Jump to content

MKTuning

Jäsen
 • Content Count

  853
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MKTuning

 1. Kuhan ei ennen puoltapäivää, nii mulle käy kyllä mikä aika vaan.
 2. Eri korkusen kun laittaa mitä entinen, nii pitää paremmin, kun tulee nokkaan "uudelle" pinnalle.
 3. Hyvä ja toimiva kaasutin hakusessa ke30corollaan. Tarve kuopiossa. P.0503650334
 4. Tuo viikonloppu kävis itelle ainakii hyvin.
 5. Kahvia en juo, mutta makkara kyllä maistuu (ja sen huomaa..)
 6. Ite mietin jo tampereella samaa, pienimmät kun sai nukkumaan ja ois päässy rauhassa kiertelemään ja rupattelemaan, niin oli jo niin pimeetä, ettei mitään nähny.
 7. Eli -94 celicaan (AT202) tarviis ovien laseihin suorat alalistat. Omat menny banaaneiks irrottaessa, eivätkä enää pysy paikoillaan (venyneet, ei onnistu suoristaa) niii ja sit tarviis vielä takalasinpyyhkiän läpiviennin mutterin ja sen alle tulevat prikat+tiivisteet. Ainii ja sit vielä ST205, eli gt-four etusumuvalot ja joillekkin keskikonsolin osille kans tarve... Kuopiossa kaipaillaan P.0503650334
 8. Seisonut muutaman vuoden, nyt ei lataa, tiedän, että maadotuspisteet pitäisi käydä läpi, mutta onko kokemuksia, että mistäpäin maadoitusvika yleisimmin löytyy? Onko jotain peruspaikkaa?
 9. Meillä oli kans teltta mukana ja patjoja yms, että osa ois nukkunu teltassa, osa yaris versossa ja loput celicassa, saatiin sit mökki 4km päästä, kakskerroksinen, puulämmitteinen sauna yms. 80€/yö, ei paljo halvemmalla voi kuutta henkee saada majottumaan... Niiii ja sauna oli yks parhaista, missä oon saunonu ja aika jees oli aamupalakin syyä mökin terassilla täydessä hiljaisuudessa. Toki jos ois A-luokan reissu ollu, nii liian kaukana ois tuo mökki ollu, mut muksujen kanssa, nii sama oli ajella eestaas tuota väliä..
 10. Mulla samanlainen, 435tkm mittarissa...
 11. Shellillä oli ainakin tosihyvät pitsat ja burgerit...
 12. Leveys 80mm materiaali harjattu rosteri. Hintaa 10€/kpl Kuopiossa P.0503650334 Kuvan saa kirjeellä... https://youtu.be/iBQYPx-B46k
 13. Eipä oo Roope Valden paljo yhteyttä ottanu koskien "kaverinsa 8h mökkiä" ei viittis joka 2vk välein soittaa ja kysyä, kuulema ilmottaa, kun saa kaverinsa kiinni, että tietää hinnan.. Kuvia lupas sillon heti, kun alustavasti sovittiin varauksesta, ei sit päässykkään mökkiin, kun ei ollu kaveri muistanu jättää avainta, sano laittavansa kuvia ulkoapäin, mut eipä niitäkään ikinä tullu.. Ei oikein kiinnostas kahella autolla ajaa päiväseltään käymään.
 14. 1kpl hakusessa (jos pakko ja halvalla saa, niin 2kpl) Nordman 4 Hakkapeliitta 4 https://fin.auto24.ee/products/product_pic.php?id=1742454&view=10 Nuo/joku samalla kuviolla ensisianen, mutta jos ei, niin mikävaan käy Kuopiossa tarve 0503650334
 15. Pikkulamppu, isolamppu vai viistokeula? Sedan vai farkku?
 16. Työkaverilla kans särky laatikko, vaihdatti ehjän ja purki vanhan, ei löytäny selvää vikaa, mikä ois ollu vikana, vielä ois tallessa, jos haluis tarkemmin tutkia...
 17. 2 viikkoo oottanu mökin hinnasta tietoa, viime perjantaina viimeks soitin, lupasi ilmoitella, kunhan saa kaverinsa kiinni, joka mökin omistaa... Mökki siis n.1km päässä alueesta.
 18. Yariksessa ainakin oli siinä pumppupaketissa/letkulähdöissä, joutu koko paketin uusimaan.
 19. Tankissa letkulähdöissä on vastaventtiilit, ne jos vuotaa, nii starttuuttaa pitkään.
 20. Jos joku on joskus sitä kytkinpoljinta säätänyt, että on saanut kuluneen kytkimen tuntumaan ehjältä (eli irrottaa aiemmin, kun loppuun kuluneella normaalisti), niin nyt se uudella kytkinpaketilla ei toimi oikein, naapurin toyotassa oli näin.
 21. Vois tulla riviin, joko Tercelillä tai Turbo Corollalla, kumpiko nyt tulee ensin leimattua.
×
×
 • Create New...