Jump to content

zee-19

Jäsen
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Uusimaa
 • City
  Helsinki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moro. Sama asia, eri malli. Nyt kysymyksessä Corolla G6R . vm -99. Itsellä vaihdettiin kytkinpaketti kokonaan, muitakin töitä samalla. Mainitsivat hakiessani, että etummainen moottorinkannatin on revennyt ! Kaikki toimii hienosti, ei valittamista. Huomasin kuitenkin, että kytkin ravistaisi joissain tilanteissa. Lisäksi liikkeellelähdössä vasen pyörä tuntuu sutivan yllättävästi., veto mutkissa oireilee. Suosittelen moottorinkannattimen uusimista, ei vaikuta kalliilta, (75-120e, osineen), minä yritän vaihtaa itse.
 2. Huuhtelu ja litkupuhdistus suuttimille. Rapsakoita kilometrejä kesälle!!
 3. zee-19

  Lahti miitti 2022

  until

  Moro. Uskaltaakohan stadilainen g6r tulla kaffelle?
 4. zee-19

  OBD-lukija

  Jehna. Taitaa varmin tapa olla hyppylanka, yleismittari ja ohjeet. Vilkkuva merkkivalo kertoo! Hetki menee, mutta onnistuu moottoripuolikin. Luulisin, jatketaan.
 5. zee-19

  OBD-lukija

  Moro. Mistä sopiva lukija -99 Corollaan? 4afe koneella, ei vvti. Old skool... Ostin jonkun halpiksen, ja sovitepiuhan. Kytkeytyy, mutta kieltäytyy lukemasta?
 6. Hop. Jos talvella oli tankki lähes tyhjä, on kondenssivettä kertynyt runsaasti. Nyt sitä on pumpussa, putkissa ja suodattimessa. Reilusti uutta bensaa, jäänestoa( ruiskulle sopivaa) ja uusi suodatin. Hetki ajoa, pitäisi korjaantua aika hyvin. Tulpat kannattanee tarkista. Toivottavasti tuolla onnistuu.💪
 7. Erittäin helppo keino yrittää uudella bensiinillä (talven seissyt liemi on hapoilla), ja ruiskun puhdistusaine tankkiin. Selittäisi pahaa hajuakin.
 8. Tere. En nyt muista venttiilikopan rakennetta, mutta onko mahdollisesti jotain egr-, huohotin-, tai muuta läppää kopassa sisäpinnalla?
 9. Jep. Omassa Corolla G6R;polttaen poikki pultti. Uudet tukivarret ja pultit. Huomaa kyllä ajossa.
 10. Morjens. Olen toki uusi jäsen, mutta ei kai näin. Selaan ja keskustelussa vastaan kysyjälle, katson muita keskusteluja. Sitten Pim harmaaksi, tämä vain maksaville jäsenille?? Tod.näk. tein jotain väärin, vaikea sanoa. Hyvää loppukesää t -JM-
 11. Tere. Kokeile uusintaa: Ota akkukaapeli irti, vartti tai vähän enemmänkin aikaa purkaa kondensaattorit, ja resetoi tietokoneen. (MCU). Sitten uusi kokeilu rauhallisesti. Jos löydät Toyota-OBD lukijan, se voi kertoa. Ja -99 mallissa voi olla perinteistä sähköteknologiaa. Onnea yrityksille.
×
×
 • Create New...