Jump to content

jupasierra

Jäsen
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Etelä-Karjala / Kymi
 • City
  kotka

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jupasierra

  Laturi

  Laturi se oli hajalla, autosähkömies varmisti asian uusi laitettu paikalleen ja taas mennään.
 2. jupasierra

  Laturi

  Sunnuntaina kun käynnistin -96 Corolla 1.6 CXI:n, niin syttyi samaan aikaan laturin ja jarrujen valo. Ja automaattivalot lakkasi toimimasta, taisi mennä laturi tai hiilet onhan sillä jo ajettu 230tkm ;)
 3. Ei ole vesikiertoa siinä kohdassa, kerran olen purkanut koko systeemin ja putsannut samalla kaasuläppäkotelon. Mitään ihmeellistä/rikkinäistä ei löytynyt mutta tyhjäkäynti oli vaan kovalla kunnes korjaantui itsekseen. ja taas sama juttu, itsekseen tuli kuntoon?
 4. Merkillinen laite, ei tässä mitään voi kokeilla kun korjaantui taas kerran itsestään. Ajelin muutaman päivän ja ykskaks taas toimii kuten pitää :O
 5. Kyllä lämpenee termari on vaihdettu, ja ei ole ilmavuoto kaikki paikat käyty läpi brackleanilla. Kääntyy siihen ecuun varmaan, tai sitten tyhjäkäyntimoottori on hajonnut... Kun autoa käyttää paikallaan muutaman minuutin, 2-4min, niin tyhjäkäynti putoaa melkein normaaliin. Merkillinen juttu, onkohan ecussa vikaa vai missä?
 6. Paljon tutkittavaa ja asioita mitkä on itselle tuntemattomia. Imusarjan tiiviste se ei ole, eikä murtunut letku ne on tutkittu. Moottori toimii muuten hyvin kulkee ja kiihtyy nykimättä lähtee käyntiin hyvin ja toimii mutta tyhjäkäynti on vaan korkealla. Pakko löytää joku Corolla asiantuntija, multa loppuu eväät. Kun muistelen niin on ollut joskus vuosia sitten myös toinen Corolla missä sama vika, sitä en saanut koskaan kuntoon ja myin auton sellaisenaan.
 7. Mystisiä juttuja, nyt täytyy kysyä että mikä on idle up venttiili?
 8. Se voi olla, putsasin viimeeksi tyhjäkäyntimoottorin ottamalla koko kaasuläppäkotelon irti. Ei auttanut asiaa mutta rupesi tosiaan toimimaan itsekseen, nyt alkoi taas huutamaan. Olisi mukava selvittää vika...
 9. Vuosi sitten ostettu -96 1.6 CXI corolla ajettu 230tkm, sama vika uusiutui eli aiemminkin kävi liian kovaa mutta korjaantui tsekseen. Taas sama juttu huutaa tyhjäkäynnillä, mikä noissa hajoaa?
 10. Tulipa tänään vaihdettua öljyt Corollaan, pakosarjan päällä oleva suoja mahdoton ottaa irti mutta onneksi suodatin lähti irti vasemmalla kädellä vääntämällä. Nitriittisormikaalla sai hyvä otteen ja kun liikahti vähän niin tiesi että lähti, uusi suodatin paikalleen ja 5w40 koneeseen. Öljynsuodattimen vieressä oleva tehostajan letku oli hikoillut jo pidemmän aikaa, jousiklemmarin tilalle tavallinen ja painepesurilla pesu. Nyt on konehuone siistissä kunnossa, ei vuotele eikä hikoinen mistään. No ei 230tkm ajettu Corollan kone saakaan vuotaa ;) Jossain vaiheessa menee jäähdytin vaihtoon on n
 11. Mitä öljyä täällä suositellaan Corollan 4AF-E 1.6L moottoriin. Ihan perus 5w40 vai onko joku Corollaan sopivampi olemassa. Ei kuluta öljyä, ajettu 226tkm vm-96 CXi.
 12. Kun puhdistin sen kaasuläppäkotelon ja tyhjäkäyntimoottorin niin kulutus on pudonnut todella paljon, enää ei tarvitse vierailla bensa-asemalla samaan tahtiin kuin aiemmin. Ei mulla muuta.
×
×
 • Create New...