Jump to content

Walkkari

Jäsen
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen1234
 • Nearest place
  Mikkeli

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eli varmaan kuvan mukainen osa kyseessä.Kiitokset jo etukäteen vinkistä.Eiköhän uuden valmistus onnistu kunhan ehtii syventyä asiaan ja todeta että vika todella tuossa.
 2. Eli tuossa gti carinassa on tuo vaihdekepin liike epämääräinen etenkin 1-2 vaihteella keppi liikkuu pykälän päällä ollessa sivusuunnassa n 5cm ja kun laskee irti niin on ennemminkin 3 ja 4 vaihteen kohdalla keppi.Eihän tuo koskaan hirmu tarkka ole ollut mutta nyt ruvennut häiritsemään enemmän kun varsinkin nopeassa vaihdossa saa tosiaan sihdata vaihdetta.Tähän tuli tätä ongelmaa kun oli loota ja kone irti ja vaihdoinkin tuon kaapelin mikä liikuttaa juurikin sivusuunnassa mutta auttoi vain vähän.Tosin kaapeli oli käytetty kun uutta ei enää saa.Eli olisiko jollakin tähän vinkki vitostaSäätöjähän tuossa ei ole.Äkisti tutkaillen tuo ei siirtyisi tarpeeksi sivusuunnassa kun ottaa pallon kehikko tuohon tukihässäkän seinämään kiinni 1-2 vaihteella.
 3. Densot on ainoita mitkä varmasti pelittää tojoissa.Tarvikkeet on niin vaihtelevia itellä kestänyt eri autoissa 2-70tkm eli heittely melkosta.Ja monesti on oma hommansa vaihtaa kuten omassa rx 300 lexussa niin siinä tulee äkin hinta takas.
 4. Omasta Gti carinassa oli nuo ulkopään pultit ihan v..tun tiukassa vaikka läträsi viikon verran crc:tä kaveri hehkutti pillillä punasex ja ite 1100nm vääntävällä bachon konella 10bar paineellakin sai hakkuutta tovin...
×
×
 • Create New...