee mitä noista piuhoista löytyy Soitin: Pioneer avh-z9100dab Vahvistin: JBL GTR-601 Subi: Mac audio pyramid 3000
 6. Tämmönen tuli vastaan youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=MskJaTr2uho Mitkähän liivatteet tuonne öljyn sekaan on heitetty
 7. Joo olen joskus vaihtanu vaggilaiseen öljyt jossa omistaja oli noudattanu longlife ohjelmaa, eli jotai 30k rullannu aina samoilla öljyillä, ni huh huh mitä kuraa sieltä koneesta tuli ulos. Saatiikka sitte missä kunnossa venttiilikoneistot yms on..
 8. Joo sitä mietin itekkin, kun tuota kirjottelin. Mietiskelin vaan eri vaihtoehtoja..
 9. Kohta rupeis olemaan ajankohtaista vaihella öljyt tsporttiin, niin mimmosia öljyjä suosittelisitte tuohon 2ZZ-GE koneeseen? Mitään halvimpia litkuja ei ole tarkoitus laittaa, vaan semmoset mitkä oikeasti olisi hyvät ja toimivat. Itellä tulee about 10k mittariin vuodessa ja sitä olen pitänyt öljyjen vaihtovälinä. Edellinen auton pitkäaikainen omistaja on käyttänyt pelkästään castrolia ja se nyt on ainakin näyttänyt toimivan, kun kone pitää öljyt puhtaana ja tippaakaan ei sitä kuluta.
 10. Syttyykö mittaristoon mitään valoja edes kun kääntää avaimesta virrat päälle?
 11. Okei, kiitos vinkeistä! Taitaa tuo Kentti tosiaan olla vähän kiven alla täälläpäin, mut täytyy hakea tuota Würthiläistä testiin.
 12. Siis ootko ihan sen vyökankaan voidellu vai sen kelan osat?
 13. Itellä jo kolmas toyota menossa, jossa kuskin turvavyö ei kelaudu kunnolla sisään, eli luulis että muillakin ollu probleemaa saman asian tiimoilta. Toimii paremmin kun nostaa sitä sivupalkissa olevaa yläohjaita ylöspäin, mut sitten vyö jää itellä liian ylös. Ilmeisesti siis suurimpana syynä on ne kotelon muovit siinä sivupalkissa, johon vyö jää pikkasen kanittamaan ja edellisessä rollassa laitoinkin pienen kiilan siihen muovien väliin, niin homma parani. Onko kukaan keksinyt mitään keinoa millä tuon ongelman sais poistumaan tai ainakin vähän paranneltua?
 14. Onkohan kaasuläppää putsattu ja alipainevuodot tutkittu? Noista ite lähtisin liikkeelle vian etsinnässä. Toki syttypuolelta kannattaa tarkastaa tulpat ja kurkata virranjakajan kannen alle, että löytyykö kuinka paljon hapettumaa kannen nastoista ja onko jo liikaa kulumaa.
 15. Oorrait! Täytyy vielä ennen kunnon pakkasia testata pesua. Koitan ensin ihan liukkarilla ja puutarhaletkulla, mutta jos hiekkapölyn alta löytyy paksumpaakin töhnää, niin täytyy ottaa painepesuri kaveriksi. Kaverin rekkahallilta löytyis kyllä kuumavesipesurikin, mutta testaillaan ensin kotikonstein.
×
×
 • Create New...