Jump to content

Telex

Jäsen
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Telex

 • Birthday 05/23/1968

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen3207
 • Nearest place
  Lahti
 • City
  Järvelä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Telex

  Lahen paikallismiitit 2019

  Tullaan,tosin mäkin ehkä pikkasen myöhästyn...
 2. Telex

  Lahen paikallismiitit 2019

  Jos vaikka sitten mäkin pitkästä aikaa tulisin. Voisin vaikka ottaa mukaan ne Fintoysin collarit sovitukseen, jos vielä ne kiinnostaa.
 3. Telex

  Lisämittareista

  Ite meinasin nyt Glanzaan A-pilariin laittaa kun ne siihen helpoimmin sujahtaa kun valmiita koteloita löytyy. Toinen vaihtoehto olisi ollut radion paikalle, mut jäivät vähän turhan alas ja siihen ei oikein olisi kolmea mittaria mahtunut järkevästi. Riippuu tietenki myös autosta/kojelaudasta. Suprassa tein alkuperäisen tuhkiksen paikalle verhoillun alumiinipanelin mittareille, ahtosäätimelle ja turbo-timerille.
 4. Telex

  Lisämittareista

  On niitä juu useampaa eri sarjaa, halvempia ja kalliimpia. Vaihtoehtoiseti saa myös ehdotella jotain 2" muita hyväksi tunnettuja merkkejä (edukkaita), joissa valaistus on vihreä/vaihdettavissa helposti
 5. Telex

  Lisämittareista

  Ok, nyt kun sais vielä selvitettyä ton valaistuksen, et saako muutettua mieleisekseen kuinka helposti. Noissa kun muistaakseni oli vaihtoehtoina valkoinen ja oranssi, riippuen onko mittarin tausta musta vai valkoinen... ja ne ei sovi mulle
 6. Telex

  Lahen paikallismiitit 2019

  Ei valitettavasti pääse, ku ollaan täälä Thaimaan lämmössä Mut seuraavaan jos sitten...
 7. Telex

  Lisämittareista

  Onkos kellään kokemusta noista Stackin mittareista, joita esim. Autoracing myy https://www.autoracing.fi/stack-st3101-oljynpainemittari https://www.autoracing.fi/stack-st3111-ali-ahtopainemittari Onko minkälaisia laadultaan verrattuna Autometeriin vai onko halpiskuraa (Autogage tms.)? Ihan fiksun ja simppelin näkösiä omaan makuun. Se mikä kanssa mietityttää, saako noissa muutettua valaistuksen väriä kuinka helposti?
×