Jump to content

jupasierra

Jäsen
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Etelä-Karjala / Kymi
 • City
  kotka

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joo en usko että on kosketttu, ainakaan minun aikana. Kaveri vaihtoi taakse uudet kengät ja kaikki jouset, ei koskenut vaijereihin hänellä on firma.
 2. En tiedä ymmärsitkö mutta rupesi toimimaan itsekseen, ja ei ole abseja. Ja rummut siis olleet auki ja kaikki kunnossa, tämäkin oli mainittu...?
 3. Ajelin motarilla sellaista 110-115kmh vajaat kymmenisen kilometriä, kun tulin ensimmäisiin liikennevaloihin painui jarrupoljin melkein lattiaan mutta pari kertaa pumppaamalla tuli pintaan. Ajattelin että nyt meni putki jostain poikki tai jotain ja ajelin varovasti (2km) kotiin. Kokeilin vielä pihalla ja poljin painuu alas, jarrunesteet normaalissa ja kun pumppasi niin poljin pysyi kovana eli ei vuotoa missään. Kello oli jo paljon joten jätin parkkiin ja ajattelin että tutkitaan huomenna. No seuraavana päivänä auto käyntiin ja jarrut pinnassa, ei mitään vikaa. Kurkistin jalkatilaan että työsyli
 4. Jäähdytin tilattu tuolta varaosa.24.fi paikasta, kiitos vinkistä Santeri.
 5. Joo mutta tämä on 1.6 Cxi...
 6. Okei eli se leveys ilmoitetaan koko leveytenä, ja taas korkeus kennon korkeutena. Silloin tuo käy kiitos tiedoista.
 7. Kiitos vinkeistä, mutta nyt en ymmärrä. En löydä mistään syyläriä tuohon, mittasin moneen kertaan ja verkon korkeus on 350 ja leveys 530 sellaista syyläriä ei löydy. Auto on siis -96 1.6 Cxi manuaali ei ilmastointia. Noilla mitoilla ei löydy tuohon syyläriä, mitä ihm...?
 8. -96 1.6 CXI Corollan jäähdytin vetelee viimeisiään, mistä kannattaa hankkia tai mistä olette hankkineet uuden.
 9. Ei viuhu mutta pyyhkii paremmin. Purin niin paljon kun vaan pystyi ja pääsin käsksi myös siihen moottorin luona olevaan isoon niveleen. Kaikki ne kumitutit irti ja kunnon rasvaus synteettisellä vaseliinilla, kone käyntiin ja pyyhkijät päälle ilman pyyhkijöitä. Vähän laiskan oloinen silti, tuntuu että saattaa vielä jumittaa niistä akseleista johon sulkien varret tulee kiinni. Olivat niin ruosteessa altapäin tuntuu että ruoste on valunut sieltä välistä, enkä keksinyt miten purkaa ne auki joten suihkutin synteettistä vaseliinia molempiin alta ja päältä moottorin pyöriessä. Paljon paremmaksi kyllä
 10. Kiitos neuvoista, kohta pyyhkijät taas viuhuu.
 11. Mitä kautta saisi rasvattua pyyhkijöiden mekanismin -96 sedan Corollassa, sisäkautta jotenkin vai konehuoneen puolelta?
 12. jupasierra

  Laturi

  Laturi se oli hajalla, autosähkömies varmisti asian uusi laitettu paikalleen ja taas mennään.
 13. jupasierra

  Laturi

  Sunnuntaina kun käynnistin -96 Corolla 1.6 CXI:n, niin syttyi samaan aikaan laturin ja jarrujen valo. Ja automaattivalot lakkasi toimimasta, taisi mennä laturi tai hiilet onhan sillä jo ajettu 230tkm ;)
 14. Ei ole vesikiertoa siinä kohdassa, kerran olen purkanut koko systeemin ja putsannut samalla kaasuläppäkotelon. Mitään ihmeellistä/rikkinäistä ei löytynyt mutta tyhjäkäynti oli vaan kovalla kunnes korjaantui itsekseen. ja taas sama juttu, itsekseen tuli kuntoon?
 15. Merkillinen laite, ei tässä mitään voi kokeilla kun korjaantui taas kerran itsestään. Ajelin muutaman päivän ja ykskaks taas toimii kuten pitää :O
×
×
 • Create New...