Jump to content

Toyman79

Jäsen
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Lahti
 • City
  Asikkala

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moro. Kasailin celicaan 2 T maamoottorin, joka muuten on ihan jees, mutta venttiilikoneisto jäi kuullostamaan lähinnä Talbotilta. Välykset on kohdillaan, mutta kun lähtee pyöräyttämään konetta nokasta löytyy kohta jossa välys karkaa pari kymppää isommaksi (tämä imupuolella), jos välyksen säätää siinä oikeaksi, niin sitten kantaa kun venttiili on kiinni. Tässä on jonkun hiottu nokka paikoillaan ja nyt mietityttää, että onko se hiottu vituralleen vai onko tää ominaista jos nokkaa mennään hiomaan? Ei oikein huvittaisi moista ääntä kuunnella.
 2. Yes, oli itselläkin ajatus jättää seuraavalle päivälle. Kiristellään ohjeen mukaan, niin eipähän tule siitä ongelmia.
 3. Eli kannattaako vanhoilla kannenpulteilla noudattaa tiivisteen mukana tullutta kiristysohjetta? Vai onkohan tuossa riski että, pultit pettää? Ohjeessa oli että, kuumaksi käytön jälkeen pitäisi löysätä 90 astetta ja sen jälkeen vetää tiettyyn momenttiin, jota en nyt muista.
 4. Tämä ratkesi. Oli ilmeisesti yhtä ilmauskertaa vaille valmis. Nyt tulee lämmintä, mutta puhallus on aika heikko. Onkohan näissä jotain suodatinta jossain?
 5. Eli kyseisen koneen jakoketjusta, onko tuolle jotain vaihtoväliä vai mennäänkö ihan mutu tuntumalla? Ihan kun kylmänä vähän rallattaisi🤔 Nyt ajettu 246.000tkm. Ja on huollettu säännöllisesti.
 6. Juu on ilmattu lämmöt täysillä. Nyt viimeisen ilmauksen jälkeen, joka suoritettiin keula kohti taivasta sain lämmintä.....tai no haaleaa noin 20km matkan, jonka jälkeen kylmeni taas. Pysähdyin ja pumppailin kennolta palaavaa letkua, jonka seurauksena sain loppumatkan taas haaleaa n. 10km. Ilmatessa kyllä tuli muutama iso kupla, jonka jälkeen pari termarin aukeamista meni niin että, ilmaa ei enää tullut. Termarikin on uusi, jonka uusimisen jälkeen ei enää ylikuumene.
 7. Juu, elikkä 3SGE koneella varustettu vm. -86 Celica kyseessä. Tehtiin siis jakopääremontti, jonka yhteydessä vaihdettiin myös vesipumppu. Tämän jälkeen ei enää sisälle ole lämmintä herunut oikein kunnolla. Paikallaan tyhjäkäynnillä lämmintä tulee jotenkin ja aina paremmin kun pumppailee kennolle meneviä letkuja, mutta heti kun lähdet ajamaan, viilenee pikku hiljaa kunnes on aivan kylmää. Tämä kuvio toistuu aina vain, vaikka on ilmattu kyllästymiseen asti. Uusittu on myös syylärin korkki, termostaatti sekä putsailtu lämppärin hana. Ei hukkaa nestettä, ei sekoita niitä öljyn kanssa, eikä höyryä.
×
×
 • Create New...