Jump to content

Lepis

Vierailija
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3068
 • Nearest place
  Uusimaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onko kellään kokemusta mistä voisi johtua vikakoodi P2006 vm 2011 Hiacessa? Koodi tuli päälle moottoritiellä. Poistui OBD lukijalla, ja ei ainakaan vielä ole uusiutunut.
 2. Omassa Multidrive Versossa oli sama ongelma. Ongelma alkoi kun huollossa tarkistivat laatikon öljynmäärän. Öljy tarkistetaan lisäämällä öljyä laatikkoon. Öljy mitä lisäsivät ei ollut samaa kuin laatikossa oleva. Huollon jälkeen, rupesi öljy haisemaan esim. jos oli ajanut hitaasti pitemmän aikaa, tai jos joutui peruuttamaan pitemmän matkan ja satunnaisesti kun pysähtyi liikennevaloihin. Vikaa etsittiin pitkän aikaa huohottimesta yms. Öljynmäärää tarkistettiin useamman kerran, ja joka kerran tuntui ongelma pahenevan. Haju poistui vasta kun laatikkoon vaihdettiin öljyt ottamalla öljypohja irti, antamalla öljyjen valua yön yli pois ja sen jälkeen uusi suodatin ja uudet merkkiöljyt laatikkoon. Vieläkin joskus jos kuormittaa laatikkoa niin saattaa pienen pieni haju tulla, mutta todella harvoin. Sen verran jäu vielä vanhaa öljyä turbiiniin. Kahden eri öljyn sekoittuminen aiheutti ongelman, vaikka molemmat oli Toyotan omia öljyjä (TC vs FE). Öljyt kun lämpeni niin sekoitus alkoi haisemaan. Ja kyllä pystyy huuhtelemallakin tekemään, mutta tuskin mikään vaihtofirma varaa koneen pelkästään CVT laatikon öljynvaihtoon. Samaa konetta käyttävät kaikkiin laatikoihin niin menee "tavallisen" automaattivaihteiston öljyt ja eri CVT öljyt sekaisin...
 3. Lepis

  Öljymäärä

  Kuinka paljon öljyä pitäisi 1,8 ValveMatic (2ZR-FAE) koneeseen laittaa? Ohjekirja, ja nettisivut, sanoo että 4,2l, Mutta sillä määrällä menee öljytikussa pinta 4-5mm yli max-merkin. Jos laittaa pelkästään 4l, jää pinta pari milliä alle maxin. Merkkiliikkeessä laittavat tietysti tuon 4,2l ja aina menee yli max-merkin pinta. Onko tuosta 4-5mm ylitäytöstä haittaa? Ja johtuisiko sen vain siitä, että kun auto seisoo hetken sammutettuna, tyhjenee suodatinkin tyhjäksi...?
×
×
 • Create New...