Jump to content

antze

Vierailija
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Satakunta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Laitan nyt päivityksen tähän vaikka en tiedä onko siitä jotain hyötyä, mutta vaihdoin jakajan toiseen käytettyyn, kansi ja pyörijä vaihtoon, nyt ei samaa ilmiötä toistu enää kun kone on lämmin. Tiedäppä siitä sitten 🙄 Noh eikun auto myyntiin.
 2. Tuli väärä sytkä perkl. Mutta homman nimi on nyt se että pätkii vain lämpimänä. Toista jakajaa etsiessä 😴
 3. Ei vikakoodeja, imuvuotojakaan toistaiseksi ei oo havaittu. Pätkintä paheni juuri tänään. Seuraavaksi kai kokeillaan sytkämoduulia.
 4. Terve. Elikkäs perjantaina aamusti sammui risteykseen liikkeellelähdössä yhtäkkiä. Lähti kymmenennen startin jälkeen taas käyntiin, ja hieman nykien kotia takas. Tämän jälkeen ei saatu oikein käyntiin enää. 1. Vaihdettiin virranjakajan kansi, ei vaikuttanut asiaan. 2. Tulpanjohdot/tulpat vaihtoon ja lähtee nyt ekalla käyntiin. Tyhjäkäynti heittelee ja voi sammua yhtäkkiä. Muuta vaihdettua = ilmansuodatin ja lämpöanturi. Eli, autolla pääsee nyt eteenpäin, mutta pienillä kierroksilla moottorijarrutuksessa, tai paikallaan kaasua antaessa samaa pätkintää esiintyy, edelleen sytytys vikana? Jos jollakulla olisi vinkkejä niin kiitän. Unohtui tuosta ruiskusuodatin, joka on myös vaihdettu. (En löytänyt edit nappia 😞)
×
×
 • Create New...