Jump to content

Jorska56

Jäsen
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jäsen0
 • Nearest place
  Uusimaa
 • City
  Hämeenlinna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitos taas vastauksista 👍
 2. Help taas Eli mitä P/ S valo kojelaudassa tarkoittaa ?? Jäi yx päivä palamaan. Tosin sammui sitten kyllä, kun kone lämpes. Liittyykö jotenkin laturin toimintaan? Pajalla vaihdettiin moniurahihnan ohjainrulla sekä kiristin, ne piti ääntä. No se sirinä ei loppunut kokonaan vieläkään koneella ajettu yli 300.000. Toyota corolla 2004 hatchback.
 3. Thänks. Joo mä oon kaks kertaa vaihtanut hihnan, tuttu homma 👍
 4. Moi. Mistä lähtis ettii, kun moniurahihnan puolelta kuuluu suhisevaa/ viheltävää ääntä ?? Se alkaa, kun kone lämmin. Kiristinrulla vai mikä ? T. Corolla, 2004
 5. Kiitos taas kerran 👍 sen verran tarkennusta, että helmoja ei oo tarkoitus vaihtaa. On korjaamon mukaan liian isotöinen homma?? Eli paikataan 😆 mulla ei oo koskaan ollu autoa, jolla ajettu yli 300000, niin siksi kysyin notta mihin vois varautua. Tää on Japanissa tehty, käy ja kukkuu. Ainoo on toi ruostehomma. Niin, ette sattuis tietämään hyvää hitsaria Hämeenlinnassa ?
 6. Jorska56

  Ruostevikaa

  Moi. Eli kyseessä Corolla 2004, hatchback . Ajeltu päälle 300.000. Nyt on niin, että helmat aika pehmeet. Onko kukaan koskaan vaihtanut uusia helmoja.? On menossa hitsaukseen. Toinen kysymys : Mitä tulisi huomioida, kun autolla ajettu 300000.? Katsastin auton huhtikuussa. Meni heittämällä läpi. Ugh.
 7. Joo, ne väitti, että säädöt myös rummuista oli tehty. Saas nähä. Vaihdan huomenna ne levyt ja säädän rummuista.....
 8. Jorska56

  Käsijarru.

  Moi taas. Kyseessä Corolla, 2004. Vaihdoin käsijarrun kengät. En sitten saanut säätöjä kuntoon. Vein pajalle säädettäväksi. Ei saanut hekään. No sitten vaihdettiin kaikki vaijerit. Ei pidä jarru, ei.....Kysymys kuuluu: Voiko ne kengät asentaa väärin??? Asentaja siellä pajalla ehdotti vielä jarrulevyn vaihtoa. Mä oon sentään jonkinverran näitä tehnyt. Eli en oo ihan vasta-alkaja. Meen maanantaina hakee uudet jarrulevyt. Niin ja asentaja sanoi, että takajarruvaijerit voi vaihtaa ilman että, kengät irroittaa. Ei muuten voi.
 9. Jorska56

  Parkkivalo

  Kiitos. Yritetään.
 10. Jorska56

  Parkkivalo

  Joo, se on niiiin ahdas !!!! Onko mitään kikkaa ?🤔
 11. Jorska56

  Parkkivalo

  Moi. Vänkärin puolella palanut parkkivalo. Pitääkö oikeasti ottaa umpio irti?? Corolla 2004.
 12. Juu ei saa. Kaikki on muuten irti, mutta pitäisi päästä sinne lamppujen kantoihin käsiksi. Siellä on jotain hemputin vaijereita vielä kiinni. Polttimoita ei saa paikoilleen etukautta.
 13. Moi. Mites vaihdetaan radion alapuolella olevien säätimien lamppu / lamput ? Pitääkö kuinka paljon purkaa ? On niin hiton pienet ne lamput. Ei millään mahtunu vaihtaa. Auttakee. Eli Corolla - 04.
 14. Kiitos hyvistä kuvista ja muutenkin. Mulla saattaa olla sama edessä. Nyt se kysymys. Eli miten saan mahtumaan ulosvetäjän pyyhkiänsulan alle rikkomatta sitä muovia,joka on tuulilasin alla ? Ostin Motonetista siihen tarkoitetun ulosvetäjän.
 15. Joo eli 1.6 kone. Apulaitehihna näyttää olevan ok. Tää vinkasee kun on enempi pakkasta. Ei koskaan lämpimänä.
×
×
 • Create New...