Jump to content

TumppU

Jäsen
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3958
 • Nearest place
  Oulu
 • City
  Ii

Recent Profile Visitors

583 profile views
 1. No on kyllä HYVIN epätodennäköistä, että molemmista peileistä menee moottori. Jos sulake on ehjä niin lähtisin seuraavaksi etsimään siitä katkaisijasta vikaa. Voipi olla pelkkä kosketushäiriö.
 2. TumppU

  Töötti ei toimi

  No helpoin on kaivaa ensin se töötti esille ja testata suoralla virralla, että toimiiko se koko laitos.
 3. Ai, sori. Mää käsitin, että nää on Oulun alueelta kokonaan peruttu ja siirretty jonku toisen alueen kans samaan yhteyteen. 😅 Nyt oli kyllä mun luetunymmärtämisessä vikaa.
 4. Jaa, tämäki päivä piti nähä, että osallistujamäärät oikeasti meni ladojen kokoontumisajo lukemiin.. 😐
 5. Noh, eipä siellä kettään muitakaan ollu niin et jääny mistään paitsi. 😆
 6. Lieneekö kukaan menossa tuonne BF-miittiin viikonloppuna? Jos yrittäs ajottaa käynnin samaan aikaan.
 7. Minä oon tuon erämajan kantilla niin ei tartte miettiä kuskipolitiikkaa. Toki suhtaudun avoimin mielin myös uusiin ehdotuksiin. 😁
 8. Joo, no minäki nuihin aikoihin olin siinä mutten sua bongannu. 😂 Samaa mieltä, että on paikkana tosi huono tuo. Vähän turhaa showta tuo kuminpoltto, jne.. Enemmän kiinnostas ne harrastajien autot, mutta eipä niitä tuonne tuu, kun on niin huonot tilat.
 9. Ei näkyny muita muttei kyllä paljo mistään ollu kotosinkaan.. Taisi kuolla pystyyn tuoki tapahtuma.
 10. Ois tarkotus tulla mikäli ei heitä ihan paskaksi keliksi.
 11. Kiertokangen laakerithan ne näitä moottoreita usein vaivaa, että sieltä se vika varmaan paikantuu. Ei kannata enää käytellä ettei pahene vauriot vaikkakin tuota mujua näyttää olevan sen verran paljon, että minä tarkistuttaisin kampuran ja kiertokanget jokatapauksessa.
 12. TumppU

  1JZ/2JZ laturit..

  On se LS laturi ihan samanlainen (tai no ei ihan samanlainen, mutta käypänen) ja se oli myyjällä ollu jiitsetassa niikseen paikoillaan, mutta mulla on eri mittanen yläkorvakko ja sen takia ei menny remmi linjassa tuolla LS:n laturilla. Siksi täsä nyt vähä epäilyttää, että passaako se 2JZ laturikaan vaikka vaihtas liittimen. Ja siksi kiinnostaa nyt se, että minkä mittaset korvakot mm. siinä 2JZ laturissa on. Se toinen on 7M laturi mikä tuli ja se ei oo mikään ihmekään, että se ei passannu suoraan, kun sen ei pidäkään passata. Tuo sun linkkaama laturi ei oo suoraan passeli, ku siinä on ainaki liitin eri ja sen takia ei uskalla nyt luottaa, että on mitatkaan samat. 😕 Ja siis tosiaan vielä selvennykseksi, tuon LS400 laturin saa kyllä todennäkösesti tuonne passaamaan, ku pikkusen ottaa vaan korvakosta materiaalia pois, mutta kiinnostaa ihan yleisellä tasolla nyt vastasuuden varalle tämä, että mitä eroja nuissa on. 😀
 13. TumppU

  1JZ/2JZ laturit..

  Joo, tuon verran googlailin itekkin. Ongelmana on vaan, että mistä niitä saa. 😂 Tuolta ebaysta kai se pittää ruveta tilaileen. Lähinnä nämä erot kiinnostas siksi, että minkä sinne saa passaamaan tilalle, ku nyt on 2 laturia tullu ja kumpikaan ei passaa suoraan vaikka tuon LS400 laturi pitäs suoraan sopia.🤔
 14. TumppU

  1JZ/2JZ laturit..

  Löytyhän sieltä se lätkä. Oli vaan niin paskanen. Toyotan numero: 27060-46010 Sitte joku toinen numero (ei saanu selvää mikä) 100211-8450 Ja vielä lopuksi alla lukee "Denso 12127"
×
×
 • Create New...