Jump to content

Jasen8900

Vierailija
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen8900
 • Nearest place
  Uusimaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joo, ensimmäinen kerralla mekaanisesti pettänyt kytkin mullakin. Siks en osannut olla huolissaan. Kerran Mazda MX-5 sylinteri päästi nesteet pihalle mut oli tilanne et pysty ilman kytkintä nilkuttamaan melkein pajalle ja vaimo hinas viimesten liikennevalojen läpi. Autoliiton jäsenyys on kova sana kun ajelee vanhemmalla kalustolla. Laturien kestoikä tähän asti ollut alle 300tkm, Japanin Camry mukaan lukien, tosin vaihtaja oli edellinen omistaja. Mä ostin sisäänajettuna eli 400tkm
 2. Kiitos rohkaisusta. Tuo ennakointi tuli mieleen kun omassa 470.000 ajetussa Camryssä mietin et pitäsköhän tuo kytkin kohta vaitaa varmuuden vuoksi. En vaihtanut ja jäin keskelle Tamperetta kun hajos kertaheitolla. Rollalla ajetaan sen verran pitkää matkaa että hatuttaa jos ei pääsekään pimeellä talvipakkasella perille. Hihnoista on kyllä pidetty huolta. Ainoa kerta tienposkessa oli kun heti oston jälkeen lähin reissuun ja meni samantien.
 3. Corolla on nyt rullannut 360.000 km ja juolahti mieleen että kuinkakohan kestäviä laturi ja vesipumppu mahtavat olla. Tavoite on ajaa ehkä 5 vuotta/100.000 km lisää. Oisko järkeä vaihtaa ne ennenkuin emäntä jää pakkasessa korpeen ja on mulle ikuisesti kiukkuinen?
 4. Tuulilasinpyyhkijän tihkuasento on käyttökelvottoman nopea. Viiksessä olevan säädön nopeampi pää pyyhkii käytännössä koko ajan ja hitain asento on juuri ja juuri käyttökelpoinen kun sataa melkein kunnolla. Edellinen omistaja onkin ystävällisesti raapinut tuulilasin käytännössä pilalle. Autossa on siis alkuperäinen tuulilasi joten sensorin kiinnityskin on alkuperäinen. Onko olemassa kikka kakkosta jolla tihkua saa säädettyä hitaammalle? Virallisesta Toyota huollosta ei apua irronnut. Tuulilasi on kevään mittaan menossa vaihtoon ja silloin olis kiva tehdä asialle jotain.
×
×
 • Create New...