Jump to content

multsi

Vierailija
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  jasen0
 • Nearest place
  Uusimaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos et ole ensimmäinen omistaja, joka ostanut sen toyotalta, niin silloin pitää periaatteessa mennä kysymään sieltä liikkeestä mistä auto on ostettu käytettynä. Virhevastuu on siirtynyt heille
 2. Eiköhän se ole ledeissä aikalailla ominaisuus. Kosteutta tiiivistyy umpioon kuten muillekin pinnoille. kylmänä syysaamuna autoon meneminen on yleensä melko ikävää, kun rattia myöten kaikki pinnat ovat kosteina. Sitä voi sitten arvuutella mitä tuollainen tekee umpioille/ledeille pitkällä aikavälillä, ja voi myös miettiä, että meneekö kehitys eteenpäin, kun ainoa vaihtoehto sammuneen ledin korjaamiseksi taitaa olla koko umpion vaihto.
 3. Yleensä nää aukeaa kanssa kun runkkaa sekä kääntelee lukkoa jonkun toisen vanhan toyotan samankaltaisella tai millä tahansa samankaltaisella avaimella. Kerran murtauduin kasarmitorilla (omaan) -81 Galanttiini samasta syystä. Väänsin henkarista koukun jolla sain karmin kautta ronkittua lukkopin ylös. Corollassa hankalampaa lukkoupin suoraviivaisemman muotoilun takia. Ei kiinnostanut ohikulkijoita eikä ohi ajanutta poliisia.
 4. Sukulaisen -05 Corollaan on tässä kesän aikana ilmanatunut sellainen vika, että ohjausakseli/-pylväs kolisee. Jos rattia veivaa paikallaan, niin kuuluu kolikolikoli ja etenkin hiekkateillä nimismiehen kiharoissa kolina on melko pahaa. Ääni ei kuulu mielestäni alustan nivelistä vaan siitä jostain ratin takaa mittariston alta. Merkkihuollossa olivat sanoneet, että vie vaan leimalle ja palataan sitten jos jotain löytyy, eli siellä ei tuntunut olevan juuri mielenkiintoa tutkia asiaa. Varmaan toki vaihtavat koko rattiakselin jos halutaan, mutta onko jollain ollut samaa vikaa Toyotassaan ja mi
 5. Olen vuosien varrella nähnyt yhden Priuksen myynti-ilmoituksen missä sanottiin, että jakoketju vaihdettu. Muutoin toyotien jakoketjuista ei tunnu löytyvän mitään pahaa tai vaihtokokemuksia. Onko jollain kokemusta, että kauan noilla ajaa, ja miksi ovat menneet? Mietin vain kun lähes kaikilla merkeillä mazdasta bemariin ketjuja tuntuu venyvän. Perhepiirissä on 330tkm ajettu -05 Corolla, eikä ketju ole oireillut mitenkään. Autossa on kylläkin täysi huoltokirja, eli öljyt on vaihdettu aina ajallaan.
 6. Itse juuri herättelin yhden Suzuki Alton bensapumpun niin, että otin konehuoneen filtteriltä pumpulle menevän letkun irti ja täytin sen bensalla, ja samaan aikaan annoin huikkaa kaasariin ja höräyttelin konetta. Tätä kun toisti muutaman kerran, niin hetken päästä pumppu alkoi imemään konehuoneeseen laittamastani lasipurkista bensaa ja pian sen jälkeen jaksoi nostaa tankiltakin bensaa. En tiedä oliko pumppu jotenkin "kuivahtanut", mutta tuolla tavalla se heräsi ainakin toistaiseksi henkiin. Ps. ei täällä kukaan sattuisi tietämään mitään vanhaa maakuntien varaosaliikettä tai muuta paikkaa,
 7. On kyllä uskomatonta mikä niissä prässätyissä lärpyköissä maksaa 300. Jos joku tuskailee etujarrukilpien kanssa joskus, niin ainakin joidenkin vanhojen toyotien kilvet käyvät suoraan ristiin. Itsellä oli ongelma, että mistä löytää sv21 camryyn eteen kilvet, niin ostin riskillä motonetista mulkosilmä-corollan kilvet ja ne kävivät aivan suoraan ilman mitään modailujakaan.
 8. Eikö se vapaastipyörivä kyllä ole kuten kaikki A-sarjan moottorit? Hihna kannattaa toki vaihtaa, ettei matka katkea sen takia tienposkeen. Ne vuodet merkkaavat kyllä. Mulla meni hihna poikki, vaikka kilsoja oli vaihdosta vasta 60tkm, mutta vuosia oli 13 viime vaihdosta. Kun kyseessä oli E-sarjan kone, niin sai samalla opetella sitten kansirempan taitoja.
 9. Kiitos vielä kaikille. Ajatuksentasolla jos miettii, niin saisikohan G6:sen laatikolla parempaa suorituskykyä tai kulutusta
 10. Ok, kiitos. Tämä lisää huomattavasti laatikoiden määrää markkinoilla mitä hakea. Eli kaikkien A-sarjalaisten laatikot menevät suoraan ns. bolt on:ina. Ne pari sähköliitintä, siirtäjät yms. Nyt kieltämättä taas harmittaa kun joku vuosi sitten piti palata ensimmäinen peltoautoni eli - 84 mallinen 2a-tekniikkainen corolla, jossa olisi ollut täydellinen tekniikka. Käsittääkseni ongelma johtuu siitä, että noilla on ajettu vitosella liian hiljaa, kun sitä saisi käyttää vasta yli kahdeksankympin nopeuksissa ohjkeirjankin mukaan. Vitosen rattaat eivät kai muutoin saa riittävästi voitelua.
 11. Osaisiko joku sanoa, mitkä vaihteistot sopivat ae82 1.6 4A-Corollaan? Ongelma on siis se, että vitonen ei pysy päällä ja laatikon korjaamisen sijasta järkevintä lienisi heittää toimiva vaihteisto. Noita kun ei vain hirveästi ole enää, niin mietin, että käykö 1.3 2A-mallin laatikko tai uudempien 4a-fe mallien laatikko esim E90-corollasta? 12-venttiilisen ei ainakaan taida sopia.
×
×
 • Create New...