Jump to content

Daset

Vierailija
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen6609
 • Nearest place
  Tampere
 • City
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eiköhän sitä osallistuta jos järkätään
 2. Ensimmäiseen viestiin voisi joku laittaa, että FinnJAE 2020 peruttu.
 3. Vähän alkaa minusta siltä näyttämään, että pidettäiskö Jaen osalta välivuosi tänä vuonna? Ensvuosihan taitaa olla jopa 20-vuotis juhlavuosi jaen osalta. Syynä välivuodelle tää koronahomma ja muutenkin kaikkea järjestämistä olisi ja minulla ei nyt ole oikein aikaa tehdä kaikkea yksinään.
 4. Hei kirjoittelin tuonne järjestäjien puolelle tämmöisen kirjoituksen maaliskuun 6. Siihen ei tullut mitään vastakaikua joten laitan nyt tänne ” Tervehdys Olikos sitä nyt ketä halukkaita järkkäämään tän vuoden FinnJAE? . Nyt ilmeisesti on niin, että dnsf.org-kerholta ainakin graafisiin juttuihin on mahdollisesti tulossa apua. Kaikki muut on vielä vähän auki. Eli pitäiskö tälläkertaa ottaa vaan se pienempi sauna ja sitten käydään porrastetusti kuitenkin sen 5H aikana mitä se on päällä, niin säästetään vähän saunalaskussa. Härmälä Campingistä tuli toive, että kaikki majoituksen v
 5. Härmälästä vastattiin hetimiten, että tuo 14-16.08 on vielä sesonkiaikaa jolloin majoitus on kalliimpaa, joten olisiko se ajankohta nyt tuo 28-30.08?
 6. Sen verran sain tehtyä että kysyin, että kumpi viikonloppu Härmälä Campingiin sopis kun tuo 21-23 ei sovi, koska silloin on blockfest2020 ja Härmälä Camping on varattu täysin siihen . Eli kumpi viikonloppu tuo 14-16.08 vai 28-30.08 Tervehdys Olisimme uudestaan järjestämässä FinnJAE 2020-tapahtumaa, eli japanilaisten autojen kokoontumistapahtumaa Härmälä Campingiin, joten kysyn onnistuuko ajankohta 14-16.08 tai sitten 28-30.08? Onko vielä mökkejä jäljellä? Sama paikka autoille, kun viime vuonnakin ja majoittujia todennäköisesti sama tai ehkä jopa enempikin. Ystäv
 7. 21-23.8 on just ncf:n kesäpäivät, joten kannattaisin jotain muuta viikonloppua
 8. Tuli mieleen semmoinen idea pitäiskö Finnjaelle tehdä oma Facebook-ryhmä tai whatsapp tms. ja sinne pitäis nyt laittaa, että järjestäjiä tartteis? Koska tunnostaa ja on omakohtaista kokemusta, etteivät ihmiset enää pahemmin näillä foorumeilla käy. Muutenkin yhdistystoiminta yleisesti on kyllä pienentynyt huomattavasti. Nythän ois se paikan kysyminen jo aika akuuttia. Itsellä on nyt tässä levyn äänitykset pahasti kesken, joten en kerkiä kyllä nyt kaikkea tekemään, mutta apuna pystyn olemaan jos joku saa jonkun peruspohjan tehtyä.
 9. Ei ole kyllä nyt oikein ideaa. Joku puhui siitä Kuopiostakin, joten mites siellä suunnalla? Tai sitte joku Jyväskylän seutu muttei Himos kuitenkaan enää.
 10. Eipä siellä näköjään koppia asiasta otettu ollenkaan . Olikos kellään muulla mitään suunnitelmia??
 11. Ja vastaanpas itselleni, eli laitoin tuonne dnsf Facebook-ryhmään kyselyn halukkaista järjestäjistä.
 12. Vielä on vissiin aika hiljaista 2020 FinnJAEn järkkäyksessä? Mutta tosiaan DNSF.org kerhossa ilmaisivat halukkuutensa järkkäykseen ainaki Facebookissa, niin pitäiskö sinne laittaa kyselyä?
 13. Minun mielestä Pohjois-Suomen ois aika saada oma jaensa, koska nythän tämä on 99% aina järjestetty Etelä-Suomessa. Dnsf.org Facebookissa oli innokkuutta järjestämiseen. Eli ensin haukuttiin tämän vuoden järjestäjät kun tapahtumaa ei ollu kunnolla mainostettu. sitten in myös ulkoasu kulahtaneeksi ja vanhahtavaksi ja koko tapahtuma on heidän mielestään vanhojen ihmisten pussihousutapahtuma 🤣 Seppo Räty tietää Siinä se Dnsf-nillitys
×
×
 • Create New...