Jump to content

pikkugorde

Jäsen
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen8650
 • Nearest place
  Kuopio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Menee pankin sivuille ja tunnistautuminen onnistuu myös. Pääsen valitsemaan veloitus tilinkin, mutta maksun hyväksymisessä tapahtuu virhe. Ilmoittaa että virhe tapahtuisi pankin päässä. Jokin klikki varmaan maksun välittäjän ja pankin välillä. Satuin viime viikolla tekemään netti ostoksia, missä sama välittäjä, niin onnistui kolmannella yrityksellä. Hupaisinta oli että vähensi nettikaupasta saldoa, jota sitten soittamalla sain korjattua, koska tavara pääsi "loppumaan". Nyt olen koittanut 5+ kertaa eilen ja tänään maksaa jäsenyyttä, eikä onnistunut.
 2. En pysty minäkään maksamaan puhelimella, ja tietokonetta ei kotona käytössä. Danske bank minullakin. Tapahtuu virhe kun yrittää hyväksyä laskua. Onko kukaan Android/Danske yhdistelmällä onnistunut maksamaan jäsenyyttä.
 3. Tänään kampetta tutkittu merkkihuollon toimesta, ja vika paikallistettu. Bensapumppu rikki, pumppua koputtamalla oli herännyt pumppu toimimaan. Siis uutta pumppua kehiin ja matka jatkuu. Yhteyttä siis turvatyynyn putruunan vaihdolla ja käynnistymättömyydellä ei ollut, vaikka ihmetyttää se ajoneston vikakoodi.
 4. Niin. Kävi siis -06 Avensis takaisinkutsun perusteella turvatyynyn täyttöpattuunan vaihdossa, ja seuraavana päivänä ei enää käynnistynyt töistä lähtiessä. Testerillä todettu ajonestolaitteen toimintahäiriö. Koneena on 1az-fse. Paikallinen huolto käski kokeilla avaimen ja vastaanottimen uudelleen paritusta, pitämällä sytytysvirtaa kytkettynä 30min, ja yrittämällä sitten käyntiin. No eipähän lähtenyt. Olisko vinkkiä mitä vois kokeilla, vai hinaanko merkki korjaamolle. Toista avainta olen tietysti kokeillut.
×
×
 • Create New...