Jump to content

SrOne

Jäsen
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by SrOne

 1. Levyt ja palat vaihdettu viimein. Vasen takasatula oli aivan julmettumat tiukkaan vääntää sisään. Ilmausruuvin avaamalla sen sai meneen jotenkin edes. Kumien alta kierteet näytti siistiltä. Mutta se jäi laahaamaan niin tuli se satulakin vaihdettua uuteen muutaman päivän jälkeen.

 2. Moi, 

  Pitäisi farkku avensikseen tehä levyjen ja palojen vaihto joka kulmaan. Onkos tässä jotain erityistä vs T25? Käsijarru taitaa olla näissä satulassa ja sitä tutkin jo renkaiden vaihdon yhteydessä löytyykö hyviä ohjeita purkuun?  Käsijarrun ohjausyksikkö kuulemma pitää huomioida oliko tietoa miten?

 3. Tuo vanhempi Avensis (T25 2004 2.0 bensa) alkoi temppuileen ja vilkut vasemmalle palaa jatkuvasti. Vilkun kun kääntää vasemmalle alkaa kirkkaus vilkkumaan pikkasen nopeammin kuin normaalisti. Vilkku oikealle toimii normaalisti.  Vilkun relettä naputtelin mutta ei vaikutusta. Peräkärry oli edellisenä päivänä ollut perässä ja sitä yritin vähän retuutella, mutta ei vaikuttanut. Mistähän tätä kannattaisi alkaa selvittämään? Onko jollain ollut samanlaisia ongelmia. 

×
×
 • Create New...