Jump to content

Morgo systems

Jäsen
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen37
 • Nearest place
  Etelä-Karjala / Kymi

Recent Profile Visitors

343 profile views
 1. Morgo systems

  avensis takavalot ei pala?

  -92 Kämpyrästä pimeni vastaavasti.Aikani ihmeteltyä takakyljestä verhoilun takaa löytyi sininen rasia "Lamp failure sensor" eli se mikä sytyttää kojelaudan valon jos polttimoita pimeänä. Siitä oli piirilevyä kärvähtänyt ja hyppylanka sulanut.Kolvilla tinaa ja 0,6 miggilanka hyppylangaksi ja taas pelaa! Miks oli kärähtänyt ei hajua.Mut tutkaile löytyykö tuollaista rasiaa.
 2. Noin yleisesti ottaen mikään Toyotan kone ei ole ns. "interferenssi kone" vaan vapaasti pyöriviä.Et uutta remmiä,jako kohdilleen ja kovaa ajoa! Kiristinrulla ja vespumppu kannattaa vaihtaa samalla;ne ei niin kalliita ole ja vaikka sen kummempaa tuhoa tapahdu niin kyllähän se korpeaa jos het remmin vaihdon jälkeen jompikumpi hirttää kiinni.Et siinä samalla kun kuitenkin pitää remmiä pujotella niin vaihtuu ko. osat.
 3. Morgo systems

  Jakajan kansi ja pyöriä camry 2.2

  Kondensaattori?? nehän kuuluvat kärkijakajiin.Kämpyrän jakaja vain päättää et mille pytylle kipuna menee.Eihän nuo mitään tykkejä ole;talousmoottoreita.Pikkuvaihteilla voi jotain voimantuntua olla mut sitkeyttä löytyy ja voi vedättää isoilla vaihteilla 1,3,5 jollain 3000 rpm vaihdoilla
 4. Morgo systems

  outo ääni venttiilikopasta

  Onhan nokkapukit tiukalla?
 5. Morgo systems

  outo ääni venttiilikopasta

  Eeee.. miks sen piti käydä koneistajalla 2 kertaa? Ja onko kyseessä gen1 vai 2 kansi (yläpuoliset vai paininkupin alapuoliset säätöpalat?)
 6. Morgo systems

  camrysta vielä syttysäätö ym

  Hyppylanka vain poistaa ECU:n tekemän säädön ja jäljelle jää oikea mekaaninen perusennakko.
 7. Morgo systems

  camrysta vielä syttysäätö ym

  Koha käännät jakajaa;turha käydä lampun kanssa sohimaan jos et tiedä mihin se pitäisi säätää.. Omissa (2.2 ja 3.0) pultti löysälle ja kääntää et 2-3 mm prikan alla ollutta tulee näkyviin.Ei ainekaan Ryssän 95 nakua (ei tietenkään koska nakuanturit) Ei myöskään tartte hyppylankaa;ei se boxi tiedä mistä triggeri otetaan.
 8. Morgo systems

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Aika jännä et alareuna näyttää et olen kirjautuneena mutta ei;ei voi vastata tai oikein muutakaan et uudestaan piti kirjautua.. Miks piti "korjata" jotain mikä ei ole rikki? Nyt siis on;16 kertaa vaikeampi ja huonosti toimiva kun vanha oli niiin selkeä ja toimi kuin junan vessa?
 9. Morgo systems

  T25 Avensiksen vaihteistoöljyt

  Jos sieltä on joku laakeri (kytkinakseli..) valmis niin mikään öljy auta.
×