Jump to content

Jarkko Leinonen

Vierailija
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Jarkko Leinonen

 • Birthday 02/18/1986

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen2671
 • Nearest place
  Kuopio
 • City
  Siilinjärvi

Recent Profile Visitors

595 profile views
 1. Vieläkö se Korsumäen auto on kerhon kumppani? Sieltä ainakin onnistuu ihan sähköpostilla kysely ja tilaus helposti ja saa varmaan oikeat osat, kun runkonumerolla kyselee.
 2. Oisko se toinen vipu vaan sen verran jumissa, ettei liiku tarpeeksi? Siskon vastaavasta autosta on joutunut oikealta puolen sitä vipua puhdistelamaan ja rasvailemaan niin taas toimii.
 3. Ilmeisesti tuosta on sitten otettu moottoriki pois japanin päässä, kun ei siellä muovien alla ollut kuin yks irrallinen 3-napanen liitin. Pitääpä sitten vissiin lukita läppä auki.
 4. Ahaa no pitääpä katella, että löytyykö.
 5. Mihinkäs orkkis putkessa olevan vaijerin toinen pää pitäisi kiinnittää? En tuossa äkkisältään auton alle kurkkimalla mitään sopivaa paikkaa sille nähnyt.
 6. Osa alueista on vaan maksaneille jäsenille. Näkee aihe alueen kuvakkeestakin.
 7. Ilmeisesti halvimmat vaihtoehdot valittu.
 8. No onkos nuissa moottoripesuissa mitään merkittävää eroa, että mitä käyttää? Motonetissä olisi ainakin Motul, Liqui moly, STP ja Motox. Liqui Moly ilmeisesti tehokkainta ainakin mainostekstin mukaan ja riittää 5min käyttö. Tosin selvästi kalleinta tavaraa.
 9. Näkyypä tuo R1 Corolla verso nyt syövän öljyä ainakin sen 0,5l/1000km. Eikös tuo syönti ongelma pitäny olla vaan alkupään zz koneissa? Tuo on vm. -05 ja ajettu reippaat 207tkm. Öljyksy tuli edellisessä vaihdossa Castrol edge 5W-30, joka pysy kyllä vm. -03 Yaris verson sisällä hyvin (2NZ kone). Aikasemmat öljyt vissiin ollu jotain Mobilia. Mahtaako tuohon kannattaa kokeilla ensihätään pesuaineita ja myöhemmin mahdollisesti paksumpi öljy? Vai liekkö vaan elettävä tuon kans.
 10. Osaako joku sanoa minkä verran lie eroja Caldinan ja avensiksen moottoreissa, kun osanumerot ei ainakaan täsmää. Kuvia mitä yritin katsoa niin ei niissä ainakaan silmiinpistävää eroa ole. Jos vaan aven puhallin sattus käymään niin saisi halvemmalla. Uusi toyotalla nimittäin 300e ja motonetissä 65e.
 11. Onko näissä minkälainen lohkolämmitin? Jos on lohkon vesitilaan asennettu niin siinä yks mahdollinen vuotopaikka. Caldinassakin oireili juurikin kovemmilla pakkasilla ja varsinkin lämmityksessä ollessa. Ensin vaihettiin uus tiiviste ja se kesti jonkun vuoden ja nyt viime vuonna vaihetiin koko vastus tiivisteineen kun oli niin ruostunut.
×
×
 • Create New...