Jump to content

Välimallin jätkä

Vierailija
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nyt mittarissa 300 000. Kesäisin ei tiputa tipan tippaa nestettä, mutta talvisin kyllä. Ehkä parisen desiä talven aikana. Mikähän tiiviste(?) voisi olla syypäänä? Tässä oli säteilylämmitin, joka oli pimeänä. Vaihdettiin uuteen viime talvena.
 2. Mielenkiintoinen juttu, postaus tänne auttoi Käytin sulaketta irti toisen kerran ja alkoi toimia, eli pistin saman sulakeen takas. (näytti ehjältä) Ko. sulake oli tuo 7.5A sulake jonka takana on muitakin juttuja joiden toiminnassa en huomannut häiriötä. Manuaalissa ja rasian kannessa on tosiaan eri numerot sulakkeille ..
 3. Lakkasi peilien sähköinen säätö toimimasta. Ei mitään elämää kun yrittää napittaa. Sulakkeen ehkä osasin juuri ja juuri tarkistaa eli tuon sivun mukaan sulake nro 23 (7.5A). Menikö oikein? http://knigaproavto.ru/shemy/en/toyota/avensis/530-2009-2017-toyota-avensis-t270-fuse-box-diagram.html Vinkkiä mitä seuraavaksi? Tuskin molemmista peileistä moottori on kärähtänyt yhtäaikaa..
 4. Ei ole nyt kesällä tiputtanut tallin lattialle tipan tippaa.. Ja jäähdytysnesteen määräkin pysynyt säiliössä samana..
 5. Mistä näkee auton valmistusajankohdan? Itellä loppuvuodesta 2009 rekisteröity Avensis, mutta voihan se olla valmistettu jo alkuvuodesta? Tuossa linkki ko. pdf-tiedostoon. WB553(v1.1).pdf edit: Moottorissa stanssattu teksti 2AD 026187
 6. Ei mitään hajua minkälainen lämmitin, mutta nyt kun tarkemmin miettii, niin kovilla pakkasillahan sitä tulee roikassa pidettyä ja juuri silloin on eniten tippasua ollut. Lisäksi käynnistyminen on ollut vähän rykivää, vaikka olis 2 tuntia ollut lämmityksessä. Liekkö tuo sitten tiisseleitten ominaisuus, itellä eka diesel tämä..
 7. Jep, pitää käyttää nosturilla tässä joskus kun jaksaa, eli ehkä ens kesänä Nyt kun kelit lauhtui niin tippasu loppui tai ainakin väheni, oisko joku tiiviste jossain joka ei oikein pakkasesta tykkää?
 8. Voiko tuo nesteen tiputtelu johtua jostain ihan muustakin kuin kansiviasta. Vänkärin eturenkaan kohdilta tiputtelee, eli suunnilleen siitä paisuntasäiliön kohdilta. Konepellin alta en paikallista vuotokohtaa, eipä sieltä kyllä paljon mitään edes näe. Pitäisi nosturilla nostaa, että mahdollisesti näkisi vuotokohdan.
 9. Heip, Tällainen pirssi päätyi perheeseen pyytämättä ja yllättäen monenlaisten sattumien summana.. Parisen kuukautta körötelty menemään vailla huolen häivää. Kunnes tankille sattui samaan aikaan kokeneempi tojota-mies ja alkoi kysellä onko motti pysynyt kasassa Kuulemma sen jälkeen kun moottorin valmistus siirretty Puolaan(?), alkaneet kannet porsia. Noh netistähän löytyikin aikalailla kauhutarinoita.. Mutta siis kysymyksenä, että miten tällainen autoista juurikaan mitään ymmärtävä voi tarkistaa/testata onko tuota kansivikaa tässä yksilössä? Mittarissa on jo 250 000. Punaista jäähdyt
×
×
 • Create New...