Jump to content

J-M Kujala

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About J-M Kujala

 • Birthday 10/01/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen2591
 • Nearest place
  Vaasa
 • City
  Vaasa

Recent Profile Visitors

117 profile views
 1. J-M Kujala

  Lexus GS 450h 2007 trc vsc abs

  Joistain uudemmista lekoista lähtee tökkäämällä tikulla jarrunestesäiliön kohoa, tai jarrupolkimen asentotunnistimen johtoon nappi ja jarrupolinta painettaessa painaa knappia. Jarrunestesäiliön tyhjennettyä homma monissa resetoituu ja ABS/sutu ja luisto lähtee pois päältä. Jarrupolkimen asentotunnistimen häiriötoiminta tekee saman. Ei välttämättä joka lekas samoin, mut kuitenki. Toki ABS sulakekin tuon luultavasti resetoi. Mä luulen et joku noista toimii gs450h kin kans jos ei muuten sammu.
 2. J-M Kujala

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Vanha ei toiminut enää kuin junan vessa. Ehkä käyttäjän suuntaan, tuo vielä oli kelvollinen.
 3. J-M Kujala

  Celica 1zzge - 2zzge swappi

  Eikös ajonesto ole ecussa? Käsittääksein tuota ei saa ohjelmoitua ja ne sirut sun muut ajonestoon liittyvät jutut pitäis olla samaa paria moottorin ecun kanssa..
 4. J-M Kujala

  M: 70-80 takaveto uutta osaa.

  kaikki osat uusia: T laturi TA12/22 yms aikakauden 45A ulkoiselle säätimelle 70€ kpl T moottoriin Laturi 65A sisäisellä säätimellä 100€ Tämä vaatii vähän johtoja jos ulkoisella olevan tilalle. 9” uusia rumpuja paketissa 60€ pari Käy kaikki takaveto 70-80 lukuiset 2TG ajusa tiivistesarjoja 120€ sarja Uusia T laakereita löytyy hyllystä heti jos tarve, käytännössä joka kokoa, mut nämä kysyttäessä. Vaasa 0405233036 Postikuluista / kuljetuksista voidaan neuvotella. Maksuna ainoastaan f to f cash / tilille. Toki useamman tuotteen kaupoissa neuvotteluvara.
 5. J-M Kujala

  Kumimaton kiinnikkeet?

  En tiijä mut luulen niin. Pieni verhoukden värinen muovinulikka yleesä.
 6. J-M Kujala

  Kumimaton kiinnikkeet?

  Puuttuu, monesti ne on koukut jotka pitää mahton ja lattiaan napsautetaan lukittuvat tapit.
 7. J-M Kujala

  T25 Avensiksen vaihteistoöljyt

  Noissahan tyypillisesti menee vaihteiston laakereita.
 8. J-M Kujala

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Ei olee roskisnappia näkyvissä.. ja juurikin kohdistin katoilee, aluksi löytyy, mut sit liitteen tms tai parin rivin vaihdon jälkeen katoaa, tarkka en oo yhtälöstä missä katoo, ku yleesä huomaa ku korjattavaa, et ei sitä perkelettä ole taaskaan.
 9. J-M Kujala

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Kursori katoilee tän tästä näkyvistä, monesti muutaman kirjaimen tai kuvan liittämisen jälkeen, tällä kertaa ei näy ollenkaan taas.. virheellisesti liitetyn kuvan poistaminen? Miten helvetissä sen saa pois vastausruudun liitteistä, ite en saa ja profiilin kautta joutuu kiertää poistamaan keskeneräsen jutun.. palaa kohta pälli tähän käytettävyyteen. Siks jääny myös lukemiset vähille. Syötteen sentään sai tehtyä, ku jaksoi asian kans noin niinkuin värkätä ja perehtyä. En kyllä oo mikään ykkönen sanomaan mitä haluisin erilailla ku melki kaiken tää pohja mukaanlukien mut omastamielestäni epäselvin ja vaikeiten käytettävä keskustelu alusta / foorumi mitä ite käytän. Eikä aiheuta mitään hinkua täältä selata tai katsoa syötteeni lisäksi / pikavastauksen tekemiseksi. palaute annettu vitun kursori
 10. J-M Kujala

  Lisämittareista

  Mulla on jonkinmoinen käsitys et stackin vanhat oli hiukan eri kaliiberin tuotteita, kuin nykyiset.. vai olikos niillä kahta eri sarjaa?
 11. J-M Kujala

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Mistäs noi palautteet tulee? Vai onko ne noita tykkäyksiä?
 12. J-M Kujala

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Palautteet ja tykkäykset ei sit näemmä o mobiilina ollenkaan Joo sai, mut meni jotenkin sekavaks luettavaks, jotain muuta infoo mullon viä valittuna, osan skippasin suosiolla.. mut pääasias enää vain foorumiviestit.
 13. J-M Kujala

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Missä täällä on nuo palaute ja postauksen tykkäys nappulat? Ma ei löydä. Omasta mielestä ina liikaa surffaamista ainakin luurilla, joten mä tein useamman pikalinkin selaimen linkkeihin, ni ei tartte syötettä esmes aina ja jokakerta erikseen kaivaa, piisaa et aukasee ja scrollaan päivän setit ja thäts it.. käytännös muu sivujen juttu saattaakin jäädä sit vähän pimentoon..
 14. J-M Kujala

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Öö kokeelu 🤔 ei onnannu rohiilikuva viäkää..
×