Jump to content

Jarkko Leinonen

Jäsen
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Jarkko Leinonen

 • Birthday 02/18/1986

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen2671
 • Nearest place
  Kuopio
 • City
  Siilinjärvi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jarkko Leinonen

  Caldinan pakoputken läppä

  Ilmeisesti tuosta on sitten otettu moottoriki pois japanin päässä, kun ei siellä muovien alla ollut kuin yks irrallinen 3-napanen liitin. Pitääpä sitten vissiin lukita läppä auki.
 2. Jarkko Leinonen

  Caldinan pakoputken läppä

  Ahaa no pitääpä katella, että löytyykö.
 3. Jarkko Leinonen

  Caldinan pakoputken läppä

  Mihinkäs orkkis putkessa olevan vaijerin toinen pää pitäisi kiinnittää? En tuossa äkkisältään auton alle kurkkimalla mitään sopivaa paikkaa sille nähnyt.
 4. Jarkko Leinonen

  O: ST215 Caldinan tuuliohjain

  Vasemmalle eteen tarvitsisi vieläkin uuden tuuliohjaimen. Tarjota saa toijjota@gmail.com tai privaan.
 5. Jarkko Leinonen

  Putoan sivuilta.

  Osa alueista on vaan maksaneille jäsenille. Näkee aihe alueen kuvakkeestakin.
 6. Jarkko Leinonen

  GT86 -12 takajarrut

  Ilmeisesti halvimmat vaihtoehdot valittu.
 7. Jarkko Leinonen

  1ZZ-FE öljynsyönti

  No onkos nuissa moottoripesuissa mitään merkittävää eroa, että mitä käyttää? Motonetissä olisi ainakin Motul, Liqui moly, STP ja Motox. Liqui Moly ilmeisesti tehokkainta ainakin mainostekstin mukaan ja riittää 5min käyttö. Tosin selvästi kalleinta tavaraa.
 8. Jarkko Leinonen

  1ZZ-FE öljynsyönti

  Näkyypä tuo R1 Corolla verso nyt syövän öljyä ainakin sen 0,5l/1000km. Eikös tuo syönti ongelma pitäny olla vaan alkupään zz koneissa? Tuo on vm. -05 ja ajettu reippaat 207tkm. Öljyksy tuli edellisessä vaihdossa Castrol edge 5W-30, joka pysy kyllä vm. -03 Yaris verson sisällä hyvin (2NZ kone). Aikasemmat öljyt vissiin ollu jotain Mobilia. Mahtaako tuohon kannattaa kokeilla ensihätään pesuaineita ja myöhemmin mahdollisesti paksumpi öljy? Vai liekkö vaan elettävä tuon kans.
 9. Jarkko Leinonen

  Lämmityslaitteen moottorit

  Osaako joku sanoa minkä verran lie eroja Caldinan ja avensiksen moottoreissa, kun osanumerot ei ainakaan täsmää. Kuvia mitä yritin katsoa niin ei niissä ainakaan silmiinpistävää eroa ole. Jos vaan aven puhallin sattus käymään niin saisi halvemmalla. Uusi toyotalla nimittäin 300e ja motonetissä 65e.
 10. Jarkko Leinonen

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Onko vika vain minulla vai ihan foorumissa, kun on hävinnyt erinäiset kuvakkeet ja tilalle tullut vaan laatikoita? Eli esim. topicin vieressä ollut uusista viesteistä kertova oranssi pallo on nyt vaan oranssi reunainen laatikko. Samoin "etusivu", "foorumi" jne. edessä on vaan laatikko.
 11. Jarkko Leinonen

  Diesel Avensis T27 2.2 -09 tippasee jäähdytysnestettä

  Onko näissä minkälainen lohkolämmitin? Jos on lohkon vesitilaan asennettu niin siinä yks mahdollinen vuotopaikka. Caldinassakin oireili juurikin kovemmilla pakkasilla ja varsinkin lämmityksessä ollessa. Ensin vaihettiin uus tiiviste ja se kesti jonkun vuoden ja nyt viime vuonna vaihetiin koko vastus tiivisteineen kun oli niin ruostunut.
 12. Jarkko Leinonen

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Miksi "mainos" banneri on näkyvissä myös viestiketjuissa joka sivulla ensimmäinen ja toisen viestin välissä? Eikös nuo kuulu vaan ilmaisfoorumeille? E: Eikö ilmoituksia voi poistaa? Otin nyt ilmoitukset pois käytöstä, mutta tullutta listaa ei voi tyhjentää..?
×