Jump to content

Jopa 73

Vierailija
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jäsen0
 • Nearest place
  Lappi
 • City
  KUUSAMO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kylmäkäynnistys ongelma ratkes. Tyhjäkäyntiventtiilin asennon säätö täytyy olla tarkasti kohdallaan. Ruuvin reijät on väljät, joissa pieni säätö mahd. Tuo edellämainittu huojuminen ei oo asettunut. Parikertaa huojuu kierrokset alas ja ylös(n.500-1500rpm.)kun kytkimen painaa pohjaan, sitte asettuu kierrokset normaaliksi.
 2. Joo on uusi tiiviste sielläkin välissä. Bensapumpun käytin ylhäällä, mustaa töhkää tuli aikalailla muovipurkin sisältä. Pumpun päässä on imusiivilä, muuta suodatinta ei sitte olekkaan. Edelleen vaivat jatkuu, eli starttauttaa kylmänä, ja nopealta käynniltä kun kaasun löysää meinaa kone sammua. Jos jotain positiivistä, katsastus meni läpi..
 3. Käytin avenkeria merkkihuollossa, eivät löytäneet syytä, muuta kun ajoittaisia sytytyskatkoksia 2,3ja 4 sylintereissä, kokeilivat vaihdella tulppia ja puolia ristiin ei siirtynyt vika ykköseen. Jakopään tarkastivat ja vvti pyörän toiminnan ne pelittää. Hyviä arvauksia esittivät, imusarjan vuoto, puolat. Kylmäkäynnistykseen eivät päässeet kiinni kun oli lämmin kone. (aika onnetonta puuhastelua merkkiliikkeeltä) Käytin vielä sitten imusarjan kertaalleen irti. En mitään epäilyttävää löytänyt. Suuttimet puhdistin teholiuottimella, spraypurkiin sopiva letkun pätkä ja akusta jännite liittimeen, hyvä
 4. Bensapumpusta lähtevästä putkessa ei ainakaan löydy mitään venttiiliä. Vai onko siellä pumpun sisällä?
 5. Tutkailin vielä kaikki mahdolliset alipaine letkut, imusarjan ja jakopään myös tarkastin, en löytänyt mitään epäilyttävää.. mutta voiko olla ajonestossa jotain häikkää, kun avaimen työntää virtalukkoon kuuluu pieni suriseva ääni. Muutaman minuutin kestää, sittenkun starttasi lähti heti käyntiin.
 6. Kiitos tiedosta. Oli joo ihan osina. Ja hyvin kara pyörähteli käsin kokeiltuna. On kolme karvaa liittimessä. Voisko bensa puolella olla jotain häikkää?
 7. Kiitos Mauno. Pitää vielä tutkailla kaikki mahdolliset letkut ja imusarjan tiiviste. Onko näissä mitään kylmäkäynnistys venttiiliä? Kaasuläppäkotelon käytin pöydällä, putsasin. Ei vaikutusta. Mikä on se pyörähtävä luisti venttiili?
 8. Avensis 2.0 bensa, (2003) Akka ei paljon merkkivaloista piitannu, moniurahihna poikki ja kone keitti. Tässä sitte ukko on näpit mustana remonttia tehny kaks viikkoa. Kansi oikastiin ja yläpään tiivistesarja laitettu. Nyt tilanne, että starttauttaa pitkään n.15-20s. Ennenkuin käynnistyy ja tyhjäkäynti vaeltaa. Ei vikakoodeja, Onko kellään apuja?
×
×
 • Create New...