Jump to content

Luilutin

Jäsen
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About Luilutin

 • Birthday 04/14/1995

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen8520
 • Nearest place
  Tampere
 • City
  Urjala, Pirkanmaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No se tietty, onhan nää nyt about aina ollut viikolla. Joskus oli vain puhetta viikonlopuistakin, tosin eipä koskaan kaikille sama päivä käy ja näin kesällä tosiaan viikolla voisi enemmänkin onnistua kuin viikonloppuna.
 2. Voisihan siinä olla ideaa. Itselläni tosin pari seuraavaa viikonloppua täynnä, yllättäen näin kesällä.
 3. Makkaranpaisto ehkä paras tähän aikaan Mitä höpistiin niin tänne Urjalaankin voidaan sopiva navettakahvittelut mutta ehkä enempi kesän hommia se.
 4. Kaippa sitä vois paikalle eksyä niin saa käytyä Ikeassa samalla ja tankkia tyhjennettyä Corollasta niin saisi sen seisontaan.
 5. Jännää. Kantsii varmaa testaa ettei mikään ole oikkarissa taikka rikki radion ulkopuolelta. Mutta kyllähän tuosta jollakin tapaa tosiaan joku osa vasemmalta vaikuttaisi olevan rikki, vahvistin tms?. Joku osaava ihminen varmaan sais nopeasti perusjutut testattua. Korjaaminen voi olla aina hieman haastavaa noissa, ellei ihan näkyvä ja/tai tiettyyn komponenttiin diagnosoitava ongelma ole. Sehän tämä ulkomailta tilaamisen huono puoli on Vaikea palautella ja sen verta arvokas esine jo ettei suoraan refundiakaan saa.
 6. Kaippa sitä vois tästä itekin raahautua joku välipäivä.
 7. Eihän öljyt ees ehi lämmetä ku sinne ajelee lielahdesta pitäs vissiin öljyjäähyn eteen lyödä jotain estettä ettei sais ilmaa, mutta tulossa jos ei ihmeitä satu.
 8. Autosta enempää tietämättä, niin yleensä sinne säilytyslokeroon saa kyllä hyvin vedettyä portin ja parhaiten piilossa siellä.. Parashan, jos siististi haluaa on ostaa sellainen pyöreä porttiosa (jos ei siis tullut jo mukana) ja porata oikeenkokonen reikä siihen lokeroon ja painaa vain kiinni, jää liimat yms pois ja tulee siisti asennus. Tosin vaatinee ilman erikoisporakaluja keskikonsolin irrotuksen.
 9. Tulossa, jos ei ihmeempiä ilmene. Kalenteriin varmaan ois hyvä lisätä, jos joku siitä sen bongaisi?
 10. Täällä ei erikseen taida olla mitään huolto-opasosiota? Oiskohan sellanen mitään? Vai meneeköhän se sitten tekijänoikeuksien yms. rikkomiseksi jos sellaisia täällä jaetaan? EDIT: meni ehkä vähän väärään osioon, mutta eipä näköjään itse näitä viestejä voi foorumilta poistaa :I
 11. Itsellä oli aivan samannäköinen mankka omassa E12 corollassa aikoinaan, ja noh kyllähän se toimi ja jos Androidin haluaa nii ihan jeba peli, mutta eihän siinä kehumista ihmeemmin ole kun DSP:t yms. puuttuu ja lähdöt huonolaatuisia. Kenwoodit yms. voittaa kyllä reilusti nuo. Tuo 350€ tosin on riistoa kyllä. Itse maksoin jotain 200€ omastani 3 vuotta sitten. Ja niin bluetoothin kautta audio kusi huolella. Androidin sisältä laatu oli ihan tarpeeksi hyvä omaan korvaan, mutta tosiaan RCA oli mitä oli oskiloskoopin kanssa. Toki noistakin (ainakin vanhemmista) saa lisää asetuksia ja äänenla
 12. Jees, yritän itekkin ilmestyä jos ei työhommat veny.
 13. Oma tuleminen riippuu hieman säistä, että milloin eksyy takaisin Tampereelle. T: Juuri mökille Imatralle ajelemassa.
 14. Juu, hyvin käy tuo paikka. Ilmestynen paikalle, jos ei ihmeitä ilmene.
 15. Ite tulossa, jos ei ihmeitä satu.
×
×
 • Create New...