Jump to content

ojanperä

Jäsen
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen8817
 • Nearest place
  Uusimaa
 • City
  Helsinki

Recent Profile Visitors

1205 profile views
 1. Tällä kyseisellä vuosimallilla kun hakee osia, niin tulee tuloksena kahta erilaista kokoa. Myös etulevyt oli väärää kokoa (edessä liian matalat, takana liian kapeat). Edellinen omistaja oli siis valinnut molemmat levyt just väärin. Taitaa olla niin, että tästä autosta on eri markkinoilla eri malleja, ja siksi tarjolla on kahta erilaista levytyyppiä. Ja käsittääkseni suomeen tuotu vain yhtä mallia, eli tätä isommilla levyillä olevaa. Kaiken tämän lisäksi ilmeisesti (alle) vuoden sisällä on vielä muutettu jotain kokoonpanoa, eli pitää olla kovasti tarkkana että mikä käy mihinkin autoon.
 2. Jotta ei jää ketju kesken, nii tässä vielä vertailukuva miltä näytti vanhat ja uudet levyt. (Toisessa kuvassa palat paikallaan, toisessa ei.)
 3. Katselin tossa levyjä nii kyseisen vuoden malliin on tarjolla kahta eri kokoa sekä eteen että taakse. Ei ihan heti selvinnyt että miksi, mutta on kuitenkin. Kaikki viittaa nyt siihen että edellinen omistaja on nuo etu- ja takalevyt ottanut molemmat ne väärät. Joutuu kyllä hämmästelemään...
 4. Mittasin levyn paksuuden ja sehän oli 10mm, eli homma on sillä selvä. Kiitokset teille avusta!
 5. Kuva on oikealta puolelta takaa, eli jos levy olis ulompana niin se olis kuvassa oikeammalla/keskemmällä. Mutta sen istuvuus tuntuu jämptiltä. Pitää ottaa vielä auki ja tutkia saako selvyyden että mitkä satulat tuossa on.
 6. Kuva ja asia siis takajarrusta. Edessä on reilusti paksumpi levy eikä mitään tuollaisia välysongelmia.
 7. Rupee kuumottaan että mitä muuta edellinen omistaja/fiksaaja tähän on keksiny pistää sinneppäin.
 8. Nyt kysymystä foorumille ku en tässä muuten googlaamalla ja tutkimalla löytäny yhtäkkiä vastausta. Taustatietona sellanen että tuossa pari viikkoa sitten tasasella tiellä kolahti ja sen jälkeen katos jarrut (hetkeksi). Toteama oli että toinen jarrupala takaa oli pudonnut tielle. Kulutuspintaa palassa oli vielä jokseenkin hyvin jäljellä. Halki se pinta oli silti mennyt joko muutenvaan tai sitten pudotessaan tms. No, uudet (taka)palat kaupasta ja sisään ja hyvin toimii. Viikko sitten käytin autoa merkkihuollossa ja siellä määräaikaishuollon yhteydessä tarkastivat jarrut. Siellä sitten totesivat että etulevyt oli liian pienet, eli palat tulee yli. En tiedä mistä on kysymys, edellisen omistajan tekosia. Levyt vaihtoon ja siitä tuli hyvä. Takalevyistä sanoivat että ne on kunnossa. No päätin tässä vielä vaihtaa itse paremmat palat alle ja nyt otin oikein kuvat tilanteesta. Voiko tämä olla mitenkään toimiva ratkaisu kun tuossa kuvassa oikealla puolella käyttämättömät palat just ja just yltää levyyn? Onko tuossa nyt oikeasti kaikki kunnossa ton levyn osalta? Edit: kuva ja kysymys takajarruista. Edessä kaikki kunnossa.
 9. Kokemusta noista kiina-android-soittimista ei ole, mutta tuossa reilu vuosi sitten olin soitinta hankkimassa niin tutkailin niitäkin jonkin verran. Lopputulemana totesin että niissä on RCA-lähdöt todella huonotasoiset, kaiutinlähtöjen tilannetta en oikeastaan edes tutkinut. Androidin versio niissä oli useamman version jäljessä verrattuna puhelimiin (tietoturva, ominaisuudet, käytettävyys...). Itse hardwaren laatu oli kai useimmiten mitä sattuu. Lisäksi tuo ohjelmistopuoli jäi usein kaipaamaan jotain hakkerointia tai muuta säätämistä johon en katsonut jaksavani ryhtyä, puhelimen kanssa saa kikkailla jo tarpeeksi. Peltoautoon varmasti ihan ok laitteita. Päädyin itse hankkimaan vain sopivan laitteen jossa on Android Auto yhteensopivuus. Se on toiminut ihan hyvin Pioneerin soittimeni kanssa. Pääasiassa karttaa ja navigaatiota käyttäneenä, ja tietysti musiikkipuolta ohjaillen. Kaikenkattava ja täydellinen tuo android auto ei ole, se kannattaa muistaa. Jos puhelin on rootattu ja tykkää säätää, niin tuon kautta saa peilattua koko puhelimen soittimeen ja ohjattua soittimen kautta puhelinta. (Google on tätä pyrkinyt estämään jo jonkin aikaa mutta kiertoteitä on löytynyt, ainakin vielä tänäpäivänä toimii.) Jos säätämisestä tykkää ja jaksaa lueskella niin XDA:lla on juttua noista kiina-soittimista sekä android autosta (pääasiassa virittelynäkökulmasta) https://forum.xda-developers.com/android-auto Redditissäkin muistaakseni tuolla https://old.reddit.com/r/AndroidAuto/ oli joskus myös kiinasoittimista asiaa (tai sitten oli joku muu subreddit), mutta ainakin android autosta on. Edit: Niin itse alkuperäiseen kysymykseen vielä että empä tiedä noista ajotietokoneista, mutta tuskin toimii. Paras ratkaisu varmaan unohtaa ajotietokone jos ei siellä mitään tolla tärkeää ole. En muista tuon mallin osalta että mitä tietoja sieltä näki.
 10. ojanperä

  Ratapäivä: Alastaro

  until

  Melkein jo uskallan luvata lähteväni tänne.
×
×
 • Create New...