Jump to content

multsi

Vierailija
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  jasen0
 • Nearest place
  Uusimaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eikö se vapaastipyörivä kyllä ole kuten kaikki A-sarjan moottorit? Hihna kannattaa toki vaihtaa, ettei matka katkea sen takia tienposkeen. Ne vuodet merkkaavat kyllä. Mulla meni hihna poikki, vaikka kilsoja oli vaihdosta vasta 60tkm, mutta vuosia oli 13 viime vaihdosta. Kun kyseessä oli E-sarjan kone, niin sai samalla opetella sitten kansirempan taitoja.
 2. Kiitos vielä kaikille. Ajatuksentasolla jos miettii, niin saisikohan G6:sen laatikolla parempaa suorituskykyä tai kulutusta
 3. Ok, kiitos. Tämä lisää huomattavasti laatikoiden määrää markkinoilla mitä hakea. Eli kaikkien A-sarjalaisten laatikot menevät suoraan ns. bolt on:ina. Ne pari sähköliitintä, siirtäjät yms. Nyt kieltämättä taas harmittaa kun joku vuosi sitten piti palata ensimmäinen peltoautoni eli - 84 mallinen 2a-tekniikkainen corolla, jossa olisi ollut täydellinen tekniikka. Käsittääkseni ongelma johtuu siitä, että noilla on ajettu vitosella liian hiljaa, kun sitä saisi käyttää vasta yli kahdeksankympin nopeuksissa ohjkeirjankin mukaan. Vitosen rattaat eivät kai muutoin saa riittävästi voitelua.
 4. Osaisiko joku sanoa, mitkä vaihteistot sopivat ae82 1.6 4A-Corollaan? Ongelma on siis se, että vitonen ei pysy päällä ja laatikon korjaamisen sijasta järkevintä lienisi heittää toimiva vaihteisto. Noita kun ei vain hirveästi ole enää, niin mietin, että käykö 1.3 2A-mallin laatikko tai uudempien 4a-fe mallien laatikko esim E90-corollasta? 12-venttiilisen ei ainakaan taida sopia.
×
×
 • Create New...