Jump to content

Keke_66

Jäsen
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Etelä-Karjala / Kymi
 • City
  Kouvola

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. QSP:een säädin mikä alipaineen mukaan säätelee painetta. Paine hiukan muuttuu kun irrottaa alipaineletkun. Täytyy ensin säätää ne paineet kohilleen ihan tukista mittaamalla ja varovasti kokeilla miten pelaa, seurailee ettei ala vetämään laihalle.
 2. Jonkunlaista onnistumista ilmassa, bensapqineensäätimestä kun veti säätimen mittarin mukaan nollille niin alkoi käymään paremmin ja sai päästöt arvoihin. Eli ei ole luottoa bensapaineensäätimen kylessä olevalle mittarille. Pitäiskö tukista mitata erillisellä mittarilla ja säätää kohdilleen välittämättä b painesäätimen mittarin viisarista?
 3. Lisäyksenä vielä että työntää pakoputkesta aika runsaasti mustaa märkää veden tapaista, onko vaan palamatonta bensaa vai mitä? Lähes hajutonta se möhnä (ite pakokaasut taas tosi kitkerän hajuset niin ku ryyppy päällä kaasarivehkeessä) ja noin 5 minuutin käyttelyn jälkeen oli tallin seinässä kunnon roiske kyseistä möhnää.
 4. Ei oo kyseisessä moottorissa lambdaa saatika ikinä ollutkaan, rikastin suutin tsekattu että ruikkaa vaan käynnistyksessä vähän. Puristuspaineetkin tuli katottua syksyllä oli tasaset ja ohjearvoissa (en nyt muista paljonko oli tarkalleen) mutta kunnossa. Ei tee painettakaan vesitilaan. Tällä hetkellä tutulla vianhaussa koska omat ideat on loppunut aikaa sitten kun kaikki tuntus olevan reilassa
 5. Kyllä se silloin syttyy ja ilmoittaa.
 6. Virrat päällä vikavalo palaa ja käynnistyksen jälkeen sammuu, diagnostiikka pistokkeesta kun laittaa hyppyjohon niiden kahen pinnin väliin niin ei anna mitään vilkku vikakoodia, muistaakseen vilkku vaan tasaseen kokoajan. Kyseisillä virtavehkeillä ym toiminut toissakesänä moitteita kun muutoskatsastin tekniikalle. Kaikkien antureiden liittimet paikoillaan.
 7. Juu tottakai on eculla muisti virta kunnossa.
 8. Ecun johtosarja aika räpeltämätön, jatkuva virta ja sytytysvirta kytketty sarjaan sekä suuttimien ohjausvirta.. myös moottorin vikavalo kytketty. Pinnejä ja liittimiä käyty läpi ja kaikki vaikuttas olevan kunnossa. Ja kuitenkin kyseisellä johtosarjalla aikasemmin toiminut että tuskin itekseen hajonnut?
 9. On moneen kertaan katottu läpi ja kaikki letkut vaihdettu uusiin notkeisiin.
 10. Bensat vaihdettu lisäaineen kera ja suodatin vaihdettu, sama vika edelleen ei apua..
 11. Sen verta pureuduttu nyt kyseiseen autoon että johtosarjan kävin läpi ja oli yhteydet kunnossa. Ecun sisälle kurkkasin kanssa ei ainakaan näkyny kyrvähtäneitä komponentteja tai haissut sähkölle. Seuraavaks huuheltava koko bensajärjestelmä ja suodattimet vaihtoon jne.. jos tänä kesänä ajeltas jo.
 12. Ei ole takaisinkierrätystä.
 13. Jäähdytysnesteen lämpöanturi vaihdettu uuteen ja Mapin toiminta kokeiltu ja todettu toimivaksi.. Tankkiin pistetty noin 20L tuoretta bensaa eikä ennen talven seisomista ollut kuin liru pohjalla joten en oikeen usko siihen..
 14. Kahella boksilla koitettu, vakiolla ja N ryhmän boksilla.. ei vaikutusta. Kaasuläppää ennen iso reikä, oliko joku kylmäkäynnistys lisäilma systeemi mikälie.. kun kone lämmin pitäskö olla imua siinä? Kylmänä kun tukkii reiän alkaa kierrokset tippua ja ravistamaan kun taas käyntilämpösenä siintä tuntuu pieni imu muttei vaikuta kierroksiin, sekottaisko se kuitenkin sen verran tuota koneen toimintaa?
 15. Elikkäs kesäcorolla tuli kaivettua keväällä tallista ja käytettyä leimalla. Päästöistä jäi kiinni, tyhjäkäynnillä Co lukema lähemmäs 14.. viime kesänä tuli muistaakseen 0.6 tai sinnepäin, eli joku pahasti vialla. Kyseessä siis ke70 mihin istutettu isoreikä vakio 4age, gt corollan tankki ja pumppu, kunnollinen bensapaineensäädin (säädetty 2.4 bar ja vedossa nousee 3bar), Moottorin vikavalo ei pala, kaikki liittimet tsekattu, tps säädetty ohjearvoihin, antureiden ja ecun väliset yhteydet kunnossa, suuttimet uudet ehjät, tulpat, virranjakajan kansi, pyörijä vaihdettu, sytytysennakko s
×
×
 • Create New...