Jump to content

Antti Jylkkä

Jäsen
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3225
 • Nearest place
  Lappi
 • City
  Kemi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Siinä on ihan normaali Toyotan käsijarrusysteemi. Kahvalta lyhyt vaijeri, joka yltää vain pohjasta läpi. Sen perässä on haariotuskappale, josta lähtee oma vaijeri kummallekin puolelle. Mitään ihmeellistä siinä ei ole, mutta työläs voi toki olla, kun esim suojamuovien pieniä mahdollisesti ruostuneita pultteja ei tahdo saada ehjänä irti. Kannattaa vaihtaa molemmat vaijerit samalla kertaa.
 2. Vastaanpa tuohon korjausmanuaaliasiaan. Huonosti nuita on netissä ilmaiseksi tarjolla uudempiin kansanautoihin. www.toyota-tech.eu sivustolta manuaalit kuitenkin löytyy, mutta sinne pitää rekisteröityä ja ostaa katseluaikaa. 4€/h, 11€/3h, 20€/1vrk, hinnat lienee alv0. Aiheeseen liittyvät pdf-tiedostot voi kuitenkin ladata koneelle myöhemminkin katsottavaksi.
 3. Ajamaton jenkkivälitys on kyseessä (Nitro Gear) ja sille on annettu välykseksi 0,15mm - 0,25mm (0.006"-0.010"). Itse asiassa tämän huomasin vasta myöhemmin ja olin tuon 0,15 laittanut Supran manuaalin mukaan, kun siellä annetaan 0,13-0,18. Kokeilin sitä vielä isommallakin välyksellä, mutta en saanut siihen enempää kuin 0,20mm. Ohuin shimmi piti jo laittaa rattaan puolelle. Tämä välyksen lisäys ehkä hieman paransi tilannetta, en ole varma. Kuviota olen katsonut useammasta kohtaa ja siinä ei juuri muutosta ole. Välystä en kuitenkaan ole hoksannut katsoa eri puolilta. Laakeritiukkuudet olen
 4. Onko täällä perävälityksestä tietäjiä? Supran perään on vaihdettu Lexuksen Torsen lukko, uusi välitys ja uudet laakerit. Alla kaksi kuvaa maalatusta kosketuskuviosta, jotka minun mielestä näyttävät hyvältä. Välys kuvissa on 0,15mm. Koeajo ei kuitenkaan tuottanut haluttua tulosta. Pintakaasulla ääntää pahasti, kuuluu jo taajamanopeuksissa sellainen hankaava ääni. Ääni häviää, kun kaasua painaa enemmän tai päästää moottorijarrutukselle. Viimeisessä kuvassa koeajoissa kummallisesti kiillottunut kosketus. Siinä on nähtävissä sama kuin maalilla katsotussa, mutta paikoin tuo kuvio jatkuu hampaan poh
 5. Avaimen uudelleen paritus ajonestoon vaatii kaveriksi toimivan master-avaimen (alunperin niitä mustaperäisiä). Kun työnnät avaimen virtalukkoon, lopettaako radion yläpuolella oleva security-valo vilkkumisen? Master-avaimella pitäisi loppua välittömästi. Huoltoavaimella (harmaa) on parin sekunnin viive.
 6. Kato kaikki helpot ensin, lämpötila-anturit, vvt-i öljynsuodatin. Tällainenkin ketju tuli vastaan: https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/152336-20-1az-fse-hesitating-when-accelerating/ Tuossa tapauksessa siis imuventtiilit karstoittuneet.
 7. Mulla oli T25 Avensiksessa samalla koneella saman tapaista ongelmaa. Kakkosella tuhannesta kierroksesta ei oikein jaksanut nostaa nopeutta, vaikka miten polki kaasua. Pientä nykimistä oli myös. Ei vikakoodeja. Käytiin sillä sitten lomareissu. Minä ajoin, eli sai sitten kunnolla kenkää esim. ohituksissa. Reissun jälkeen hengettömyys oli poissa. Jotain oli mennyt tukkoon vaimon rauhallisessa ajossa.
×
×
 • Create New...