Jump to content

Daset

Vierailija
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen6609
 • Nearest place
  Tampere
 • City
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Varasin tuon 28-30.08 viikonlopun nyt.
 2. Härmälästä vastattiin hetimiten, että tuo 14-16.08 on vielä sesonkiaikaa jolloin majoitus on kalliimpaa, joten olisiko se ajankohta nyt tuo 28-30.08?
 3. Sen verran sain tehtyä että kysyin, että kumpi viikonloppu Härmälä Campingiin sopis kun tuo 21-23 ei sovi, koska silloin on blockfest2020 ja Härmälä Camping on varattu täysin siihen . Eli kumpi viikonloppu tuo 14-16.08 vai 28-30.08 Tervehdys Olisimme uudestaan järjestämässä FinnJAE 2020-tapahtumaa, eli japanilaisten autojen kokoontumistapahtumaa Härmälä Campingiin, joten kysyn onnistuuko ajankohta 14-16.08 tai sitten 28-30.08? Onko vielä mökkejä jäljellä? Sama paikka autoille, kun viime vuonnakin ja majoittujia todennäköisesti sama tai ehkä jopa enempikin. Ystävällisin terveisin: Juha Väätämöinen
 4. 21-23.8 on just ncf:n kesäpäivät, joten kannattaisin jotain muuta viikonloppua
 5. Tuli mieleen semmoinen idea pitäiskö Finnjaelle tehdä oma Facebook-ryhmä tai whatsapp tms. ja sinne pitäis nyt laittaa, että järjestäjiä tartteis? Koska tunnostaa ja on omakohtaista kokemusta, etteivät ihmiset enää pahemmin näillä foorumeilla käy. Muutenkin yhdistystoiminta yleisesti on kyllä pienentynyt huomattavasti. Nythän ois se paikan kysyminen jo aika akuuttia. Itsellä on nyt tässä levyn äänitykset pahasti kesken, joten en kerkiä kyllä nyt kaikkea tekemään, mutta apuna pystyn olemaan jos joku saa jonkun peruspohjan tehtyä.
 6. Ei ole kyllä nyt oikein ideaa. Joku puhui siitä Kuopiostakin, joten mites siellä suunnalla? Tai sitte joku Jyväskylän seutu muttei Himos kuitenkaan enää.
 7. Eipä siellä näköjään koppia asiasta otettu ollenkaan . Olikos kellään muulla mitään suunnitelmia??
 8. Ja vastaanpas itselleni, eli laitoin tuonne dnsf Facebook-ryhmään kyselyn halukkaista järjestäjistä.
 9. Vielä on vissiin aika hiljaista 2020 FinnJAEn järkkäyksessä? Mutta tosiaan DNSF.org kerhossa ilmaisivat halukkuutensa järkkäykseen ainaki Facebookissa, niin pitäiskö sinne laittaa kyselyä?
 10. Minun mielestä Pohjois-Suomen ois aika saada oma jaensa, koska nythän tämä on 99% aina järjestetty Etelä-Suomessa. Dnsf.org Facebookissa oli innokkuutta järjestämiseen. Eli ensin haukuttiin tämän vuoden järjestäjät kun tapahtumaa ei ollu kunnolla mainostettu. sitten in myös ulkoasu kulahtaneeksi ja vanhahtavaksi ja koko tapahtuma on heidän mielestään vanhojen ihmisten pussihousutapahtuma 🤣 Seppo Räty tietää Siinä se Dnsf-nillitys
 11. Kiitoksia kaikille osallistuneille. Te teitte tästä tapahtumasta aivan upean 😎
 12. Tervehdys tännekin . Nevalaisen Miikan (miksune) kanssa oli puhetta viime vuoden aikoihin järkkäyshommista. Ja tuommoisen ylläolevan viestin sain Härmälä Camping:stä.
×
×
 • Create New...