Jump to content

Lepis

Vierailija
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3068
 • Nearest place
  Uusimaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lepis

  Toyota Hybrid

  No sitten varmaan ihan ominaisuus 👍🏼🙂 On muuten aika "pörisevä" käyntiääni tommoisessa 1,8 Hybridissä, kun siinä nousee koneessa kierrokset, verrattuna edelliseen 1,8 ValveMatickiin. Tai ainakin tässä omassa C-HR:ssä on...
 2. Lepis

  Toyota Hybrid

  Tuli hommattua itselle ensinmäinen Hybridi Toyota, mallia C-HR. Aikaisemmin ei ole pahemmin kokemusta Hybrideistä, paitsi joskus sijaisautoksi saanut semmoisen Toyotalta. Nyt kun olen sillä hetken aikaa ajellut, olen huomannut että jos ajaa tasaisesti esim 45km/h pelkällä sähköllä ja sitten jossain vaiheessa kun polttomoottorin käynnistyy, huomaa sen pienenä nykäisynä. Onko ihan ominaisuus, vai pitäisikö polttomoottorin tuleminen mukaan voimalinjaan käydä ihan huomaamattomasti?
 3. Eikös tuo ole vähän ominaisuus että 1. ja 2. vaihde takkuaa kylmänä. Kaikki kolme edellistä Corolla Versoa teki sitä, vaikka vaihteli laatikkoöljyt. Yhdestä vaihdettiin kaikki laakerit laatikkoon + uusi kytkin, ja silti takkusi laatikko kylmänä. Äiteen Yaris tekee sitä, ajettu n. 60tkm ja just vaihdetut öljyt laatikossa. Isukin 70tkm ajettu Hiace tekee sitä, ja siinäkin vaihdettu laatikkoöljyt.
 4. Onko kellään kokemusta mistä voisi johtua vikakoodi P2006 vm 2011 Hiacessa? Koodi tuli päälle moottoritiellä. Poistui OBD lukijalla, ja ei ainakaan vielä ole uusiutunut.
 5. Omassa Multidrive Versossa oli sama ongelma. Ongelma alkoi kun huollossa tarkistivat laatikon öljynmäärän. Öljy tarkistetaan lisäämällä öljyä laatikkoon. Öljy mitä lisäsivät ei ollut samaa kuin laatikossa oleva. Huollon jälkeen, rupesi öljy haisemaan esim. jos oli ajanut hitaasti pitemmän aikaa, tai jos joutui peruuttamaan pitemmän matkan ja satunnaisesti kun pysähtyi liikennevaloihin. Vikaa etsittiin pitkän aikaa huohottimesta yms. Öljynmäärää tarkistettiin useamman kerran, ja joka kerran tuntui ongelma pahenevan. Haju poistui vasta kun laatikkoon vaihdettiin öljyt ottamalla öljypohja irti, a
 6. Lepis

  Öljymäärä

  Kuinka paljon öljyä pitäisi 1,8 ValveMatic (2ZR-FAE) koneeseen laittaa? Ohjekirja, ja nettisivut, sanoo että 4,2l, Mutta sillä määrällä menee öljytikussa pinta 4-5mm yli max-merkin. Jos laittaa pelkästään 4l, jää pinta pari milliä alle maxin. Merkkiliikkeessä laittavat tietysti tuon 4,2l ja aina menee yli max-merkin pinta. Onko tuosta 4-5mm ylitäytöstä haittaa? Ja johtuisiko sen vain siitä, että kun auto seisoo hetken sammutettuna, tyhjenee suodatinkin tyhjäksi...?
×
×
 • Create New...