Jump to content

Luilutin

Jäsen
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Luilutin

 • Birthday 04/14/1995

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen8520
 • Nearest place
  Tampere
 • City
  Tampere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eihän öljyt ees ehi lämmetä ku sinne ajelee lielahdesta pitäs vissiin öljyjäähyn eteen lyödä jotain estettä ettei sais ilmaa, mutta tulossa jos ei ihmeitä satu.
 2. Luilutin

  Stereoiden takaa vedettävä usb-portin sijoitus

  Autosta enempää tietämättä, niin yleensä sinne säilytyslokeroon saa kyllä hyvin vedettyä portin ja parhaiten piilossa siellä.. Parashan, jos siististi haluaa on ostaa sellainen pyöreä porttiosa (jos ei siis tullut jo mukana) ja porata oikeenkokonen reikä siihen lokeroon ja painaa vain kiinni, jää liimat yms pois ja tulee siisti asennus. Tosin vaatinee ilman erikoisporakaluja keskikonsolin irrotuksen.
 3. Tulossa, jos ei ihmeempiä ilmene. Kalenteriin varmaan ois hyvä lisätä, jos joku siitä sen bongaisi?
 4. Luilutin

  Huolto-oppaat?

  Täällä ei erikseen taida olla mitään huolto-opasosiota? Oiskohan sellanen mitään? Vai meneeköhän se sitten tekijänoikeuksien yms. rikkomiseksi jos sellaisia täällä jaetaan? EDIT: meni ehkä vähän väärään osioon, mutta eipä näköjään itse näitä viestejä voi foorumilta poistaa :I
 5. Luilutin

  Android mankka kokemuksia

  Itsellä oli aivan samannäköinen mankka omassa E12 corollassa aikoinaan, ja noh kyllähän se toimi ja jos Androidin haluaa nii ihan jeba peli, mutta eihän siinä kehumista ihmeemmin ole kun DSP:t yms. puuttuu ja lähdöt huonolaatuisia. Kenwoodit yms. voittaa kyllä reilusti nuo. Tuo 350€ tosin on riistoa kyllä. Itse maksoin jotain 200€ omastani 3 vuotta sitten. Ja niin bluetoothin kautta audio kusi huolella. Androidin sisältä laatu oli ihan tarpeeksi hyvä omaan korvaan, mutta tosiaan RCA oli mitä oli oskiloskoopin kanssa. Toki noistakin (ainakin vanhemmista) saa lisää asetuksia ja äänenlaatua parannettua kun kolvailee parit hyppyjohdot sinne soittimen sisään ja asentaa custom firmwaret
 6. Jees, yritän itekkin ilmestyä jos ei työhommat veny.
 7. Luilutin

  Uuden foorumin koekäyttöä ja testailua

  Vanhan foorumin viestit ei siirtyneet uuteen ja noh uudella foorumilla on ne viestit mitä tänne julkasun jälkeen on kirjoitettu. Foorumit yleisesti internetissä on vähän hiljaisempia nykyään kun on kaiken maailman Facebookit yms.
 8. Oma tuleminen riippuu hieman säistä, että milloin eksyy takaisin Tampereelle. T: Juuri mökille Imatralle ajelemassa.
 9. Juu, hyvin käy tuo paikka. Ilmestynen paikalle, jos ei ihmeitä ilmene.
 10. Ite tulossa, jos ei ihmeitä satu.
×