Jump to content

Kurttu

Vierailija
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Etelä-Karjala / Kymi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos käy kolmella, niin pakokaasuissa happea ylenmäärin ja ecu syöttää koneelle sikarikasta -> toimivat pytyt nokeavat.
 2. Ajettavuus riippuu varmaan aika paljon renkaistakin. Faceliftin jousitus ei ole mielestäni mikään lulla, vaan melkoisen jäntevä. Kaupunkinopeuksissa se on sellainen pompottava, mutta alkaa toimimaan maantienopeuksissa.
 3. Se ajettavuus menettelee kesärenkailla, mutta ei siitä mitään onnentunteita saa. Talvirenkailla ajettavuus on aika ankeaa paljaalla asvaltilla. Ei ole oikein mitään suuntavaistoa, vaan koko ajan saa ohjata ja vetelee urilla ja sivutuulella. Nämä havainnot T25 facelift 2.0 avensiksesta, jossa hydraulinen ohjaustehostin. Jäisellä ja lumisella tiellä ihan ok ajaa. Enemmän leijuva ajotuntuma ja ajonvakautus napsii kaikki luistot ja lipsumiset, joita on koko ajan meneillään. Ilman ajonvakautusta olisi ehkä aika pelottava ajettava.
 4. Takapyörien etummaiset alatukivarret ruostuu puhki, vaikka auto muuten olisi ruosteeton. Ne on ne isot ja monimutkaiset tukivarret, jotka on tehty pellistä hitsaamalla. Maksavat satasia ja ovat isotöiset vaihtaa.
 5. Takatukivarret on tyyppivika sieltä kalliimmasta päästä, ellei mukaan lasketa dieselkoneiden vikoja.
 6. Huhheijaa! Mielestäni jo C-HR on susiruma, mutta kuvan toyota on jo silmiäkirvelevän ruma. Tuollaista jälkeä tulee, kun pitää väen väkisin tehdä korkea SUV-auto. Sitten yllättäen huomataan, että korkea auto on ruma möhkäle. Sitten siihen muotoillaan väkisin muotoja, joita siinä ei ole. Tehdään kaikenlaisia veistoksellisia kanttauksia ,viivoja ja varjostuksia. Hetken sillä hämätään silmää, mutta kun auto vanhenee ja likaantuu, se näyttää taas rumalta möhkäleeltä. Tuo on niinkuin laittaisi sialle huulipunaa. Kaiken huippu on se, että nykyään autot muotoillaan näyttämään kuin perä olisi koro
 7. Periaatteessa vois olla imusarja ja imuvenat likaantunut, niinkuin suorasuihkuautoissa tahtoo tapahtua. Oma 2.0 avensis -07 on ajettu 230tkm. Kone pitää pientä nykimistä pienillä kierroksilla, kunnes lämmöt nousee ja veto tasoittuu. Asiaa ei auta yhtään se, että välitykset on pitkät ja alavääntö ei mikään hyvä. Tuossahan on imusarjassa joku läppäsysteemikin, joka sulkee puolet imukanavista pienllä kuormalla, pienillä kierroksilla, kone kylmänä tai jotenkin. Vähän epäilyttää kaikki tuollaiset viritykset. Muutenkin tuntuu että 1AZ-FSE moottorin epätasainen veto on vähän niinkuin omi
 8. Katto myös toimii kaiuttimena, jos auton kori tärisee karhean tien takia. Siihen kun laittaa vaikka 30% peitolla CLD vaimennusmattoa, niin vaikutus on selvä. Primeraan tein tällaisen katon vaimennuksen ja aluksi tuntui niinkuin pään päälle olisi laskeutunut outo hiljaisuus. Siihen tietysti tottui hetkessä. Avensikseen (T25) tekisin tämän myös, mutta tehdashuoltomanuskan perusteella auto pitää purkaa sisältä melkein kokonaan.
 9. Mulla on tuubi jotain kumitiivisteisiin tarkoitettua rasvaa, jota ruuttasen tarvittaessa.
 10. En olllu tietoinen moisesta kumista, kun en ole irrottanut kertaankaan liukutappeja. Yleensä vaan nylkytän niitä herkistysmielessä eestaas ja korkeintaan ruiskautan vähän rasvaa väliin.
 11. Mulla on ainakin 2007 avensiksen jarrusatuloissa suojakumit liukutapeissa. Vai miitä tarkoitat rataskumeilla? Liukutappien ympärillä oleva suojakumi on muodoltaan sellainen kurttuputki. Luulisi että liukutapit ruostuisivat ja likaantuisivat jumiin nopeasti ilman suojakumeja.
 12. Kysyin marmoritiskiltä T25 avensikseen tuota suojakumia ja koko katkaisinpaketti olisi pitänyt ostaa 80e hintaan. Olkoon kumi rikki ja tahmea. Vaihdan katkaisimen tasan sitten kun se lakkaa toimimasta. Katkaisimen vaihto edellyttää sen koko takaluukussa olevan muovilistan irrottamista.
 13. Itse asennutin samalla 2.0 koneella varustettuun Avensikseen Defa lämmittimen. Se tulee lohkon kylkeen kiinni ja on helpon oloinen homma asentaa. Alakautta pitää päästä pelipaikoille koneen taakse. Mitään käynnistymisongelmia tuo ei ole aiheuttanut, eikä se 400W kyllä paljon lämmitäkään. Laitatin moottorinlämmittimen lähinnä solidaarisuudesta autoa kohtaan. Moottori käynnistyy kyllä pakkasellakin ja ohjaamossa on sisätilalämmitin, mutta vähentäähän moottorilämmitin kulutusta ja päästöjä ja moottorin kulumista.
 14. Kuvasta päätellen se hihnapyörä istuu eri kohdalla kompuran akselilla verrattuna vanhaan. Itse katsoisin saako hihnapyörää siirrettyä akselilla hieman.
 15. Suomessa asfaltti tungetaan täyteen kiveä että se kestäisi nastarenkaiden ym kulutusta paremmin. Keväisin tiet ovat karheimmillaan, kun asfaltin massa on kulunut kivien ympäriltä. Ensimmäisten kuumien säiden aikaan törröttävät kivet painuvat pehmeään asfalttiin ja helvetillinen rengasmelu helpottaa.
×
×
 • Create New...