Jump to content

Marjo

Aktiivi Jäsen
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Marjo

 • Birthday August 4

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen5951
 • Nearest place
  Oulu
 • City
  Jääli

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Oisko meidän aika keksiä jo jotain? Kahvittelua, makkaranpaistoa tai vaikka saunailtaa? Heitelkää ajatuksia, koitetaan keksiä jotain
 2. Pudasjärven kiihdytys ja illanvietto ois 8.8.2020. Päivä kiihdyttelyä ja katselua Pudasjärven lentokentällä. Illanviettoon siirrytään Kiimingin erämiesten mökille Reposelkään. OMAT PETIVAATTEET/MAKUUPUSSI JA PYYHE MUKAAN MAJAN OSOITE: Reposeläntie 435 Kiiminki KUSKIT MAKSAA AJAMISEN ITSE KENTÄLLE. MUISTAKAA KYPÄRÄT Omavastuu 10€ maksu liittymällä tapahtuman klubiin. (KESKUSTELU > CLUBS) sis. mökki ja pientä aamupalaa Ajaa on saanut joka vuosi niin paljon kun on halunnut. Ennemin luovuttanut kuskit kun ajanotto porukka.
 3. Älä nyt! Joko oot itse käynyt ilmoittautumassa?
 4. Suurta innostusta aiheuttaneet pikkujoulut on päätetty järjestää Sotkamossa 16-17.11.19. Aiheesta lisää tapahtumissa.
 5. Ajattelin kysellä porukoilta, että mitä ajatuksia pikkujoulun suhteen Keksiikö joku jotain ihan uutta? Vai mennäänkö taas Erämiesten majalle (tuttu ja turvallinen, saa olla yötä jne) tai varattaisiinko Ruskosta Harakanpesän sauna? Sillä tässä taas hyvissä ajoin kyselen, että jos jompaa kumpaa halutaan, ehditään varata jne. Kirjoitelkaa ajatuksianne
 6. Pudasjärven kiihdytys ja illanvietto ois 3.8-19. Päivä kiihdyttelyä ja katselua Pudasjärven lentokentällä. Pitäis olla samaan aikaan myös North blacklist porukka ajamassa Luulisi olevan jotain katottavaakin. Illanviettoon siirrytään Kiimingin erämiesten mökille Reposelkään.
 7. Muistattehan tämän?! Tapahtumista löytyy. Mika käynee päivittämässä asiaa jahka ehtii.
 8. Meidän niin vanha ja raihnainen Mummu intoutui ratsastamaan Koitelissa
 9. Niinhän sitä oli puhetta, että josko saataisiin jotain kättä pitempää, jolla aletaan keräämään porukkaa kokoon.
×
×
 • Create New...