Jump to content

Harza

Jäsen
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 Excellent

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen340
 • Nearest place
  Uusimaa
 • City
  Otalampi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No kyllä se sitten pahasti näyttää että tulee välivuosi Mutta tämä vuosi olisi ollut juhlavuosi kun ekat järjestettiin 2001
 2. Minkäs auton akseli? Kyllä se on yhtä ja samaa stefaa tuo metalliosa ja kumiosa, jos on uusi stefa tarvikeosa niin voi olla erinäköinen. Pölysuoja on siinä kardaanin laipassa. Ite välillä irrottanu ruuvaamalla poraruuvin tai tavallisen ruuvin kiinni metalliosaan ja kannasta kammennut ruuvarilla irti.
 3. No tuo Kent dry lube on tarkoitettu mm. turvavöille ja itse ensimmäiset vyöt tuolla vetänyt parikymmentä vuotta sitten ja edelleen käytössä, mutta toki jokainen tekee niinkuin parhaaksi näkee. Ja ainakin entisessä työpaikassa (Toyota liikkeessä) käytetään yleisesti juuri noihin huonosti kelautuviin vöihin. Itse vyön koska kelautuessaan rullalle aiheuttaa vähemmän itsessään kitkaa ja näinollen kelautuu paremmin. Seuraava lainaus Kentin sivuilta KENT Dry Lube Dry Lube on silikonivapaa kuivavoiteluspray kestävää voitelua varten. Ei tahraa. Ihanteellinen useimpii
 4. Itse töissä käyttänyt Kentin dry lubea turvavöihin ja toimii. Samaa myös laittanut harrasteautojen turvavöihin ja auttanut kelautuvuuteen. Kenttiä vähän hankalammin välillä saaatavilla mutta ilmeisesti saman asian ajaa esim. wurthin PTFE spray. Noi tuotteet kun kuivuttuaan voitelee mutta ei tahraa.
 5. Yleensähän näissä uudemmissa autoissa on nykyään säteilylämmitin ja siitä ei kyllä kuulu mitään ääntä. Mutta itse ei ole tullut C-HR:ään vielä kertaakaan lämmitintä asennettua että en osaa sanoa kummanlainen lämmitin on.
 6. Vaikka jostain helposti siirreltävästä esim. akkuporan akusta, irtoakusta tai muusta mistä saa virtaa jos oma akku sellaisessa paikassa ettei viitti pikää piuhaa vetää kokeilun takia.
 7. Niin, tai vaikka ulkoisesta virtalähteestä. Mutta kokemuksesta voin sanoa että 90% tapauksista jos tööttiä ei ole hirveesti käytetty niin on vaan "jumissa". Eli töötin kun paikallistat ja koputat sitä "hellästi" esim. vasaralla niin rupee toimimaan 😉
 8. Rupee toimimaan tihkut kun vaihdat pelkän viiksen. Mutta alkuperäisissä tihkullisen sähköissä on muistaakseni joku rele lisäksi sielä oik. kick panelin alla. Aiheuttaa siis välillä sen että kun on vilkku päällä ja tihku pyyhkäisee niin kuuluu sellainen pärinä sieltä viiksipaketista ja pyyhkijät vähän nykii, ainakin itellä ollut noin jo parikymmentä vuotta tuossa omassa mutta enpä ole antanut asian häiritä 😁 Tai sitten mulla on jokin muu hämy omassa autossa, muut jos kokeillu niin voi laittaa omia käyttökokemuksia.
 9. Onko minkä mallin kaasari? Eli onko sellainen missä on tyhjäkäyntipiirin sulkeva sähkösolenoidi vai ei?
 10. Onko kuvaa etupäästä? Jotkin tarvikeosat istuu huonosti mutta ei pitäisi ihan noin pahoja heittoja olla. Jos olisi viistokeulaisen konepelti niin ei tule niin paljon yli mutta on täysin erimallinen (ja linkissä kuva pikkulamppuinen /viistokeulan konepelti)https://www.romut-radalle.com/large-16534 Mutta onko etureunassa kromilista? Kun pikkulamppuisessa ei ole listaa ja pellin reuna ns. tylpempi ja jos esim. laitettu isolamppuisen konepelti missä lista niin tulee tuonverran yli.
×
×
 • Create New...