Jump to content

MKTuning

Jäsen
 • Content Count

  853
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

156 Excellent

About MKTuning

 • Birthday 04/04/1982

Personal Information

 • Vanha jäsentunnus
  Jasen2493
 • Nearest place
  Kuopio
 • City
  Räsälä

Recent Profile Visitors

2425 profile views
 1. Kuhan ei ennen puoltapäivää, nii mulle käy kyllä mikä aika vaan.
 2. Eri korkusen kun laittaa mitä entinen, nii pitää paremmin, kun tulee nokkaan "uudelle" pinnalle.
 3. Hyvä ja toimiva kaasutin hakusessa ke30corollaan. Tarve kuopiossa. P.0503650334
 4. Tuo viikonloppu kävis itelle ainakii hyvin.
 5. Kahvia en juo, mutta makkara kyllä maistuu (ja sen huomaa..)
 6. Ite mietin jo tampereella samaa, pienimmät kun sai nukkumaan ja ois päässy rauhassa kiertelemään ja rupattelemaan, niin oli jo niin pimeetä, ettei mitään nähny.
 7. Eli -94 celicaan (AT202) tarviis ovien laseihin suorat alalistat. Omat menny banaaneiks irrottaessa, eivätkä enää pysy paikoillaan (venyneet, ei onnistu suoristaa) niii ja sit tarviis vielä takalasinpyyhkiän läpiviennin mutterin ja sen alle tulevat prikat+tiivisteet. Ainii ja sit vielä ST205, eli gt-four etusumuvalot ja joillekkin keskikonsolin osille kans tarve... Kuopiossa kaipaillaan P.0503650334
 8. Seisonut muutaman vuoden, nyt ei lataa, tiedän, että maadotuspisteet pitäisi käydä läpi, mutta onko kokemuksia, että mistäpäin maadoitusvika yleisimmin löytyy? Onko jotain peruspaikkaa?
 9. Meillä oli kans teltta mukana ja patjoja yms, että osa ois nukkunu teltassa, osa yaris versossa ja loput celicassa, saatiin sit mökki 4km päästä, kakskerroksinen, puulämmitteinen sauna yms. 80€/yö, ei paljo halvemmalla voi kuutta henkee saada majottumaan... Niiii ja sauna oli yks parhaista, missä oon saunonu ja aika jees oli aamupalakin syyä mökin terassilla täydessä hiljaisuudessa. Toki jos ois A-luokan reissu ollu, nii liian kaukana ois tuo mökki ollu, mut muksujen kanssa, nii sama oli ajella eestaas tuota väliä..
 10. Mulla samanlainen, 435tkm mittarissa...
 11. Shellillä oli ainakin tosihyvät pitsat ja burgerit...
 12. Leveys 80mm materiaali harjattu rosteri. Hintaa 10€/kpl Kuopiossa P.0503650334 Kuvan saa kirjeellä... https://youtu.be/iBQYPx-B46k
 13. Eipä oo Roope Valden paljo yhteyttä ottanu koskien "kaverinsa 8h mökkiä" ei viittis joka 2vk välein soittaa ja kysyä, kuulema ilmottaa, kun saa kaverinsa kiinni, että tietää hinnan.. Kuvia lupas sillon heti, kun alustavasti sovittiin varauksesta, ei sit päässykkään mökkiin, kun ei ollu kaveri muistanu jättää avainta, sano laittavansa kuvia ulkoapäin, mut eipä niitäkään ikinä tullu.. Ei oikein kiinnostas kahella autolla ajaa päiväseltään käymään.
×
×
 • Create New...