Jump to content

toyopet

Jäsen
 • Content Count

  328
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen4701
 • Nearest place
  Keski-Suomi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jep, näin oli. Eli ZZ ei käynyt AZ:n oma oltava.
 2. Paljonkos vauhtipyörä pultteineen? Asetelman kanssa tai ilman. EIkös tuo AZ-kone ole?
 3. T22 avensis on kyseessä. Mutta e carinan 3S-FE pitäisi huomenissa olla tuloillaan. 5S olisi ollut ihan hauska vaihtoehto.
 4. Veikkaus on, että siellä on öljykanavassa tukos: tuohon on jotain tehty kanteen ja kun kiskottiin venakoppaa pois, niin siellä oli sisäpuolella ihan hirveät silikoniturseet, varmaan joku lähtenyt liikkeelle ja mennyt öljykanavaan.
 5. Metalflake pihalle öljyn mukana, joten se on siinä. Jos jollain on ehjää edullista 3S-FE:tä tai 5S-FE:tä niin viestiä voi laitella.
 6. Ei oikein vaikuttanut siltä mutta hihnaa ei kyllä vielä otettu irti. Se tosiaan on mitä sattuu se ääni, mikä on ristiriidassa tasaisesti pyörivien kanssa. Ja ei se kierroksillakaan lähde sen kummemmin laukalle vaan pysyy samanlaisena. Juuri kuin olisi joku pultti tms. irrallaan ja lähtee satunnaisesti mukaan.
 7. https://photos.app.goo.gl/wu51nreud2ieRCRSA Pientä sivuääntä tuossakin 3S-FE:ssä. Alkanut vauhdissa kilkattamaan. Jako on kohdallaan, yläpäähän tulee öljyä, venakopan alla kaikki paikallaan ja nokat ihan ok näköiset eli sinne on öljyä tullutkin. Hihna ei ole rispaantunut, vaan joku heinänkorsi tms. jäi väliin ja pyörii mukana, ääni ei siis tule siitä. Ja videolla apulaitehihnat on irti.
 8. Pojalla on tuommoinen automaatin edestä raapaistu 1AZ-FE joka kaipaisi manuaalin vauhtipyörää. Kuulemma myös 3ZZ-FEn vauhtipyörä pitäisi käydä ja 3ZZ:n lohkon kylkeen tuleva startti myös haussa. Samaa paria tietysti, niin osuisi varmaan hampaa kohdalleen. 044 3276221 / Eemeli Mielellään pohjoinen Keski-Suomi
 9. Tätä olen jo pari päivää miettinyt, romuksi menneestä liteacesta keväällä otin pyyhkijänvarret talteen mutta ei minkäänlaista mielikuvaa, mihin ne laitoin. Eikä varastossakaan tullut vastaan.
 10. Onkohan näissä 18R, 22R yms. mitä eroa esim. moottorinkannakkeissa tuohon 5R:ään? Tai M-sarjahan se tuohon tietysti paikallaan olisi.
 11. Pojan RS46 farkun kanssa oli vastoinkäymisiä, se on nyt ollut sen käyttöautona, kun möi ooppelin ja volkkarin pois. No vaihtoi tuossa illankuhjassa kesärenkaat ja lähti koeajolle, hetken päästä soitti, että tule hinaamaan. Oli vauhdista sammunut ja pyörät juntturaan. Tosin startilla se pyöri. Hinattiin kotiin, no kaasari tyhjä, bensapumppu ei nosta bensaa. Filtterin lasikupin pistin täyteen (pumpun yläpuolella) ja kaasarilta putki irti, hörpyllä lähti käymään mutta bensa ei filtterin kupista liikkunut mihinkään, vähän pinta heilui käynnin mukaan. Ei se ihan kunnolla käynyt.
 12. Naapurissa kävi e carinalle sama homma. Niitä isoja 100A sulakkeita meni pari. Vaihdoin ne, minkä jälkeen starttasi mutta ei lähtenyt käyntiin. Muutaman kerran keskuslukkoa rämpyteltyä ja useammankin starttausyrityksen jälkeen jälkiasenteinen ajonesto ykskaks antoi valomerkkiä ja sitten hörähti.
 13. Ei, vaan vaihtorele iskaritornin luona. Ei ollut edes tietoa hanskalootan takana olevan mitään. Tämäpä siis selvitettävä, kiitos vinkistä. Tutkitaan.
×
×
 • Create New...