Jump to content

toyopet

Jäsen
 • Content Count

  272
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen4701
 • Nearest place
  Keski-Suomi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Naapurissa kävi e carinalle sama homma. Niitä isoja 100A sulakkeita meni pari. Vaihdoin ne, minkä jälkeen starttasi mutta ei lähtenyt käyntiin. Muutaman kerran keskuslukkoa rämpyteltyä ja useammankin starttausyrityksen jälkeen jälkiasenteinen ajonesto ykskaks antoi valomerkkiä ja sitten hörähti.
 2. Ei, vaan vaihtorele iskaritornin luona. Ei ollut edes tietoa hanskalootan takana olevan mitään. Tämäpä siis selvitettävä, kiitos vinkistä. Tutkitaan.
 3. Ei se ainakaan mikään britti tainnut olla. Siskon entinen, isäukolla nykyään. Ei muistaakseni ole sumuvaloja. Eikä ne vilku, pitkiltä vaihtaa lyhkäisille, niin häipyy. Katkaisijasta käyttää off-asennossa ja takaisin, niin valot tulee takaisin. Vuosi sitten huomasin itse tuon, kun jostain syystä se oli lainassa ja tulin korpitaipaleelta taajamaan (katuvaloalueelle) ja pudotin lyhkäisille, jossain vaiheessa sitten aloin katselemaan, että ei ole kovin suuret tuikut autossa. On sitten sen jälkeen tehnyt kuulemma useamminkin saman, eilen viimeksi. Ehkä tänäänkin, kun lähti äske
 4. Ideoita? Corolla E12 eli 2002 ja 1.6 vvt-i. Valot häviää, kun jonkun aikaa ajanut pitkät päällä ja vaihtaa lyhkäisille. Katkaisijasta valot offille niin taas syttyy. Tässä on automatiikka eli valot aina päällä katkaisijan off-asennossa mutta pitkiä ja mittarivaloja varten laitettava katkaisijasta. Rele vaihdettiin, ei apua. Ilmiö ei tule aina vaan satunnaisesti. Viiksi vai joku muu häiriö?
 5. Jos mahdollista, niin kokeile toisella releellä. Pojan pitkään seisseessä rn25:ssa oli ihan sama vaiva,hätävilkut pelasi mutta muuten ei. Ja vaikka ne on samalla releellä... no uusi rele ja lähti toimimaan.
 6. Samanlainen ilmiö on isäukon previassa. Ei mene kierrokset yli neljän tonnin kuin vapaalla. Välillä herjaa nakuanturista mutta silloin palaa check engine, eikä ole vetoja yhtään. Kylmänä saattaa vetää puhtaasti punarajalle, lämpöisenä on kuin kierrosrajoitin iskisi päälle 4000rpm kohdalla.
 7. Kerron viestiä eteenpäin.
 8. Voisikohan E12 corollassa olla samaa vaivaa? Eli liitos jossain. Auto oli jossain pajalla käynyt mutta eivät olleet siellä päässeet lukemaan.
 9. Äidin autoon joskus vaihdoin öljyjä ja edellinen kerta oli tehty jossain huoltamolla. No ei suodatin tietenkään lähtenyt käsin ja yläkautta ei mahtunut millään apuvälineellä vääntämään, eikä mitään nosturia käytössä. Sitten autoa pölkylle ja pohjamuovit mäkeen, että sai tilaa. Viimein antautui mutta meni ihan ruttuun rungostaankin, kun piti niin tiukkaan puristaa avaimella. 4A-FE Ex-chevyssä meni koko putsari kappaleiksi, ei kestänyt avaimella vääntää ja lopuksi piti ruuvarilla väännellä irti. Hiukan liikaa voimaa käytetty kiristyksessä.
 10. Eipä juuri eroa ole tullut huomattua, 5W-40 teboilia, motoxia yms. En tiedä filttereistäkään, kun on ollut hengstiä, toyotan omaa, m-filteriä ja tehoa. 440tkm mittarissa ja toimii, niin kai ne tarpeeksi suodattaa kaikki. Toyotan omissa on joku ihme taipumus liimautua niin tiukkaan, ettei millään irtoa. M-filterit lähtee paljon helpommin. Eikä edes ole tapana vääntää hampaat irvessä kiinni.
 11. Olihan siinä ecun liittimissäkin teippivirityksiä, kahdessa. Äkkiseltään näytti siltä, että suojavaipalliseen johtoon on laitettu väliin jotain, mikä on teipillä peitetty. Mitähän lie tämän auton kanssa oikein touhuttu. Taitaa johtua nuo ongelmat näistä viritelmistä. Isäukon kanssa oli puhe, että jos oikoisi puuhun ajetun yksilön ja vaihtaisi tästä nelikosta siihen etuakselin, vaihteiston jakolootineen ja kardaanit... Olisikohan 2wd mallissa kiinnikkeet valmiina murikalle yms...
 12. radio-ongelma selätetty. Etummaiset kajarit jos kytkee, niin ei kuulu mitään,pelkät takakajarit kytkemällä toimii. Molemmat radiot. Mittari näyttää takakajareille reipasta 4 Ohm/ puoli, mikä on ihan järkevä lukema, etusille ei mitään/ääretöntä mutta jos johdot laittaa kiinni, se mykistää radiot, joten jotain siellä täytyy olla. Pelkät piuhat poikki esim. läpivientien kohdilta olisi sama kuin jättäisi piuhat kytkemättä. No auton oman johtosarjan radion nippukin näkyy olevan sulanut. Tässä on siis valojen piuhat sulaneet valoreleeltä, mittarivalot oli kaikki pimeänä ja valorele on sulanut osi
 13. Se voisi olla, kun löytäisi ecun testiin. Kaksi raatoa löytyy omasta takaa mutta kun näkyy olevan joka vuosimallissa omanlainen ecu.
 14. Semmoinen huomio, että kylmällä koneella hetken aikaa pelaa hienosti, vetää punarajalle ja kiihtyy kuten tuommoiselta tilamöhköltä voi odottaa. Mutta yhtään lämmettyään alkaa vaivat, on kuin 4000rpm vetää rajoittimen päälle ja ennen sitäkin nyplää. Isäukko (hänen autonsa)käytti vielä Toyotalla koodinluvusa, kun ei uskonut minua, samat koodit sielläkin taas. Nollasivat mutta 21 ei poistu. Eli etummainen lambda viallinen? No toinenkin mielenkiintoinen ilmiö, jotain itse sain aikaan. Piti siihen vaihtaa radio, kun entisen etulevy rikki ja sen toiminta on arvontaan verrattavaa. Va
 15. Ei lukenut mutta tosiaan kansi, pyörijä, johdot ja tulpat on vaihdettu. Maajohto täytyy tarkistaa ja jos kerran alipainetta on, niin täytyy sekin katsoa.
×
×
 • Create New...