Jump to content

Morgo systems

Vierailija
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen37
 • Nearest place
  Etelä-Karjala / Kymi

Recent Profile Visitors

2223 profile views
 1. Guukeliin haku "ae 92 wiring diagram" ja 0,2 sekkaa antaa tämän: http://www.rollaclub.com/hosted/AE92_Wiring_Diagram_Supp.pdf
 2. Kettinki mikä vaan niin jos kiristin/laahaimet ei oo tehtäviensä tasalla niin venyy/katkee mikä kettinki tahansa.Eli jos ketju pääsee "lepattamaan" niin tulee piikkikuormia mitkä kuluttaa lisää,lepattaa enemmän ja sitä myöten vetorasitus kasvaa.Sitä lepatusta ei kestä mikään ketju.
 3. Eli 18R(R-G) plootu;molemmat tasot koneistettuna n. 30 mm paksu,pultit passeleilla holkeilla ja pulteilla.Vuokraperiaatteella;lähetän,maksat rahdit ja palautat sen 30 € lisänä (eli ite kamppeen vuokra on sen 30 siihen kulut päälle) Ei sillä et R-bloki stressilevyä kauhiaist kaipais mut jos joku on sellaista kunnollista tekemässä niin aika halpa juttu. Levyn porauksen reikä taitaa olla 92 et ei ihan ekaks tartte koneistamolta kysellä sitä plootun reiän koneistusta(on 94 myös porattu mutta en suosittele) Jos et tiedä mikä stressilevy on niin älä vaivaudu..
 4. Ehh.. Kämpyrä rakastaa viinaa! Näin lämpimillä 50/50 seos (tosin siihen vaaditaan just sitä lambadaa) menee täysiä! Oikein järkytyin kun huvikseni laitoin laajakaista Innovaten putkeen;täyskaasulla yläpäässä mittari sekoaa kun AFR menee alle 9.(päästöalueen ulkopuolella auton lambada unohdetaan ja mennään ihan kartan arvoilla ja ne on varmasti rikkaalla kun vehkeellä voidaan lähteä autobahnalle 3 tuntia lappu lattiassa)Se viina laihentaa mukavasti (tuntuu vedossa) ja pitää padan ja katin puhtaana.Mut kukin uskomustensa mukaan..
 5. Oh,sorry; eihän tietenkään tuon ikäisessä OBD:tä ole mut hyppylanka Te1-E1 (pistoke siellä jalkatilassa) niin vilkuttaa vikakoodit.Tietty niin vanha ja alkeellinen systeemi mut jotain osviittaa saa mistä herjaa.Mut ei noita saa nakuamaan muutenkuin mekaanisella vialla (nostimetkin kun on säätöpaloilla eikä mitään hytikoita)
 6. Eee.. miten toteat et nakuaa? Noissa voi (ja pitää kääntää jakajaa reilusti ennakoille) et kulkee jonnekin.. Vaikuttaa joltain sähöhäiriöltä;OBD skanneri olis ihan kiva et mikä siellä mättää..
 7. Vanhanliiton kansipultit EIVÄT ole näitä nykyisiä venähtäviä vaan voi käyttää vaikka kuinka moneen kertaan.Noin yleisesti ottaen tiivisteen valmistaja tietää parhaiten miten heidän pahvinsa pitää kirrata.Sen kuumaksikäytön jälkeen padan pitää jäähtyä siihen huoneenlämpöön ennen uudelleenkiristystä eli jätä seuraavaan päivään.
 8. Sattuu tuossa olemaan 300 m päässä kylmäasema missä E85 niin kaupungin halvimmasta asemalta 95 tankkiin ja kesähelteillä menee jopa 50/50 bensa/viina;kovilla pakkasilla pitää tyytyä 70/30 seokseen.Mut vehekin on -93 Camry mikä n.3500 RPM suorittaa Lambdaohjausta ja sen jälkeen vaihtaa boxin kartoille ja oikein järkytyin kun laitoin laajakaistaLambdan putken päähän ja täyskaasulla Innovate sekos AFR 9 jälkeen!Eli laihentamisen varaa oli..
 9. Onneks naapurina on autopurkamo niin kun raahaat sen kotanneen akun niin saat pilkkahinnalla purkuauton akun.Osaa olla hyvinkin tuoreita..
 10. Nuo kestää sen 400 000 ja tosissaan mitään muuta tapahdu kun et matka katkeaa
 11. Jos tuo miun 5SFE rynnii mainiosti 50/50 bensa viina seokselle niin suosittelen kokeilemaan..
 12. Ei se oo häpee jos helmoissa on Mercedestä..
 13. Joku olematon henkilö perustaa nettisivuston ko. dokumentteja varten ja sinne sit voi lähettää tiedostoja.. Fintoys:illä mitn tekemistä asian kanssa mitä nyt joku laittaa linkin ko. sivuille.
 14. Miulta löytyy Neuvostoarmeijan komentoteltta;sellaiset 5 m halkaisijaltaan et siihen mahtuis vaikka mitä toimintoja! Pystyttämiseen tosin tarttee vähintään 2 mut 4 olis parempi.. Kamiinaa tuskin tarttee eli neliöitä siinä olis. Jos tuollaiselle olis käyttöä niin saa kertoa.Pitkälti ihan seisomakorkeus.Siihen vaan jotain Fintoys bannereita päälle niin se karu ulkomuoto unuhtuu
 15. Tuo oma Kämpyrän 5S-FE (ei se iskunpituuden muutos siitä eri moottoria tee) vasta 376k ja mitä nyt vähän kostea;ei tiputa alleen.Ja kyllä;kuten yleensä niin ovat vapaastipyöriviä. Virkeyttä jos haluat niin käännä vaan jakajaa(lisää ennakkoa) ja sitten jos jokatapauksessa kantta auki (syystä tai toisesta) niin porttaus ja siivua tasosta (lisää puristuksia). Tietenkin jos jotain tekee niin ne stefat ja muut tiivarit tuoreiksi.Jakoremmi varmaan kestää jotain 400k km.Sen 10 000-15 000 kun vaihtelee öljyt ja suodattimen niin pata kestää kyllä.Sit jos siellä on jotain 30 000+ ajettua pikeä
×
×
 • Create New...