Jump to content

lowspeedhighfun

Jäsen
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

173 Excellent

About lowspeedhighfun

 • Birthday 10/31/1996

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Kuopio
 • City
  Kuopio

Recent Profile Visitors

1728 profile views
 1. Ei haittais ollenkaan itteä saada tänne vähän ylemmäksikin tapahtumia. Oulusta on aina oma hommansa lähtä ajamaan viikonlopuksi jyväskylän aluetta kauemmaksi Karting piireissä pikkupoikana vain kuuli aina murinaa kuinka etelässä on suurinosa harrastajista, joten miksi "pitää" lähtä ajamaan pohjoiseen asti kisoja ajamaan. Veikkaisin että sama murina jatkuu täälläkin ja osallistumismäärät on pieniä jos liian ylös lähdetään järjestämään. Joku hyvä kompromissi, jonne suurinosa vielä kehtaa lähtä ajamaan, olisi hyvä.
 2. Kävin mutkan heittämässä, pari kuvaa autoista mitä lauantai-iltana vielä paikalla oli: https://imgur.com/a/ksbsrFF (kuvien järjestys on vähän mitä sattuu )
 3. Voisin käväistä samalla matkaa katselemassa FinnJAE meininkiä, kun pesämäelle matkustan drift matsuria katsomaan. Ilmeisesti paikalle saa tulla tylsällä (ja väärän merkkisellä ) käyttikselläkin?
 4. Jos rajoitukset aukeavat loppukesästä, niin varmasti paljon päällekkäisiä tapahtumia tulee olemaan. Itsellä on toivon kipinä päällä, että jokin tapahtuma tällekkin vuotta kuitenkin saataisiin järkättyä.
 5. Omasta etuvetoisesta -87 ae82 corollasta takanavan irroittaminen oli helppoa. Jarrusatula/levy irti. 4kpl 14mm pultteja pitää irroittaa navasta/laakeripaketista. Tässä välissä jarrukilpi sitten. Etunvassa taisi olla niin, että pitäisi jollain ilveellä saaha se napa laakereineen pesästä ulos jarrukilven vaihtamiseksi. Vanha oli niin ruosteinen että tippui itsekseen maahan. Taisin itse tehdä uuteen vain loven, jonka avulla uuden sai sitten sujautettua paikalleen. Onko potilaassa kumman pään kilven vaihto, ja mikä on malli/vuosikerta? Liitteenä pari räjäytyskuvaa hahmottamaan tapausta,
 6. Tänä vuonna mielellään kävisin makkaraa paistamassa, kun on vehkeet kunnossa ja jopa semmoisia että kehtaa näytille tuoda!
×
×
 • Create New...