Jump to content

Open Club  ·  26 members  ·  Free

Etelä-Karjala

Etelä-Karjalan alueen pikkujoulut 2019 (13-15.12.2019 Suomenniemi)


marrtsu

Recommended Posts

Etelä-Karjalan alueen pikkujoulut järjestetään tänäkin vuonna Villa Hepossa Suomenniemellä (https://www.villahepo.fi) 13-15.12.2019.

Mökin vuokra on viikonlopulta 350 euroa + loppusiivous 120 euroa (paitsi jos majoittujia yli 10, on hinta 400 euroa + loppusiivous 120 euroa). Haen pikkujouluihin kerhon aluetukea, jota on mahdollisuus saada 400 euroa jos 10 jäsentä osallistuu tapahtumaan. Tämän jälkeen jokaiselle jää pieni, noin 5-7 euron suuruinen summa maksettvaksi. Alueen kahvitteluilla oli tänään puhetta myös siitä, että porukalla kerättäisiin tietty summa rahaa joka sitten laitettaisiin yhteiseen ruokailuun mökillä, mutta tätä voidaan suunnitella lisää myöhemmin.

Ohjelmaa voidaan kehitellä yhdessä: Vesalta voisi kysyä halukkuutta tietovisan järjestämiseen ja jotain muutakin yhteistä tekemistä voitaisiin viikonlopulle keksiä yhteisen ruokailun lisäksi.

Pikkujouluihin voi tulla käymään myös päiväseltään, mutta nyt olisi tärkeintä saada ensin mahdollisimman sitovat ilmoittautumiset niiltä jäseniltä, jotka haluaisivat yöpyä mökillä. Ilmoitathan tulostasi alle mahdollisimman pian ja kerrothan myös, aiotko yöpyä koko viikonlopun vai pelkästään perjantain tai lauantain. Voit ilmoittaa myös, jos olet tulossa vain käymään.

Yöpymispaikkoja on mökissä nettimökki-sivuston mukaan 11 henk +.

Päivitän osallistujalistaa tähän alle sitä mukaan kun ilmoittautumisia tulee.

- Martsu pe-su

- Nelli pe-su

- Vesa pe-su

- Roni H pe-su

- Jonetta pe-su

- Ville pe-su + mahd. avec

- Roope pe-su

- Niko pe-su ?

- Mikko pe-su ?

- Heidi la-su


Tervetuloa paikalle! 😊

Edited by marrtsu
Link to comment

Hintoihin hieman muutosta:

- jos majoittujia on 10, on hinta tuon 350 euroa + 120 euron loppusiivous, mutta

- jos majoittujia tulee enemmän kuin 10, on vuokra 400 euroa + 120 euron loppusiivous. Tämä ei nosta kenenkään itselle maksettavaksi jäävää osuutta montaa euroa, joten on varmaan osallistujille ihan ok..? Tämän 50 euroa voi maksaa kuulemma vielä myöhemminkin tai jättää viimeistään vaikkapa mökin pöydälle lähtiessä.

Link to comment

Tulipa taas mieleen että pitäiskikö sitö vuokrata palju tuoho viikonlopuks? Mie sen voin tarvittaessa hoitaa ja tuoda paikalle. Hintaa sellaselle jää n. 150e/vklp joten sen kun jakaa osallistujien kesken se ei paljoa maksa lisää. 

Link to comment

Tääkin lähestyy hitaasti mutta varmasti. Onko paljusta lisäideoita porukalla, harkitaanko Ronin ehdotusta vai ei? :D Ja jotain oli puhetta, että pidettäs vielä ennen h-hetkeä kahvit jossa pystyttäs käymään läpi esimerkiksi ruokapolitiikkaa, yms. tarvittavien ostosten vastuujakoa?

Link to comment
13 hours ago, Roope_H said:

Ensviikonloppuna vois kahvitella jossain. Paljuhommasta ei oo paljoa innokkuutta tullu?

Onhan siinä lätäkkö vieressä, joten jos ei palju innosta ni ottaa moottorisahan mukaan, saa sen paljun tehtyä sinne rantaankin :) Ite en paljuista juuri välitä, niska vetää joka kerta tilttiin kylmän ilman ansiosta ja seuraava päivä menee järkyttävän päänsäryn saattelemana, mutta ne jotka toivoo paljua ni kannattaa huudella asiasta ennen kuin on myöhästä.

Link to comment

Hei! Huomenna kahvitellaan viimeistä kertaa ennen pikkujouluja ja tarkoituksena olisi käydä myös pikkujouluihin liittyviä asioita läpi, kuten esimerkiksi:

- palju, hommataanko vai eikö?

- yhteinen ruokailu, kuka hoitaa ja miten jaetaan kulut? 

- omavastuun maksaminen Roopelle (yhteensä 70 euroa, jaetaan osallistujien kesken)

- pikkujoulujen aikataulut (mökin luovutus yms.)

- oma whatsap-ryhmä pikkujouluihin osallistujille?

Jos kellään tulee mieleen asioita mitä tästä puuttuu, voi viestiä laittaa huomiseen iltaan mennessä tähän alle tai suoraan miulle esimerkiksi whatsapissa puh. 0452598700. 

Tervetuloa kahveille kaikki kenellä mahdollisuus ilmestyä paikan päälle, jos ei muuta niin tavataan sitten pikkujouluissa! 🎄

 

 

Link to comment
×
×
  • Create New...