Jump to content

J-M Kujala

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About J-M Kujala

 • Birthday 10/01/1977

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen2591
 • Nearest place
  Vaasa
 • City
  Vaasa

Recent Profile Visitors

320 profile views
 1. J-M Kujala

  Takatukivarsien irroitusvinkkejä

  Ei se oo ku tehä hyvin, hiekkapuhaltaa ja maalata niin ei näe. Ite tehtynä ei nyt NIIN paha rasti. Ehjää purkuosaa saa ulkomailta kohtuuella, mut korjaamon laskukin on jonkinmoinen vaihdosta.
 2. J-M Kujala

  Megasquirt

  Missä imulämpö anturi on? Imutorvien lähellä jossain konehuoneessa olis hyvä ja itellä siellä pelas ainakin hyvin vaikka hiipikin lämmöt joudolla kovinkin ylös. Lambdaohjausta pikkasen sekaan ni rupee pysyyn soosit tarkemmin kohillaan.
 3. J-M Kujala

  Need help!

  For emission you may need document, but that depends on the year modell. Those details i dont know so well.
 4. J-M Kujala

  Need help!

  Noup, but like Some of the lights needs just bending inside the headlights, cannot explain that well. But just check that you dont have headlights that are suitable for RHD / LHD countries.
 5. J-M Kujala

  Need help!

  All light are ok, modification no needed at all, if car is from EU, USA or Japan, maybe some other countries also, but not remember all. Only modification what is needed, is RHD to LHD. No E approved lights needed. So if you modify stock headlights they are ok, but if change them to LHD, they are needed to be E approved, but who knows that bcz LHD/RHD compatible headlights available. Like my mustang headlights can use in LHD or RHD countries. Usually the modification of stock headlight is easyest and cheapest way. Offcourse depends on car. In a spring i import car from USA and only dot lights, no any modifications, no height adjustments etc.
 6. J-M Kujala

  Need help!

  You dont need rear fog lamp anymore, law have changed, only thing you need to do, is change the RHD headlights to the LHD, or modify them to pass the finnish inspection. Otherwise JDM lights are ok. Other guys know more about shops at Helsinki area.
 7. J-M Kujala

  Toyota yaris 1.3vvt-i moottorin vikavalo

  Sen voi avata ja tarvittaessa korjata, osiakaan ei tarvita, lähinnä yks reikä porata uus ja tausta nurinpäin. Ohjainsolenoidi tai sihti vois olla the syypää myös tai öljynpaineet. Pikakookle sano et anturi häröjä ollu vaik muute toimineet ja johtosarja vikoja.
 8. J-M Kujala

  Toyota yaris 1.3vvt-i moottorin vikavalo

  VVT pyöriä on mennyt, muttei yleensä noilla kilometreillä...
 9. J-M Kujala

  Takatukivarsien irroitusvinkkejä

  Ite kans aikoinaan löysäsin pultin ja katkasin kannan pois ja vedin pultin pois. Hitsillä uus ja tarkotuksella vähä lyhyemmäks. Oletan et ne pultit on noinpäin kolariturvallisuuden takia, ettei puhko tankkia ku painuu perä sisään. Ite lyhensin niin et mutterin läpi ei paljoa tuu pulttia. Ulkopää olikin tuska saada irti itellä.
 10. J-M Kujala

  Avensis 1999 7A-FE heikko kaasuun vastaavuus

  Eihän lambda ois hidastunut liikaa? Ihan villi veikkaus vaan.
 11. J-M Kujala

  4age käyntihäiriö

  Olisko konkat kypsänä? S koneen ja remmi AGZE pokseissa tuota vikaa on korjattu ja joillain osiakin myynnissä, Ei kokemusta, mut ulkomaan foorumeilla asiaa on puitu.
 12. J-M Kujala

  GT86 -12 takajarrut

  Jenkeissä ainakin on pikkujarrullista.. oliskohan nuokin jotkut ebay tilaukset halballa..
 13. J-M Kujala

  D4d moottorin tyyppivika automyyjän mukaan

  Moottorin koko tyyppi näkyy jossain laatassa noine viivanjälkeisine merkkeineen. 2AD ja numero on vain lohkon numeroita. Googleta et löydätkö aven TSB:n tolla numerolla mikä on tuolla listalla, siellä saattaa olla korinumeroittainet mitä väliä koskee. Se on se tarkempi ohje Avensikseen, tuo PDF on enemmänkin tiedote asiasta kuin tarkka dokumentti.
 14. J-M Kujala

  D4d moottorin tyyppivika automyyjän mukaan

  Jos oisin maininnu jenkkifordin, moni ei tajuais.. on tuohon mun -05 mustangiin melkoinen litania TSB lappuja..
 15. J-M Kujala

  D4d moottorin tyyppivika automyyjän mukaan

  Vastasin jo kerran, mutta koitappa googlettaa tuo toyotan tiedote missä listattu vikavuosimallit ja lähetä sähköpostina, jos tilanne muuttuisi, asia voi muuten hyvin olla tiedossa, mutta myös vedättää asiakkaan kustannuksella hintaa alas..
×