Jump to content

Mia

Jäsen
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen0
 • Nearest place
  Uusimaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitos, täytyykin tutustua asiaan tarkemmin. Eilen koeajettu Tiguan ei meinaan herättänyt suurempia tunteita. Tai sen verran, että laskeskeltiin illalla, että olisko sittenkin jostain pihistämällä varaa siihen uuteen Rav4:sen...
 2. No kiva. Mun on vm. 2011, koskee varmaan vielä sitäkin. Mikä tohon sit on se ennaltaehkäisevä korjaus? Vai haluanko mä edes tietää... Tähän mennessä vaihtotarjoukset toiseen käytettyyn on ollu kaikkea 9000 ja 12500 väliin. Eli melkein vaihdan sen sit ennen hajoamista tolla 12500, vaikka se uudempi on sitten väärän merkkinen. Ennenkuin toi 9000 muuttuu 5000 remontiksi.
 3. Sorry, en osannu tarkemmin otsikoida. No mitäs Toyota-väki sanoo seuraavasta: Pyysin tarjousta käytetystä autosta eräästä nimeltä mainitsemattomasta ketjusta, ei minkään tietyn merkin edustusta. Sanoi, että joutuvat huomioimaan vaihtoauton hinnassa tyyppivikaa, josta puhui jo puhelimessa. Kysyi, että onko autoon tehty kansiremontti, kun alkaa 200 t km lähestyä. Ja sähköpostissa luki seuraavaa: Ja puhelimessa sanoi, että tämä on ketjun ohjeistus. Tekis mieli testata tää käytännössä kysymällä tarjousta jostain muusta autosta toisesta saman ketjun toimipisteestä. Mulla siis Rav4 2,2 D-4D 4WD. Piileekö pommi?
×