Jump to content

Morgo systems

Vierailija
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen37
 • Nearest place
  Etelä-Karjala / Kymi

Recent Profile Visitors

1121 profile views
 1. Onneks naapurina on autopurkamo niin kun raahaat sen kotanneen akun niin saat pilkkahinnalla purkuauton akun.Osaa olla hyvinkin tuoreita..
 2. Nuo kestää sen 400 000 ja tosissaan mitään muuta tapahdu kun et matka katkeaa
 3. Jos tuo miun 5SFE rynnii mainiosti 50/50 bensa viina seokselle niin suosittelen kokeilemaan..
 4. Ei se oo häpee jos helmoissa on Mercedestä..
 5. Joku olematon henkilö perustaa nettisivuston ko. dokumentteja varten ja sinne sit voi lähettää tiedostoja.. Fintoys:illä mitn tekemistä asian kanssa mitä nyt joku laittaa linkin ko. sivuille.
 6. Miulta löytyy Neuvostoarmeijan komentoteltta;sellaiset 5 m halkaisijaltaan et siihen mahtuis vaikka mitä toimintoja! Pystyttämiseen tosin tarttee vähintään 2 mut 4 olis parempi.. Kamiinaa tuskin tarttee eli neliöitä siinä olis. Jos tuollaiselle olis käyttöä niin saa kertoa.Pitkälti ihan seisomakorkeus.Siihen vaan jotain Fintoys bannereita päälle niin se karu ulkomuoto unuhtuu
 7. Tuo oma Kämpyrän 5S-FE (ei se iskunpituuden muutos siitä eri moottoria tee) vasta 376k ja mitä nyt vähän kostea;ei tiputa alleen.Ja kyllä;kuten yleensä niin ovat vapaastipyöriviä. Virkeyttä jos haluat niin käännä vaan jakajaa(lisää ennakkoa) ja sitten jos jokatapauksessa kantta auki (syystä tai toisesta) niin porttaus ja siivua tasosta (lisää puristuksia). Tietenkin jos jotain tekee niin ne stefat ja muut tiivarit tuoreiksi.Jakoremmi varmaan kestää jotain 400k km.Sen 10 000-15 000 kun vaihtelee öljyt ja suodattimen niin pata kestää kyllä.Sit jos siellä on jotain 30 000+ ajettua pikeä
 8. Ollu soitinasentajan juotoksissa vikaa.. Liikaa Tinaa
 9. Kyllä nää nykyiset täyssyntteetiset on niin samoja et kunhan vaan vaihtelee ajoissa;ei mitn 30 000 vaihtovälejä.10 000 ja lähtee paskat ja tietty suodatinkin samalla.Jos tähän ei oo varaa niin sit kannattaa harkita harrastusta..
 10. Ihan normal;ei ne mikään nosta mittaria edes puoleenväliin.On 5S-FE ja 3VZ-FE Kämpyrä ja kaverin 3VZ-FE Kämpyrä ihan sama juttu.Ei muuta kun kovaa ajoa..
 11. Kuumavesipesuri.. lähtee paksummatkin öljytöhnät ja järkeä käyttäen et minne sillä pesurilla suihkii.Pineline sen ensipyyhkäisyn jälkeen vielä liuottamaan ne viimeisetkin mäihnät.Mutta 80 C painevesi kyllä putsaa mainiosti.Jos ei kaveripiiristä sellaista löydy niin konevuokraamoista ei se päivävuokra kauhea ole eritoten jos kerää kaikki pesua tarvitsevat kamppeet samaan syssyyn.
 12. -92 Kämpyrästä pimeni vastaavasti.Aikani ihmeteltyä takakyljestä verhoilun takaa löytyi sininen rasia "Lamp failure sensor" eli se mikä sytyttää kojelaudan valon jos polttimoita pimeänä. Siitä oli piirilevyä kärvähtänyt ja hyppylanka sulanut.Kolvilla tinaa ja 0,6 miggilanka hyppylangaksi ja taas pelaa! Miks oli kärähtänyt ei hajua.Mut tutkaile löytyykö tuollaista rasiaa.
 13. Noin yleisesti ottaen mikään Toyotan kone ei ole ns. "interferenssi kone" vaan vapaasti pyöriviä.Et uutta remmiä,jako kohdilleen ja kovaa ajoa! Kiristinrulla ja vespumppu kannattaa vaihtaa samalla;ne ei niin kalliita ole ja vaikka sen kummempaa tuhoa tapahdu niin kyllähän se korpeaa jos het remmin vaihdon jälkeen jompikumpi hirttää kiinni.Et siinä samalla kun kuitenkin pitää remmiä pujotella niin vaihtuu ko. osat.
 14. Kondensaattori?? nehän kuuluvat kärkijakajiin.Kämpyrän jakaja vain päättää et mille pytylle kipuna menee.Eihän nuo mitään tykkejä ole;talousmoottoreita.Pikkuvaihteilla voi jotain voimantuntua olla mut sitkeyttä löytyy ja voi vedättää isoilla vaihteilla 1,3,5 jollain 3000 rpm vaihdoilla
×
×
 • Create New...