Jump to content

Jarkko Leinonen

Jäsen
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Jarkko Leinonen

 • Birthday 02/18/1986

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen2671
 • Nearest place
  Kuopio
 • City
  Siilinjärvi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jarkko Leinonen

  Lämmityslaitteen moottorit

  Osaako joku sanoa minkä verran lie eroja Caldinan ja avensiksen moottoreissa, kun osanumerot ei ainakaan täsmää. Kuvia mitä yritin katsoa niin ei niissä ainakaan silmiinpistävää eroa ole. Jos vaan aven puhallin sattus käymään niin saisi halvemmalla. Uusi toyotalla nimittäin 300e ja motonetissä 65e.
 2. Jarkko Leinonen

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Onko vika vain minulla vai ihan foorumissa, kun on hävinnyt erinäiset kuvakkeet ja tilalle tullut vaan laatikoita? Eli esim. topicin vieressä ollut uusista viesteistä kertova oranssi pallo on nyt vaan oranssi reunainen laatikko. Samoin "etusivu", "foorumi" jne. edessä on vaan laatikko.
 3. Jarkko Leinonen

  Diesel Avensis T27 2.2 -09 tippasee jäähdytysnestettä

  Onko näissä minkälainen lohkolämmitin? Jos on lohkon vesitilaan asennettu niin siinä yks mahdollinen vuotopaikka. Caldinassakin oireili juurikin kovemmilla pakkasilla ja varsinkin lämmityksessä ollessa. Ensin vaihettiin uus tiiviste ja se kesti jonkun vuoden ja nyt viime vuonna vaihetiin koko vastus tiivisteineen kun oli niin ruostunut.
 4. Jarkko Leinonen

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Miksi "mainos" banneri on näkyvissä myös viestiketjuissa joka sivulla ensimmäinen ja toisen viestin välissä? Eikös nuo kuulu vaan ilmaisfoorumeille? E: Eikö ilmoituksia voi poistaa? Otin nyt ilmoitukset pois käytöstä, mutta tullutta listaa ei voi tyhjentää..?
×