Jump to content

Keke_66

Jäsen
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Etelä-Karjala / Kymi
 • City
  Kouvola

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pistele vaikka whatsapissa kuvia niin katsotaan.
 2. Hakusessa ke70 2d super malliin repsikan ovi Saa olla korjattavaa kuhan ei ihan tekemätön paikka ole.. Myös isolamppuun repsikan puolelle etulokari Gt corollan ehjää tankkia saa tarjota kanssa. Laita whatsapp viestiä/soita jos löytyy. O451217891 Kemppi
 3. Jäähdytysnesteen lämpöanturi vaihdettu uuteen ja Mapin toiminta kokeiltu ja todettu toimivaksi.. Tankkiin pistetty noin 20L tuoretta bensaa eikä ennen talven seisomista ollut kuin liru pohjalla joten en oikeen usko siihen..
 4. Kahella boksilla koitettu, vakiolla ja N ryhmän boksilla.. ei vaikutusta. Kaasuläppää ennen iso reikä, oliko joku kylmäkäynnistys lisäilma systeemi mikälie.. kun kone lämmin pitäskö olla imua siinä? Kylmänä kun tukkii reiän alkaa kierrokset tippua ja ravistamaan kun taas käyntilämpösenä siintä tuntuu pieni imu muttei vaikuta kierroksiin, sekottaisko se kuitenkin sen verran tuota koneen toimintaa?
 5. Elikkäs kesäcorolla tuli kaivettua keväällä tallista ja käytettyä leimalla. Päästöistä jäi kiinni, tyhjäkäynnillä Co lukema lähemmäs 14.. viime kesänä tuli muistaakseen 0.6 tai sinnepäin, eli joku pahasti vialla. Kyseessä siis ke70 mihin istutettu isoreikä vakio 4age, gt corollan tankki ja pumppu, kunnollinen bensapaineensäädin (säädetty 2.4 bar ja vedossa nousee 3bar), Moottorin vikavalo ei pala, kaikki liittimet tsekattu, tps säädetty ohjearvoihin, antureiden ja ecun väliset yhteydet kunnossa, suuttimet uudet ehjät, tulpat, virranjakajan kansi, pyörijä vaihdettu, sytytysennakko säädetty jne.. Diagnoosi tilassa ei pysty seoksensäätöpotikasta tekemään mitään, täysin mykkä. Yleismittarilla katottuna ainakin ohmit muuttuu mitä ruuvia kääntelee.. Imuilman lämpötila anturin, kylmäkäynnistys anturin, lisärikastin suuttimen johdot voi nyppästä vaikka kaikki irti niin käynti ei muutu mihinkään suuntaan eikä sytytä vikavaloa? eikä vikamuistiinkaan ole mitään jäänyt.. Ja siis kyseinen vika tullut ilmeisesti talvella seisomisen aikana, en ainakaan muista että ois yhtä pahalle haissut pakokaasu kun viime kesänä sillä ajeltu. Koko kesän raapinut päätä ja yrittänyt selvittää vikaa mutta ei.. jos jollain ois viisaita ideoita saa ehdottaa! Myös jos kymenlaakson suunnilla olis enemmän näitä koneita ropannut kaveri joka pystyis jeesaamaan niin korvauskin mahdollinen jos onnistuu vian paikallistamaan..
×
×
 • Create New...