Jump to content

Morgo systems

Vierailija
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen37
 • Nearest place
  Etelä-Karjala / Kymi

Recent Profile Visitors

896 profile views
 1. Joku olematon henkilö perustaa nettisivuston ko. dokumentteja varten ja sinne sit voi lähettää tiedostoja.. Fintoys:illä mitn tekemistä asian kanssa mitä nyt joku laittaa linkin ko. sivuille.
 2. Miulta löytyy Neuvostoarmeijan komentoteltta;sellaiset 5 m halkaisijaltaan et siihen mahtuis vaikka mitä toimintoja! Pystyttämiseen tosin tarttee vähintään 2 mut 4 olis parempi.. Kamiinaa tuskin tarttee eli neliöitä siinä olis. Jos tuollaiselle olis käyttöä niin saa kertoa.Pitkälti ihan seisomakorkeus.Siihen vaan jotain Fintoys bannereita päälle niin se karu ulkomuoto unuhtuu
 3. Tuo oma Kämpyrän 5S-FE (ei se iskunpituuden muutos siitä eri moottoria tee) vasta 376k ja mitä nyt vähän kostea;ei tiputa alleen.Ja kyllä;kuten yleensä niin ovat vapaastipyöriviä. Virkeyttä jos haluat niin käännä vaan jakajaa(lisää ennakkoa) ja sitten jos jokatapauksessa kantta auki (syystä tai toisesta) niin porttaus ja siivua tasosta (lisää puristuksia). Tietenkin jos jotain tekee niin ne stefat ja muut tiivarit tuoreiksi.Jakoremmi varmaan kestää jotain 400k km.Sen 10 000-15 000 kun vaihtelee öljyt ja suodattimen niin pata kestää kyllä.Sit jos siellä on jotain 30 000+ ajettua pikeä niin saa syyttää vaan itseään.. Vakiokartat on tehty niin et pintakaasulla Lambda hoitaa seokset mut täyskaasu,3500 jotain rpm niin unohtaa Lambdan ja mennään kartan arvoilla.Mitkä Toyotalla on rikas,rikkaampi ja sikarikas! Kämpyrän 5S-FE siellä täyskaasun/rpm tienoilla Innovaten laajakaistalambda sekoaa (kun AFR menee alle 9) 50/50 bensaa ja viinaa niin laihentaa mukavasti ja kummasti tulee yläpäähän vetoja.Pintakaasun hoitelee Lambda.
 4. Ollu soitinasentajan juotoksissa vikaa.. Liikaa Tinaa
 5. Kyllä nää nykyiset täyssyntteetiset on niin samoja et kunhan vaan vaihtelee ajoissa;ei mitn 30 000 vaihtovälejä.10 000 ja lähtee paskat ja tietty suodatinkin samalla.Jos tähän ei oo varaa niin sit kannattaa harkita harrastusta..
 6. Ihan normal;ei ne mikään nosta mittaria edes puoleenväliin.On 5S-FE ja 3VZ-FE Kämpyrä ja kaverin 3VZ-FE Kämpyrä ihan sama juttu.Ei muuta kun kovaa ajoa..
 7. Kuumavesipesuri.. lähtee paksummatkin öljytöhnät ja järkeä käyttäen et minne sillä pesurilla suihkii.Pineline sen ensipyyhkäisyn jälkeen vielä liuottamaan ne viimeisetkin mäihnät.Mutta 80 C painevesi kyllä putsaa mainiosti.Jos ei kaveripiiristä sellaista löydy niin konevuokraamoista ei se päivävuokra kauhea ole eritoten jos kerää kaikki pesua tarvitsevat kamppeet samaan syssyyn.
 8. -92 Kämpyrästä pimeni vastaavasti.Aikani ihmeteltyä takakyljestä verhoilun takaa löytyi sininen rasia "Lamp failure sensor" eli se mikä sytyttää kojelaudan valon jos polttimoita pimeänä. Siitä oli piirilevyä kärvähtänyt ja hyppylanka sulanut.Kolvilla tinaa ja 0,6 miggilanka hyppylangaksi ja taas pelaa! Miks oli kärähtänyt ei hajua.Mut tutkaile löytyykö tuollaista rasiaa.
 9. Noin yleisesti ottaen mikään Toyotan kone ei ole ns. "interferenssi kone" vaan vapaasti pyöriviä.Et uutta remmiä,jako kohdilleen ja kovaa ajoa! Kiristinrulla ja vespumppu kannattaa vaihtaa samalla;ne ei niin kalliita ole ja vaikka sen kummempaa tuhoa tapahdu niin kyllähän se korpeaa jos het remmin vaihdon jälkeen jompikumpi hirttää kiinni.Et siinä samalla kun kuitenkin pitää remmiä pujotella niin vaihtuu ko. osat.
 10. Kondensaattori?? nehän kuuluvat kärkijakajiin.Kämpyrän jakaja vain päättää et mille pytylle kipuna menee.Eihän nuo mitään tykkejä ole;talousmoottoreita.Pikkuvaihteilla voi jotain voimantuntua olla mut sitkeyttä löytyy ja voi vedättää isoilla vaihteilla 1,3,5 jollain 3000 rpm vaihdoilla
 11. Eeee.. miks sen piti käydä koneistajalla 2 kertaa? Ja onko kyseessä gen1 vai 2 kansi (yläpuoliset vai paininkupin alapuoliset säätöpalat?)
 12. Hyppylanka vain poistaa ECU:n tekemän säädön ja jäljelle jää oikea mekaaninen perusennakko.
 13. Koha käännät jakajaa;turha käydä lampun kanssa sohimaan jos et tiedä mihin se pitäisi säätää.. Omissa (2.2 ja 3.0) pultti löysälle ja kääntää et 2-3 mm prikan alla ollutta tulee näkyviin.Ei ainekaan Ryssän 95 nakua (ei tietenkään koska nakuanturit) Ei myöskään tartte hyppylankaa;ei se boxi tiedä mistä triggeri otetaan.
 14. Jos sieltä on joku laakeri (kytkinakseli..) valmis niin mikään öljy auta.
×
×
 • Create New...