Jump to content

J-M Kujala

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About J-M Kujala

 • Birthday 10/01/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen2591
 • Nearest place
  Vaasa
 • City
  Vaasa

Recent Profile Visitors

681 profile views
 1. HMM 0.15 lautasvälys on kyllä karvahattuvakiolla mun mielestä inan liian tiukka.. oonkohan ite vetäny 8” välitykset minimi 0.2mm ja max 0.25mm haarukkaan. Aikaa myöten välys sit kuluu minne kuluu. Tehtaan speksistä supraan ei hajua, mut saman geometrian osia ku hiacen perissä. Olikohan 0.06”-0.1” jenkki 8” aftermarket välityksissä välys.
 2. Olihan välys jokapuolella minimissään tuon 0.15? Kuvio kantsii kattoo myös useammasta kohasta! oliko välitys ajamaton paketista? oliko oikeaa väriä? Eikä mitään muuta mössöö? Väärä laakeritiukkuus voi kahista, jos liian tiukka, sekä jotkut välitykset vaatii sisäänajon eikä saa päästää ratasta kuumaksi! Koskee lähinnä edullisen pään rattaita. ei toi kosketus kaukana oo jos uusi rataspari paketista, mut kantsii useammasta kohasta katsoa, esim jos välys seilaa niin isoimman ja pienimmän välyksen kohdalta. tuo kiillottuna juuresta hiukan kielii
 3. Just tuli mullekin bägi systeemin tarkistukseen kutsu.. 🤪 -02 kohan tuo E12 nyt on.
 4. Vastusmittarilla juurikin oon testaillu, mut pikkasen pitää olla mittariin luottoa ja itsesuojeluvaistoa.. osassa panokset hapettuu ja vastus saattaa nousta ylärajoille. Se patruunan vastus monessa aikaa myöten nousee ja riittävästi noustuaan rupee olemaan ongelma. voi johtua pelkästään johdoistakin, monesti vaan on jo ylärajoilla panoksenkin vastus, niin pienikin lisä aiheuttaa ongelmia. Eli poistamalla liittimet ja tinaamalla johdot vastus putoo hiukan ja taas pelaa. Takatan tyynyissä ainakin tätä ja sivutyynyt harvemmin on kamppiksissa, ku nuo ei sirpaloidu kasvoille
 5. Eihän korin poistoilma-aukot ole tukossa? tuon saat kyllä testattua, siten että puhallus täysille ja avaat ikkunaa, hiukan voi lisääntyä ilmavirta, mutta suurta muutosta ei saisi tulla.
 6. Laturin valo syttyy / vikakoodi jossei lataa riittävästi, laturi lataa sen, mitä auton ecu haluaa sitä ladattavan.. virta mitataan akun navan amppeeri anturilta.. paska akku sekottaa näitä vehkeitä ja monestikin väärin asennetut lisävalot sekottaa myös. jännite voi uudemmissa olla melkein mitä vain, jahka akku ladattu täyteen, auto mittaa akunluota et akku ei enää ota virtaa, niin jännite pidetään sillä tasolla et akkua ei pureta eikä ladata.. joskus voi olla juuri 12+v
 7. J-M Kujala

  OBD-lukija

  Ei toimi tuo 4AFE koneiseen, tuo lukija on käytännössä euro3 tai vastaava ja uudemmat. Eli vikamuistilliseen/ digitalinen.
 8. J-M Kujala

  OBD-lukija

  Suurinta osa ei lue ku on analoginen järjestelmä ainakin moottorin osalta tuossa.. järjestään yleismallin lukijoilla ei näe sovittimellakaan näitä pre 2000 autojen koodeja, saattaa silti jotain turva varusteita näkyä Techstreamilla, muttei näy nuo yleistyyppisillä lukijoilla.. hyppylanka ja vilkkumisien laskemiset
 9. Jos oikein ymmärtänyt, niin tuo pulikka ohjelmoidaan autoon, eikä toisinpäin, eli avain on mikä on, mutta se pitää ohjelmoida toimivan avaimen kanssa auton tietoihin, Sieltä pitäis myös nähdä et montako avainta autoon on ohjelmoitu ja päästä poistamaan avaimia.
 10. Noita siltoja saa kohtuudella ja todella moni saman runkoisen ja kokoisen silta käy ristiin pikku eroilla..
 11. Kyllä ne vanhusten laturit, mut tarpeeksi ku pusketaan Amppeereja kompaktiin pakettiin, niin ikä lyhenee. Diodisiltojen palaminen on se tyypillisin syy nykyään, ei enää hiilten loppuminen.
 12. Ei se oo ku tehä hyvin, hiekkapuhaltaa ja maalata niin ei näe. Ite tehtynä ei nyt NIIN paha rasti. Ehjää purkuosaa saa ulkomailta kohtuuella, mut korjaamon laskukin on jonkinmoinen vaihdosta.
 13. J-M Kujala

  Megasquirt

  Missä imulämpö anturi on? Imutorvien lähellä jossain konehuoneessa olis hyvä ja itellä siellä pelas ainakin hyvin vaikka hiipikin lämmöt joudolla kovinkin ylös. Lambdaohjausta pikkasen sekaan ni rupee pysyyn soosit tarkemmin kohillaan.
 14. For emission you may need document, but that depends on the year modell. Those details i dont know so well.
 15. Noup, but like Some of the lights needs just bending inside the headlights, cannot explain that well. But just check that you dont have headlights that are suitable for RHD / LHD countries.
×
×
 • Create New...