Jump to content

turska

Jäsen
  • Content Count

    145
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

113 Excellent

Personal Information

  • Vanha jäsentunnus
    Jasen8886
  • Nearest place
    Lappi
  • City
    Rovaniemi

Recent Profile Visitors

875 profile views
  1. Myydään ae86 Gt corollan hyvät ehjät takavalot. Tumma lakka päällä, lähtee varmasti tinnerillä tms jos orkkikseksi haluaa. Hp: 300€ 0447604441 soittoa/ viestiä/watsappia Rovaniemellä, posti/MH kuljettaa tarvittaessa.
  2. Joo löyty vika nyt ja lähti puhallin toimimaan, akun vierestä johdosta oli piuhapoikki kuoren sisältä, yhellä säikeellä kiinni että just löyty tuo yhteys relen ja akun välille mutta 12V ei kulkenut
  3. Joo niihän se tuli sekotti vaan että navassa kummallekki lukee +, lähti molemmat moottorit pyörimään eli vika ei ainakaan siinä.
  4. Joo tuli kokeiltua tuota moottoria suoraan akkuun kiinni, ei mitään vaikutusta, käytin +12V molemmissa pinneissä kiinni ja - puhaltimen runkoon, mistä myös maadottuu auton runkoon. Eli rikkihän se on, toiminu se on ennen ja lämpimässä tallissa auto ollu kohta 2vuotta.. Kokeilimpa myös toisella moottorilla joka toimi 2kk sitten autossa joka on purettu. Ei sekään toiminut? Onko nyt vaan että molemmat moottorit hajonnu omia aikojaan säilytyksessä vai kokeilinko tuota moottorin toimintaa väärin? Hiilet moottorien sisällä oli ehkät/ pintaa paljon. Ja päälle päin kuparitki oli hyvän näk
  5. Nonii tuli purettua kojelauta sitten, kytkin näyttää olevan kunnossa, kytkimen kolmella navalla yhteys tuonne moottorille tulevalle johdolle, eli resistori ei taida olla ainakaan rikki. Rele taitaa sittenkin toimia koska menee kiinni kun laittaa ensimmäiseen pykälään puhaltaminen, sillon kuuluu ainoastaan naksahdus. Eli sillon virtapääseen kulkemaan läpi. Releltä sininen johto menee moottorille, sini/valko kytkimelle, keltanen pitäisi mennä defogger switchille yms, meni myös virtalukolle kolmeen johtoon, LR(lightbule/red) pitäsi mennä tuonne Fusible linkiin. Jarruvalo palaa myös ko
  6. Elikkäs puhallin ei lähde päälle, kokeiltu kahdella eri moottorilla, ei vaikutusta. Rele joka löytyy puhaltimen vierestä naksuu aina kun vaihtaa puhaltimen nopeutta kytkimestä eli rele varmaan mennyt, pystyykö nuita releitä jotenki korjaamaan ja varmistamaan että on nyt varmasti rikki? vai voiko korvata perus motonetin parin euron releellä? Päälle päin rele näyttää ihan ok sisältä, ulko puolella kipinä jälkiä
  7. Tullu hommattua eka hybridi itelle, Lexus is 300h -14. Viikon verran tullu ajeltua ja nyt huomannu että hybridi akku ei lataa koskaan täyteen. Pari palkkia jää näytöstä vajaaksi. Vaikka kuinka jarrua polkee ja yrittää ajaa niin että lataisi mahd. paljon niin siitä ei nouse. Sähköllä (EVmode) ajaessa tuntuu että pääsee max 5km. Onko ihan normaalia hypridille ja kuuluuko tuon edes noussa täyteen varaukseen. Pitääkö alkaa huolto aikaa varaamaan.
×
×
  • Create New...