Jump to content

Terde

Jäsen
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Tampere
 • City
  TAMPERE

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Terde

  Celica 1995 3SGE Kalkatus/koputus

  Tähän sen verran päivitystä, että nyt tosiaan moottori irti ja vahinkoa katottu. Oli tosiaan ensimmäinen kiertokangen laakeri kyseessä. Oli halki mennyt jopa. Kampiakseli nyt koneistamolla ja sanoivat että ei oo pahasti mennyt verrattuna aikaisempiin tapauksiin. Lähinnä pintanaarmua mikäli oikein käsitin, en siis itse kerinnyt viemään joten sanasta sanaan en tiedä. Ootellaa kuitenkin viimestä tuomiota ja oli siellä nähtävää kulumaa 4. kiertokangen laakerissakin. Tietty vielä pitäisi sieltä se kaikki laakeripaska saada ulos. Tiputettiin koko etukehikko, toimiva ratkaisu.
 2. Terde

  Celica 1995 3SGE Kalkatus/koputus

  Jep, sormet ristissä että ei olisi vielä kovin paha. Melko lailla jo varautunut kyllä koko touhun aukasuun, mutta toivottavasti pääsis vähemmällä. Hieman ottaa luonnon päälle kun ton juuri sai ajoon kuukausi takaperin 😩
 3. Morjesta, uusi täällä ja alotetaan heti kivalla Elikkäs, kuten otsikossa seisoo kyseessä 3SGE mikä pitää ihmeellistä kalinaa ja alko todellakin päivässä tai ainakin sen vasta huomasin illalla. Kun tuota ääntä koitti paikantaa, ei sitä kylmänä ollut, mutta lämpimänä kuulee selvästi kun hitaasti nostaa kierroksia. Juuri tuli vaihdettua koneeseen öljyt ja tuli nyt sitten tutkittua suodatinta ja tämähän oli täynnä pientä murskaa. Päädyttiin veljen kanssa tulokseen, että alakerrasta nyt jotain laakeria söisi. Onko kukaan vielä törmännyt kyseiseen hommaan ettei tarttis ihan alusta lähteä. Varmaan ensi viikoloppuna öljypohjaa tiputtamaan ja selvittelemään. Koitan saada laitettua videon Youtubeen lähiaikoina äänestä. Oleellista taitaa olla 300tkm takana ja melkosella laiminlyönnillä ollut auto ennestään edellisellä/edellisillä omistajilla. Kuvassa öljypurkki missä suodattimesta tulleet öljyt.
×